Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:,
Ps zastanawiam się właśnie czy nie posłać starego po ostry kebab
Mówisz? 😈 lecimy z tym?
Ja dzisiaj robiłam test paskowy na to białko i albo ma zwidy albo zaczyna ciemnieć. Jutro badam mocz i powtarzam pasek by porównać z dzisiejszym zdjęciem 🤦🏽♀️Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Sylwiaa💙 tęsknimy za Tobą, dziewczynkami i Atenką ❤️❤️❤️
Annia, Zulugula, Ania81, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Annia, Mikołaj jaki cudowny 🥰😍!
Ania81, dobrze ze mały lepiej:)
Laski, Julek śpi (nie dziwne,wstał z drzemki o 11:15), idę biegać 🏃♀️👍🙂.Lalia, Wik89, Annia, Ladyo, Zulugula, Ania81, Ounai, kar_oliv, Fragaria lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Hej Dziewczyny!
Emdar, udanego biegania, ja po kwarantannie tez koniecznie ide biegac, nie moge sie doczekac := choc ogolnie biegac nie lubie
Ania, Miki jaki duuuuzy 😍
Dziewczyny, z czego Wasze dzieci pily wode na poczatku rozszerzania diety?
Kupilam bboxa ale jeszcze nie rozpakowalam, bo myslalam, ze za wczesnie. Podaje mu wode w kubku niekapku NUK i srednio zalapal, bawi sie ta butelka chetnie ale prawie wszystko wylewa, nie pije za bardzo
Probowalam z normalnego plastkiowego kubeczka i tez tak sobie
Zulu, co do akcesoriow - ja mam tylko lyzeczki plastikowe (jedna HiPP z jakichs gratisow po porodzie taka fioletowa plaska, i tej glownie uzywam, a trzy z babydream z Rossmana), kilka sliniaczkow canpol, miseczke najzwyklejsza canpola tylko z taka przyssawka gumowa oraz takie cudo do jedzenia owocow - taki jakby smoczek z siateczki (to ostatnie pewnie kontrowersyjne, no ale mi sie akurat sprawdza, wkladam np kawalek jablka czy banana i sobie ssie😀)
No i kubek Niekapek NUK, ale jak wyzej, oraz bidon Bbox
Zulugula, Annia, emdar lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Annia, duży już jest Mikołaj, faktycznie jest długi. Będzie wysoki chłopak! Bardzo podobny do Ciebie 🙂
Wik, ja daję z doidy cup, zwykle1-2 łyki weźmie bo jeszcze nie umie, resztę z łyżeczki daje, ale niedużo. Bo w sumie nie wiem ale chyba na piersi nie trzeba dopajać jakoś szczególnie? Po jedzeniu daje pierś , żeby popił a ta woda to tak tylko dla nauki picia wody i picia z kubeczka.Wik89, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Mam w kuchni 11 szafek, 7 szuflad i nerkę kuchenną. Postanowiłam, że raz na 2 dni uporządkuję jedną z nich. Mam ogarnięte 2 szafki i jedną szufladę. Czyli za 5 tygodni powinnam mieć niewielkim nakładem pracy posprzatana całą kuchnię
Tym samym systemem chcę później ogarnąć resztę szaf
Dziś ogarniałam przyprawy. Masakra ile przeterminowanych rzeczy miałam. Przyprawy z 2017 roku nawet były. Tak więc leki, przyprawy, makarony i mąki ogarnięte. Jeszcze kasze, rzeczy do pieczenia, orzechy i najgorsze będzie za mnąMartt95, Ladyo, Zulugula, KarolinaMaria, Ania81, dmg111, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Martt95 wrote:Mówisz? 😈 lecimy z tym?
Ja dzisiaj robiłam test paskowy na to białko i albo ma zwidy albo zaczyna ciemnieć. Jutro badam mocz i powtarzam pasek by porównać z dzisiejszym zdjęciem 🤦🏽♀️
A o co chodzi z tym testem?Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Ja właśnie zjadłam pizzę z jalapeno i salami picante:D A wcześniej 14 pięter schodami!
Zulugula, Lalia, Jednorożec89, Wik89, Suszarka, Martt95, KarolinaMaria, Ania81, Annia, Ounai, kar_oliv, Enigvaa, dmg111, emdar, Karenira, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai świetny plan z tym porządkowaniem szuflad po kolei
ja jak się zabrałam za sprzątanie domu szafka po szafce w marcu, tak teraz się nie mogę napatrzeć jaki mam porządek! I o dziwo jak wszystko jest posegregowane to ten porządek się utrzymuje, nawet przy mężu i trzynastolatce
Teraz wyczailam na Allegro takie pudełka na buty, zaraz wstawię link i myśle żeby zamówić 30 i poukładać wszystkie buty w garderobie. Wtedy będzie porządek już wszędzie
https://allegro.pl/oferta/10x-pudelko-organizer-na-buty-z-klapa-sztywna-rama-10092379888
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 19:22
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Ja właśnie zjadłam pizzę z jalapeno i salami picante:D A wcześniej 14 pięter schodami!
Huhu ktoś tu w nocy rodzi 🤭🤭Wik89, Tajka, KarolinaMaria, Ania81, Annia, kar_oliv, Enigvaa, dmg111, emdar, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Mamuśki, byłyście na Bożenach? 😁 Ktoś kochany wysikał tam kreseczki 🤭 trzymamy kciuki!!
Martt95, madziulix3, doomi03, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:A o co chodzi z tym testem?
Ja sobie na allegro zamowilam takie testy które tez pokazują obecnosc białka. I mam wrażenie że dzisiaj mi troche ściemniał(ten żółty kwadracik 4 od lewej) jutro od rana sprawdzę sobie znowu i maz powiedział że zawiezie mocz od rana za mnie do laboratorium (no kochany🥰)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 19:44
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:
Ja dzisiaj robiłam mocz i wyszedł czysto ale nie wiedzialam że są w ogóle takie testyMartt95 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️