Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Ounai, to mama zamiast Ci pomóc to będzie Cię krytykować że niby "brudno"?? Współczuję kochana...
Ja dziewczyny mam dzisiaj dużo lepszy dzień, ogarnęłam obiad, pochowałam zimowe buty, wiosenne się właśnie piorą 👍
Wzięłam się za segregowanie tych dziecięcych fatalaszkow 😍 nie wiedziałam, że tego tyle uzbierałam 😂 z rozmiaru 56 mam już wystarczająco body z długim rękawem i spodni, ale muszę jeszcze dokupić pajace i body z krótkim 🤔
A z 62 mam pajace, ale nie mam wcale body 🤣
Jak coś znajdę fajnego unisex to dokupię, a jak nie to poczekam na płeć 💚 bo narazie w pudełku króluje biel, szarość i bez 😁
A i przyszły mi rzeczy z Sinsey i moje zdanie jest takie : body super, bo fajna i gruba bawełna, a pajace dość cienkie więc bez szału, ale jako piżama na noc to za taką kaskę ok 😉Może ten balkon mi jutro ogarnie
-
nick nieaktualny
-
Edyta, również nie znam się na HCV ale skoro to praktycznie żadne zagrożenie dla dziecka to wszystko będzie dobrze. I nie przepraszaj że mówisz o sobie bo każda czasami ma problem i wtedy mówi o nim, my po to tu jestesmy
Laila cieszę się że dziś jest lepiej, wczoraj wyobrażam sobie jak musiało Cię wymęczyc przy tym kurczaku, u mnie było podobnie jak mąż smaży kurczaka w przyprawię gyros🤮🤮🤮🤮 Może już powoli będzie Cię puszczać, tego Ci życzę bo dzidziuś dzidziusiem ale to samopoczucie jest okropne, ja to już chwilami miałam myśli że to moje pierwsze i ostatnie dzieckoU mnie już większą część dnia jest dobra, chwilami mnie muli. Dziś mąż powiedział że widać że zbliża się 2 trymestr:D powiedział to po tym jak leżałam rozwalona na łóżku i mówiłam że życie w takiej wolności psychicznej od pracy jest piękne
Dowiedziałam się dziś że koleżanka z pracy ma 5 dni młodsza ciążę ode mnie 😂 nasi kierownicy musieli mieć zawał, bo był plan że ktoś od nich z zespołu przejdzie do naszego za mnie 😂
Fragaria ale piękna dzidzia! Ekstra, że wyniki wyszły dobre i lekarz już widział płeć. To na pewno ogromna ulga.
Quinai nie przejmuj się mamą, jak jej się coś nie będzie podobać to daj jej mopa i niech myje.
Też oglądacie się za wozkami na ulicy? Ja dziś byłam na spacerze i obczajam wszystkie po koleiWidziałam takiego xlandera jaki mi się podoba tylko w innym kolorze i wyglądał super. Też ma jak Cybex w gondoli otwierany cały przód aby dzidzia leżąc np na brzuszku mogła jechać i oglądać świat - widziałam właśnie taką dzidzię i wyglądało to prześmiesznie
Mi na PAPPE kazali przyjść tydzień wcześniej USG, tylko myślałam że jak zrobię 2 tyg wcześniej to nic będzie różnicy, ale pójdę za tydzień tak jak kazali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 18:00
Lalia, Fragaria, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Ja też pobieralam krew na pappe w tym samym dniu co miałam USG
Zależy wszystko od miejsca, w jednym jest następnego dnia, w innym po tygodniu.
Zadzwoń tam i zapytaj. -
Maggi110818 wrote:No właśnie mi lekarz mówił, max 2-3 dni i w dniu USG, po USG pobiorą. Hmm.. pomyślę jeszcze 🤔 długo takie USG trwa?
Moje trwało pół godziny prawieCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anetka, widać, że Ci ulzylo po wizycie, bo cała promieniejesz 🤩🤩🤩
Myślę, że u mnie jest teraz raz lepiej raz gorzej 🤷♀️ ale odliczam dni do 2 trymestru 🙏😁
Co do wózków, to ja obejrzałam mnóstwo i moim numerem jeden jest Tutis Uno i napaliłam się na niego 🤭😍😍😍 -
madziulix3 wrote:Lalia, my Ci w sierpniu z Susanne przywieziemy te body 62 haha 😁😃
Trzymam za słowo 🤣🤣🤣😘😘😘madziulix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak to jest z bolem i obrzekiem piersi? Bola Was caly czas czy juz mniej? U mnie od tygodnia nic juz nie boli, nie są takie opuchnięte. Czy to normalne?Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Dziewczyny cieszę się że u was wszystko dobrze na wizytach 😁
Fragaria gratuluję dobrych wieści i synka 😉
Edyciak trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś przechorowała tylko to paskudztwo ✊
Lalia dobrze że już ci lepiej 😉
Mnie już 3 dzień bolą bardzo plecy i brzuch mam wzdęty jak bym nadal w ciąży była 🙄 ciekawe czy to możliwe żebym miała ovu od razu w cyklu po stracie, chociaż brzuch mnie nie boli 🤔 dzisiaj znowu nas z mężem poniosło ❤️😈
Dzwoniłam dzisiaj do ośrodka adopcyjnego i łapiemy się we wstępnych wymaganiach tzn. stażu małżeńskim, pracy, no i to że mamy synka nie jest przeszkodą. Jutro dzwonię umówić nas na spotkanie informacyjne 😁
Jutro mam wizytę u gina ciekawa jestem co powie w mojej sytuacji. Chcę ją zapytać czy jej zdaniem można było zrobić więcej żeby utrzymać moją ciążę i o wyniki moich badań pobranych w szpitalu. O odczyn combsa którego nie zdążyłam zrobić. No i o to jak ona widzi szansę utrzymania i obstawę lekową w przypadku ewentualnej kolejnej ciąży 🤭 jakoś mam przeczucie że będzie jeszcze jedna ciąża u mnie 🤭 ale to mówię tylko wam 😉
Fragaria, Lalia, Wik89, Ounai, Edyciak lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ounai moja mama też nieraz marudzi że mam bałagan a potem bierze i sprząta 😁 tylko że u niej to nie jest wyrzut zwłaszcza że zwykle przyjeżdża jak dzwonię że źle się czuję i potrzebuję pomocy 🤭Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Aneta.kaa ja za wózkami oglądam się od jakiegoś... roku ;P chciałabym kupić coś lekkiego i najlepiej taki, który będzie miał gondolę przemianowywaną w spacerówkę, np. Kinderkraft veo. Dziecko w gondoli jeździ stosunkowo krótko i potem trzeba gdzieś ją trzymać. Lubię minimalizm
Jestem skłonna kupić nawet używany z olx.
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyDziewczyny... Wasze mamy pogadaja, posprzątają i amen. Moja matka stwierdziła wczoraj, że najlepiej by było, jakbym zostawiła P, bo jego córka sprawia nam same problemy... 🤦♀️ Wysłuchałam, powiedziałam co mam do powiedzenia, i się w domu rozpłakałam...
P. S. Nadal nikt o ciąży nie wie... -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny... Wasze mamy pogadaja, posprzątają i amen. Moja matka stwierdziła wczoraj, że najlepiej by było, jakbym zostawiła P, bo jego córka sprawia nam same problemy... 🤦♀️ Wysłuchałam, powiedziałam co mam do powiedzenia, i się w domu rozpłakałam...
P. S. Nadal nikt o ciąży nie wie...
Motylku przykro mi ☹️ mocno cię przytulam 🤗SzalonaOna lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka, tak to możliwe. Ja miałam owulacje 2 tygodnie po lyzeczkowaniu jamy macicy - i to potwierdzona na usg bo akurat byłam na wizycie kontrolnej u gina.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Sarita35 wrote:Dziewczyny, jak to jest z bolem i obrzekiem piersi? Bola Was caly czas czy juz mniej? U mnie od tygodnia nic juz nie boli, nie są takie opuchnięte. Czy to normalne?
Każda kobieta przechodzi ciążę inaczej, ja tez się zawsze pytam ale myślę że każda ciąża jest inna i nie należy się kierować innymi (bo to najczęściej stresuje niepotrzebnie). Mnie ogólnie malo pobolewaja piersi chodz czuć ,że urosły i są twarde, w 1 ciąży wogole nie miałam bólu piersi i też było ok. To tak samo jak nudności niektórym dziewczyna mijają szybko niektórym po 1 trymestrze , a niektóre cierpią do samego końca ciąży 😊
Ja ost miałam w jeden dzień lepsze samopoczucie i nudności nie były aż tak duże i się tyłu głupot naczytalam niepotrzebnie tylko.. Trzeba myśleć pozytywnie i się nie doszukiwać chodz to łatwe nie jest ,wiem 🥴🤭Sarita35 lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Stokrotka027 wrote:Każda kobieta przechodzi ciążę inaczej, ja tez się zawsze pytam ale myślę że każda ciąża jest inna i nie należy się kierować innymi (bo to najczęściej stresuje niepotrzebnie). Mnie ogólnie malo pobolewaja piersi chodz czuć ,że urosły i są twarde, w 1 ciąży wogole nie miałam bólu piersi i też było ok. To tak samo jak nudności niektórym dziewczyna mijają szybko niektórym po 1 trymestrze , a niektóre cierpią do samego końca ciąży 😊
Ja ost miałam w jeden dzień lepsze samopoczucie i nudności nie były aż tak duże i się tyłu głupot naczytalam niepotrzebnie tylko.. Trzeba myśleć pozytywnie i się nie doszukiwać chodz to łatwe nie jest ,wiem 🥴🤭
Dzięki Stokrotko, jutro mam lekarza i zobaczę co i jakJa:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️