Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martt gratulacje! Śliczna dziewczynka 🥰
Tak się cieszę z każdego Waszego porodu, sama bym chciała już być na końcówce i oczekiwać "tego" dnia 😄Lalia lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Martt gratulacje! Śliczna dziewczynka 🥰
Tak się cieszę z każdego Waszego porodu, sama bym chciała już być na końcówce i oczekiwać "tego" dnia 😄Ulaa lubi tę wiadomość
-
Moja Wiewióreczka. ❤️
Nie cytujcie proszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 18:28
kar_oliv, Ladyo, Wik89, Suszarka, Ounai, Ania81, Martt95, Lalia, Annia, kic83, Iryska, Siskaa, Ulaa, emdar, SzalonaOna, KarolinaMaria, Zulugula, Fragaria, madziulix3, Nowastaraczka, calanthe, Inaa89, kiniusia270, Enigvaa, Nikaa92, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Mart, gratulacje! Ale super! Córcia piękna!
Angie ❤️❤️❤️
Anniu, moim zdaniem jedyna metoda to...nie mieć słodyczy w domu i nie kupować. Ja też jestem uzależniona, więc rozumiem Twoje uczucia 🙈Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Martt gratuluję! Śliczna Asia! Ekspresowo poszło!
Irysko ja tak źle wspominam poród, że jak będę myśleć o drugiej ciąży to zanim w ogóle zacznę się starać to muszę znaleźć prowadzącego co mi żadnego VBAC nie będzie proponować. 😅 ale jak czytam relacje dziewczyn to chyba oksytocyna nieźle daje do pieca w temacie bólu porodowego, więc pewnie mam spaczony pogląd.
Aniu ja przez ten ból to nawet nie myślę o kolejnym dziecku. Ale to, że oksy wzmacnia skurcze to jedno ale każda z nas jest inna, dla jednej to jest do wytrzymania a dla drugiej nie do wytrzymania. Każda z nas też ma różną budowę, dziecię jest inne wymiarowo itp. Głupio mi to mówić, ale seks jest dla mnie bolesny od zawsze praktycznie. Tylko jak owu jest to się da... mam mały prześwit tam albo zbyt uwrażliwioną okolicę, teraz po porodzie to mam wrażenie, że jest jeszcze gorzej. Jakby moja śluzówka była cienka jak pergamin... -
Martt95 wrote:Dziewczyny nadrobie pozniej i napisze co i jak.
O 12:20 przyszła na świat Asia. Siłami natury.
3100g 54cm
]
Asia jest cudna i jaka drobniutkaBOY 2015
GIRL 2020 -
Ale słodka Jagódka 😍 moja była całkiem podobna jako maleństwo 😍 Przespalam się trochę po tym szpitalu, bo serio w nocy spałam może max 30 min. Teraz się wyleguje w wannie (oczywiście nie w gorącej wodzie), jeszcze chwile się prześpie i wracam do Was! Bo póki co to tylko wpadam z krótkimi wstawkami. A mówią ze w szpitalu się odpoczywa...
Lalia, Suszarka, Ounai, Ania81, Inaa89, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Dziewczyny jestem uzależniona wytrzymałam 3 dni bez słodyczy i właśnie zeżarłam 2/3 Milki.
jak z tym walczyć? Ograniczyć stopniowo słodycze?
BOY 2015
GIRL 2020 -
Angie, Mart gratulacje!
Tradycji stało się zadość, poród w parzedmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Martt, gratulacje!😍 Dokonałaś tego!! 💪 Asia przepiękna ❤️
Angie, Jagódka cudna 🥰 ale bym ciumała te polisie 💜
Annia, odstawiaj bardzo stopniowo, a jak już kupujesz słodycze, to kupuj niepodzielne, tzn. jeden batonik, malutka paczka ciastek (Petitki, katarzynki), bo cukierki kupione na wagę czy otwarta czekolada mega kuszą żeby wziąć "a jeszcze jeden" 😅
Dla mnie skurcze porodowe były naprawdę ok, może dlatego że u mnie się wyciszaly i wracały więc mogłam od nich odpocząć, ale uważam że bóle krzyżowe to ból którym śmiało mogliby torturować, mnie wykańczały, a przy życiu trzymał tylko fakt że już bliżej niż dalej do urodzenia Olka 🙂 -
Annia, ja zauważyłam że nie mogę być głodna. Jak zjadłalam mniejsze porcje obiadu to chodziły za mną przekaski i chodziłam zła bo u mnie nie ma zmiłuj - złamałam się raz, zjadłam ciastko i Adasia strasznie wtedy wysypało. Motywację mam ogromną ale zauważyłam że łatwiej mi jest się kontrolować jak zjem syty posiłek wcześniej.
Zulugula, Nowastaraczka, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙