Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry ☕
Zaraz zaczynam pracę. Dzieci ogarnięte do wyjścia 💪
Praca z domu ma swoje plusy, siedzę w piżamie i nikt tego nie widzi 😂
Trzymajcie kciuki za pobranie KRWI Matyldy! Aaaaa no i dziś już piątek!!! WEEKEND 😍
Ounai, emdar, Wik89, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Matylda pewnie jest bardziej stabilna emocjonalnie i pewnie będzie ok 😀 Tomcio nie widzi sensu życia jesli nie jest na brzuchu lub nie ćwiczy czworaków, więc była drama 🙈BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
SzalonaOna wrote:Dzień dobry ☕
Zaraz zaczynam pracę. Dzieci ogarnięte do wyjścia 💪
Praca z domu ma swoje plusy, siedzę w piżamie i nikt tego nie widzi 😂
Trzymajcie kciuki za pobranie KRWI Matyldy! Aaaaa no i dziś już piątek!!! WEEKEND 😍BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
KarolinaMaria wrote:Enigvaa, jesteś może? Kojarzę, że Twoja Malwi miała niezłą kolekcję opasek na chrzest. Nie chciałabyś którejś odsprzedać? ;P
Mialysmy opaske i spinke :p i do opaski paseczek :p
Spinka srednio sie nadaje, raczej za 2-3lata jak bedzie Malwi miala wlosy, bo teraz nie trzyma siemoge sprzedac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 08:47
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
W środę pisałam Wam, że waga stoi 60,6kg
Wczoraj rano było 61,2kg
A dzisiaj rano 60,5 kg
Czy to znaczy, że w jeden dzień przytyłam 0,6kg a na następny schudłam 0,7kg?? Oczywiście że nie.
Wagę jeśli chcesz sprawdzać codziennie to najlepiej z całego tygodnia wyciągać sobie średnią. Albo się ważyć raz na tydzień/dwa. Najlepiej się mierzyć taką miarką krawiecką. No chyba że jesteś pewna że podjadasz i nie jesteś w deficycie no to nie będzie błąd pomiaru.Clover, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:
Sukienka już do mnie idzie (to było wyzwanie kupić coś na mojego szczupaka, w końcu wybrałam coś z guzikami przez całe plecy, żeby ewentualnie przerobić przesuwając guziki). Ta opaseczka jest na białej koronce?🦄 2021 r. -
Motyl, kciuki za pobranie krwi Matyldzie.
Ounai, w końcu waga ruszy, nie ma bata. Ja dziś 72,5 kg( 0,5 kg w 5 dni)👏👏👏(sama sobie biję brawo🤦♀️🤣). Ale pogoda dziś taka że czuję że bym zjadła konia z kopytami 😭🙄, czuję że dziś będzie mi ciężko wytrwać w byciu fit😉.
Zulu, zazdro nocki. U nas słabizna 😐.Lalia, Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:Sukienka już do mnie idzie (to było wyzwanie kupić coś na mojego szczupaka, w końcu wybrałam coś z guzikami przez całe plecy, żeby ewentualnie przerobić przesuwając guziki). Ta opaseczka jest na białej koronce?
Tak, a kwiatuszki podszyte filcem. Tylko takie zdjecie mialam, moge podeslac Ci wiecej. Jest solidnie wykonana, widac ze to handmade🔸28 lat
U nas też dziś bardzo dobra noc, szczerze to ja nawet nie wiem kiedy Pola się budzi jak śpi z nami, opaska też mi nie pokazuje zazwyczaj pobudek
Jednak spanie z dzidziuchem ma swoje duże plusytylko przydałoby nam sję większe łóżko (mamy 160cm), mąż rozwalony jak żaba, Pola nie lepiej, a ja z pupą w dostawce
KarolinaMaria, Lalia, Clover, Nowastaraczka, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dzięki Anetka, zamówiona
Co do sypiania z dzieckiem zgadzam się , niebo a ziemia , ale my mamy 140 łóżko dlatego mąż śpi narazie w salonie i wszyscy zadowoleni zwłaszcza mąż 🤭Lalia lubi tę wiadomość
-
Ja mam dziś doła. Waga nie chce ruszyć, w zasadzie mam tyle co po porodzie, więc zmarnowałam 8 miesięcy. W domu syf, już nie wiem jak mam don't mojego męża dotrzeć, jestem załamana. Ubrania rzuci na podłogę, zrobi sobie jeść to wszystko zostawi na blacie, papierki zostawi na wierzchu, zje to taki zostawi pojemniki 😭 Walczę, mówię, krzyczę, proszę i nic. Słyszę tylko, że ja nic nie robie tylko sprzątamy i sprzątam i nic poza sprzątaniem się nie liczy. Codziennie pół dnia spędzam na sprzątaniu tego co zostało z dnia poprzedniego. Już mam serdecznie dość!BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulu, poka poka tu te łupy 🤩
Ounai, a jakbyś na chama zostawiła taki syf np z kilku dni, dosłownie wszystko, to jego by to nie ruszyło?? Myślę że każdy ma swoje granice i nawet największy bałaganiarz w końcu się złamie 😵 -
Enigvaa wrote:Tak, a kwiatuszki podszyte filcem. Tylko takie zdjecie mialam, moge podeslac Ci wiecej. Jest solidnie wykonana, widac ze to handmade
Dzięki, jest bardzo ładna, ale szukam jednak czegoś śmietankowego/ecru. Jaka to marka? Przepraszam, ze zawrócilam Ci głowę🦄 2021 r.