Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar ależ motywacja do ćwiczeń!
Dzięki Tobie zmotywowałam się i też zaraz biorę się za ćwiczenia! Później planuje iść na rower ponieważ mamy świetną ścieżkę rowerową obok domu która prowadzi do bazyliki w której braliśmy ślub, zatem sentymentalnie tam planuje pojechać. Mąż ostatnio tak wychwalał, że też się skuszę.
Wczoraj wieczorem miałam ćwiczyć, a zamiast ćwiczeń najadłam się.... kaszanki 🤣🤣🤣
Dziękuję za odpowiedź w sprawie komunii, chrzcin itp.
My planujemy dać pieniadze + jakąś małą pamiatkę ponieważ ja uważam że to rodzice wiedzą najlepiej co dziecko potrzebuje, oczywiście gdyby powoedzieli że coś konkretnego chcą to byśmy kupili, ale skoro nie mówią... a młody który idzie do komunii sam powiedział, że chce pieniądze bo na coś sobie zbiera.
My częściowo pieniądze które Pola dostała odłożyliśmy na bieżące większe potrzeby np nowy fotelik a część wydaliśmy na nasze zobowiązania jak spłacenie remontu. Nie widzę w tym nic złego, ponieważ im szybciej spłacimy to co mamy spłacić tym szybciej Pola będzie miała swój pokoik w nowym domu.
Sukienkę kupię na olx, lub vindet, ceny są zaporowe. Dziękuję za podesłanie marek ponieważ ja nawet nie wiedziałam czego szukać
Obracające się dziecko to jest już akcja nie do zatrzymaniazaczynam się bać co będzie gdy zacznie raczkować i chodzić
Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Maja i Marta są przesłodkie!
A sukieneczka Majusi nawet nie wygląda na źle ubraną, respekt dla męża.który to zauważył. Mój u siebie czasami nie widzi, że ma koszulkę na lewą stronę, nie wspomne już o źle ubranych skarpetach i gatkachSzalonaOna, kar_oliv, Suszarka, Inaa89, Zulugula, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Maja i Marta są przesłodkie!
A sukieneczka Majusi nawet nie wygląda na źle ubraną, respekt dla męża.który to zauważył. Mój u siebie czasami nie widzi, że ma koszulkę na lewą stronę, nie wspomne już o źle ubranych skarpetach i gatkachkar_oliv, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Kar, cudna Maja 😍
Emdar, Julek to też duży chłopiec 💪💙kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Maja, Martusia ale obie urocze! Kiedy to zleciało, że te dzieci tak rosną.
Angie, trzymam kciuki za ujemny PCR. A ostatnio przy przyjęciu miałaś ujemne przeciwciała?
Aneta, mój mąż był chrzestnym i dawał 500 zł.
Co do pieniędzy, ja uważam, że nie ma najmniejszego sensu tego marynować na kontach, bo przy obecnej inflacji jak nasze dzieci będą miały 18 lat to z tych pieniędzy będą o wiele mniej warte niż obecnie. Więc my wydajemy, albo inwestujemy.KarolinaMaria, Lalia, kar_oliv, Ulaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wik89 wrote:Inga, moj Gucio tez ma łzs i tez przez to nie mozemy zwalczyc ciemieniuchy. Juz bylam u jednego dermatologa, ktory za wiele nie pomogl, teraz za rada znajomej lekarki smarujemy maścią hermal i jest poprawa, ale tez nie jest idealnie. Podobno najlepsze sa kremy apteczne na recepte, kolezanka po tym sie uporala z łzs u I wazne jest to, aby nie kapac za czesto. My kapalismy codziennie i codziennie (prawie) myslismy glowe, teraz glowe znacznie rzadziej a kapiel raz na dwa dni.
Daj znac co Wam powiedzial dermatolog! My mamy u kolejnego wizyte ale za ponad tydzien dopiero
My właśnie za radą dermatolog też kapiemy go rzadziej, ale co jest chwile lepiej to zaraz znowu nawrót i dramat
Jasne dam znać! 😊Wik89 lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:No niestety wynik jest pozytywny wywożą mnie do Wrocławia. Nie radzę sobie z tym totalnie. Jestem przerażona. Pokarało mnie. Módlcie się za nas.
Angie, jestem z Tobą myślami. Co za pech... 🤬🤬 Nie mów, że Cię za coś pokarało. Nosisz pod sercem swój mały cud, który już niedługo będzie z Tobą. Życzę Ci szybkiego, lekkiego porodu 😘🦄 2021 r. -
Angie nie martw się będzie dobrze 😘 musi być 😘 pamiętaj masz tutaj nas będziemy Cie wspierać na każdym kroku. Zobacz masz też Anetkę która zaoferowała się pomocą 😘 bądź silna..02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anetka my na komunię chrześniaczki daliśmy złoty łańcuszek z medalikiem, wydaliśmy ok 1tys zł.
Jak szliśmy rok temu na chrzciny do mojej przyjaciółki kupiliśmy złota bransoletkę z imieniem plus album do wypełniania. Daliśmy coś ponad 400zl.
Jeśli chodzi o pieniążki z chrztu czy komuni. My zawsze wydawaliśmy na dzieci. Ale z komuni wiecie chłopcy już wieksi wiec wsadzali sobie pieniążki do skarbonki i sami decydowali o tym co kupić. Np starszy syn nie dostał roweru, a wszyscy dookoła mieli więc sobie kupił. I za każdym razem kiedy coś chciał kupował sobie sam.
500+ akurat odkładamy dzieciom aby im dać jak skończą 18. Ale z naszych pieniędzy znów odkładamy na budowę domu, żeby zrobić to bez kredytu. Więc póki co nie mam aby coś odłożyć dodatkowo dla nich.
A wycieczki, obozy, dodatkowe zajęcia płacimy już na bieżąco z naszych pieniążków. Każdy wiadomo robi tak jak uwaza to za słuszne 😉Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰