Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Zamówiłam Olkowi wkładkę do fotelika, bo Pixel ma taki sztuczny materiał i nawet jak Olek ma tylko body z długim rękawem to i tak mi się poci, a przy tej jego wrażliwej skórze, to wolę unikać takich akcji. Kosztowała tyle co wkładka do spacerówki 🤣 ale jest piękna 😍
Lalia, dobry pomysł z taką wkładka 👍daj znać jak się sprawdziLalia, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyZycze wam pieknego dnia. U nad jest przepiekne sloneczko (to prawdziwy rarytas tutaj) wiev spedzamy dzien w ogrodzie. Dzieciaki starszaki w szkole, wiec tylko my i Haris.
Co do Harisa to mi sie dziecko popsulo i nie chce spac w nocy. Wczoraj usypialam go ponad godzine. Bya wielka awantura bo chce go do cycka przystawic a on chce gadac do poduszki. Mialam nadzieje, ze w trakcie tego monologu zasnie, ale nie gadal krecil sie przez 1,5h. Wreszcie polozylam go do dostawki a on dalej gada tyle ze do gwiazdek🤦♀️🙈. Nagle zorietowal sie, ze juz nie lezy kolo mamy i awantura. Wziela go do lozka i dopiero wtedy przyssal sie do mnie i zasnal. Obudzil sie kolo 3 I znowu walczylismy okolo 2h by zasnal🤦♀️.
Takze dzis czuje sie jak zombi na sloncu
-
Lalia wrote:Dziewczyny, mam dwie sprawy:
Pierwsza, jutro jadę do fizjo i muszę zostawić mężowi mleko dla Olka, ale boję się że nie odciągne na raz tego 120-140 ml. Czy mogę dzisiaj ściągnąć, wstawić do lodówki. Jutro też ściągnąć i wstawić do lodówki. A po południu mąż wymiesza te dwie porcje z dwóch dni i da małemu??
Druga, będę zamawiać Olkowi wkładkę do spacerówki i oprócz wkładki można domówić też akcesoria np. płaską poduszkę misia czy poduszkę motylka. Czy te poduszki się w ogóle przydają lub czy są zalecane?? Bo Olek w dostawce śpi na samym prześcieradle, a w gondoli to samo, nic mu nie podkładam. Ale nie wiem jak się to ma do spacerówki. Używacie jakiś poduszek??
Lalia
nie znam odpowiedzi na drugą część postu.
Co do 1ego pytania jak najbardziej, ja tak robiłam.Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzięki dziewczyny 😘
Annia, ja mleko dla Taty ściagalam chyba tylko 2-3razy 😅
A chcę ściągnąć dzisiaj i jutro żeby mieć pewność że uzbieram całą butelkę, bo jak Olek je to z cyca cieknie, ale jak ostatnio ściagalam to ściągnęłam 80ml z dwóch 🥴
Zulu, ja wkładkę do fotelika zamówiłam bambusową z Qbanamama, a do spacerówki będę chyba zamawiać z Jelonek Decor, bo jest ogromny wybór tkanin, wzorów i dodatków 🥰
U nas od rana szaro, ale nie pada więc wyszłam z Olkiem i jesteśmy już na zewnątrz 2 godziny 😁 Olek śpi, słońce wyszło więc mamuśka zasiadła na ławce, bo już mnie nogi bolą 🤣Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulu, ceny zwalają z nóg 🤦🤦
Ja się pocieszam tylko tym, że chcę drugie dziecko i mam nadzieję że to po prostu wykorzystam 🤣Suszarka, Martt95 lubią tę wiadomość
-
A my wlasnie wrocilysmy od fizjo. Prawdopodobnie pamiec miesni. Musiala tak byc ulozona juz w brzuchu i jej tak po prostu wygodnie. Pokazala jak z nia cwiczyc, zeby jej pomoc zalapac prawidlowa pozycje. Nie ma zadnych napiec, zakresy ruchow prawidlowe.do miesiaca powinno zniknac, jak bedzie dalej tak samo albo gorzej to do pediatry po skierowanie na rehabilitacje wtedy. 🙂
U nas dzis pieknie, 18stopni ani jednen chmurki. 😍Lalia, KarolinaMaria, kar_oliv, dmg111, Gagatka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Właśnie mi się przypomniało ze musze kupic wkaldke do fotelika Ali (mamy britax romer) ale myślę czy wkaldki szukac czy może taki "pokrowiec" z bawełny 🙈
A co do nosidełka jaki ma Asia to maxi cosi po siostrze. I kupiłam właśnie taki pokrowiec na niego by sie tak nie pocila bo to jednak lato a z tym wiem ze jest problem tylko wiecie co... nie przewidziałam jednego ze przez lato ona będzie mieć jeszcze ta wkładkę a ta wkaldla musi być przeciez osobno..🤣 nie wiem może jakoś pieluszkę bambusowa czy coś takiego będę wkładać by te plecki i włoski się nie pocily ... 🤦🏽♀️
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Lalia wrote:Zulu, ceny zwalają z nóg 🤦🤦
Ja się pocieszam tylko tym, że chcę drugie dziecko i mam nadzieję że to po prostu wykorzystam 🤣
A ja sobie teraz mowie ze pozniej sprzedam i zamawiam więcej pierdolów jak przy pierwszym, nie myślałam że to możliwe 🤣🤣🤣
Ostatnio patrze na przewijak na łóżeczku i sama do siebie się śmiałam że po co mi on skoro mam przewijak w łazience obok. Przecież można przebrać pieluszkę w łóżku przed karminiem no ale.... 🤣🤣Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2021, 21:34
Iryska, Lalia, SzalonaOna, Angie1985, Martt95, KarolinaMaria, kar_oliv, Zulugula, Annia, dmg111, Ania81, Ladyo, Tajka, Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
🔸28 lat
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Angie, trzymam kciuki żeby spacer pomógł i w końcu coś ruszyło🙂
Enigvaa, piękna pogoda u was! U nas też się przeajaśnia, czekam aż mały wstanie ( śpi już 2 h, szok, szok ,szok😳) , zje dynie i mleczko i też pójdziemy na spacerek🙂
U nas wg pogody to jedyny taki dzien w tym tygodniu ma byc 😭😭 juz chce cieplo, po prostu wychodzic z domu a nie ubieranie siebie, Malwi i rozkmina czy ok czy nie 🙈Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Dzisiaj byliśmy 2,5 h z czego ponad 2h Olek przespał 🤩
No i opłacało się 3 h nie karmić, bo w 15 min ściągnęłam 180 ml 🤭 tyle że jeden cyc był od rana nie używany 🤣 już wstawiłam do lodówki i chłopcy na jutro zabezpieczeni 💪Angie1985, Ladyo, Nowastaraczka, Gagatka lubią tę wiadomość