Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka wrote:Mamuśki, puzzle piankowe do zmywarki dobry pomysł czy głupi pomysł?
P.s jak się wstawia gify na forum?:d
Kopiujesz link do gifa (najlepiej otwierasz grafikę w nowej karcie) i wklejasz:
[img.] link [/img.] Tylko bez tych kropekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 20:04
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Ja dzisiaj robiłam mocz i wyszedł czysto ale nie wiedzialam że są w ogóle takie testy
Tez nie wiedziałam ale zaczelam szukac czegoś na necie i mam 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 20:09
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Wik ja daje pić z Doidy Cup. Tak jak u Iryski Mikolaj wiele nie wypije, ale nauczył się pić z kubka. Bboxa dalam niedawno, załapał od razu, ale widzę że woli z Doidy Cup. Niekapek z Nuka też mieliśmy i sprawdzał się raczej jako gryzak.
Mikołaj dziękuję Ciociom za komplementy. 😎
Idę jutro na kontrolne USG piersi, proszę o kciuki.Ounai, Lalia, dmg111, Ania81, Wik89, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Wik ja daje pić z Doidy Cup. Tak jak u Iryski Mikolaj wiele nie wypije, ale nauczył się pić z kubka. Bboxa dalam niedawno, załapał od razu, ale widzę że woli z Doidy Cup. Niekapek z Nuka też mieliśmy i sprawdzał się raczej jako gryzak.
Mikołaj dziękuję Ciociom za komplementy. 😎
Idę jutro na kontrolne USG piersi, proszę o kciuki.Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladyo wrote:Ounai świetny plan z tym porządkowaniem szuflad po kolei
ja jak się zabrałam za sprzątanie domu szafka po szafce w marcu, tak teraz się nie mogę napatrzeć jaki mam porządek! I o dziwo jak wszystko jest posegregowane to ten porządek się utrzymuje, nawet przy mężu i trzynastolatce
Teraz wyczailam na Allegro takie pudełka na buty, zaraz wstawię link i myśle żeby zamówić 30 i poukładać wszystkie buty w garderobie. Wtedy będzie porządek już wszędzie
https://allegro.pl/oferta/10x-pudelko-organizer-na-buty-z-klapa-sztywna-rama-10092379888
Ladyo, ja probowalam kiedys z takimi skladanymi ale wszystko mi sie porozwalalo, szczegolnie jak na szybko brałam. Te Twoje z linka wygladaja na stabilniejsze to moze bardziej by sie sprawdziły, teraz uzywam takich jakby stojaczkow co but jest jeden pod drugimLadyo, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Ounai świetny plan z tym porządkowaniem szuflad po kolei
ja jak się zabrałam za sprzątanie domu szafka po szafce w marcu, tak teraz się nie mogę napatrzeć jaki mam porządek! I o dziwo jak wszystko jest posegregowane to ten porządek się utrzymuje, nawet przy mężu i trzynastolatce
Teraz wyczailam na Allegro takie pudełka na buty, zaraz wstawię link i myśle żeby zamówić 30 i poukładać wszystkie buty w garderobie. Wtedy będzie porządek już wszędzie
https://allegro.pl/oferta/10x-pudelko-organizer-na-buty-z-klapa-sztywna-rama-10092379888
U mnie najgorszy jest mąż. On robi taki straszny bałagan. Nic nie odkłada na swoje miejsce. A jak nie daj Boże coś zgubi, to robi rozpieprz we wszystkich szafkach. Przerzuca byle jak i tak zostawia. I jeszcze potrafi mi zrobić awanturę, że ja się czepiam, bo przecież to on jest poszkodowany bo coś zgubił 🤦♀️ nie wiem czy on się kiedyś nauczy, ale jak się dorobię domu, to zrobię mu szufladę na pozostawione przez niego rzeczy i wszystko tam będę wrzucać. I w garderobie niech ma swoją część i swoje szuflady i niech sobie tam robi syfu dowoli. Nie chcę tego widzieć ani sprzątaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 20:19
BOY 2015
GIRL 2020 -
SzalonaOna wrote:A ja po pracy, sama z 4 dzieci w domu... Dopiero usiadłam.
Jak myślicie, co oznacza wkurw, sprzątanie na błysk mieszkania plus mycie okien????
OKRES NADCHODZI! 😂😂😂SzalonaOna, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarko, wielkie gratulacje dla Igusi 😁
Ale nie ukrywam, że jak to przeczytałam to od razu musiałam parę razy powtórzyć w głowie 'nie porównuj, nie porównuj, nie porównuj' 😂😂😂Nowastaraczka, Lalia, kar_oliv, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuszarka - Iga wyprzedziła Matyldę! 🙉 Brawo ❤️❤️❤️
Matylda póki co chcwieje się na boki, skrzeczy, piszczy, śmieje się non stopwrzucę Wam filmik zaraz jak szaleje z Fifim... Tylko do niego cwaniara się tak śmieje
Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny