Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Siostra po Pfizer 2 dni ręką nie mogła ruszyć tak ja bolała. Ale to zapewne każdy z nas będzie czuł się zupełnie inaczej, jednym nic nie jest, innych boli ręką a jeszcze inni mają temp 🤷♀️02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 14:55
Lalia, Clover, SzalonaOna, KarolinaMaria, kar_oliv, dmg111, kiniusia270, Ladyo, Inaa89, calanthe, Nowastaraczka, Martt95, Enigvaa, emdar, Angie1985, Iryska, Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Ounai wrote:Możesz ewentualnie wziąć Johnson&Johnson, ona ma 1 dawkę ale daje tylko 66% pewności że nie zachorujesz. Astra Zeneca daje 85% a Pfizer 99%
Wszystkie rzeczywiście zapisujecie się na pfizera?
Ja się zapisałam na 11 mają na Moderne 🤔Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Zulu, fantastyczna zmiana 😍😍😍
Ja planuję końcem maja zrobić prostowanie metodą KACH Organic. Robiłam to przed ciążą i efekt trzymał się prawie 9msc. Teraz po ciąży włosy mi się nie chcą kręcić tylko takie siano mam. A tak będę miała spokój. Ta metoda jest bezpieczna w ciąży i przy kp bo oparta na kwasach owocowych 🙂Zulugula, dmg111, Nowastaraczka, Ulaa, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Siostra po Pfizer 2 dni ręką nie mogła ruszyć tak ja bolała. Ale to zapewne każdy z nas będzie czuł się zupełnie inaczej, jednym nic nie jest, innych boli ręką a jeszcze inni mają temp 🤷♀️
Fra, ja wolę zaczekać ale mieć Pfizera.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai wrote:A widzisz
Czyli relacje z mamą się poprawiły? Fajnie to czytać
Karenira, przykro mi bardzo, że musieliście wrócić, ale staraj się myśleć że to tylko 2-3 dni dla zdrowia Gniewka i wrócicie. Dawaj znać na bieżąco jak sytuacja.
Mart jeśli wypływa jak ściśniesz to masz wystarczająco mleka. Daj sobie i małej czas.
Ja wczoraj przegięłam z tą pobudka o 6 po 5 pobudkach w nocy. Marta oczywiście poszła spać o północy, więc dziś rano myślałam, że nie wstanę wcale. Ledwo się zwlekłam z łóżka po 7. -
nick nieaktualnyemdar wrote:Karolina, uważam tak samo jak Ty. Żadnego kupowania na potem. Raz,że nie wiadomo jak dziecko będzie rosło,i z jakiej firmy ubranka będą najbardziej odpowiednie, a dwa to nasza piękna polska pogoda 🤦♀️😒Ktoś przypuszczał, że na początku maja będziemy popitalać w kurtkach późno jesiennych? (Rok temu o tej porze było prawie lato). Też jestem z opcji kupowania ubranek na bieżąco. W dobie netu wszystko można mieć w domu w ciągu 3-4 dni.
emdar lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Wiem ale nie chce:)
Kojarzycie czy druga dawkę trzeba przyjac w tym samym miejscu?
Zulu, ale figura, wow! Cięcie też super, moja ulubiona długość
Calanthe, Twoja córcia jest przepiękna po prostu!SzalonaOna, Zulugula, calanthe, Ulaa lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
Motylku, ja na razie też nie 🙂 ale nie wykluczam za jakiś czas 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2021, 14:11
dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Ja nie chciałam się szczepić ogólnie, ale żeby wrócić do pracy po macierzyńskim muszę. Więc wolę mieć to z głowy. Ale mąż nie chce się szczepić.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula, ale masz piękne, gęste włosy! 🤩 Co do szczepienia, to mojemu tacie kiedy się szczepił powiedzieli, że musi zaszczepić się w tym samym punkcie ale nie mam pojęcia, czy wszędzie tak jest 🤔
Ja jutro wreszcie będę mogła się zapisać na szczepienie. Będę szukała Pfizera albo Moderny, obie mają podobną skuteczność. I tak nigdy nie wiadomo jak się zareaguje, mąż miał szczepienie organizowane w jego zakładzie pracy i mieli Modernę, poza bólem ręki czuł się dobrze a partner mojej szwagierki też się wtedy szczepił tą samą szczepionką i przez dwa dni miał gorączkę i dreszcze.Zulugula lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Nie. Moja mama zabiera wnuki na weekend, wchodzi na kawę jak ich odwozi żeby zobaczyć Matyldę, ale nasze kontakty nazwałabym "służbowymi"...
My rozważamy wakacje w Bułgarii. Możemy wziąć 3h bilety w LOT za darmo, bo mąż ma punkty z programu Miles and more do wykorzystania więc moglibyśmy wynająć coś i polecieć sobie na 2 tygodnie. A poza tym chyba bardziej nadal siebie boję korony niż szczepionki.SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, była położna. Później napiszę więcej. W skrocie, muszę dokarmiac mm, co 6 godz, a co 6 cyc.Przybrała na wadze na styk. Ale wrócimy do kp. Szew mi zrąbali, za mocno zszyli i się rozszedl. Jakaś masakra.
Szybkie pytanie, jakie nakładki na sutki do karmienia polecacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2021, 14:42