X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karenira, dzielny Gniewko 🤩

Inga, pięknie napisane o miłości ❤️💙

Kicuś, jeśli to nie kłopot to podeślij 😘

Ladyo, piękny pomysł na prezent 😍Ca Kokos co dostanie?😁

Emdar, 10 mscy kpi, wooow 😳 ja musiałam dwa dni w szpitalu i miałam dość 😅

Kiniusia, dobrej zabawy na basenie 💜 jakich pieluszek używacie na basen??

My zrobiliśmy spacer i teraz już leniuchujemy do wieczora, chociaż Olek ma dzisiaj gorszy dzień, w dodatku nauczył się piszczeć i od rana (przepraszam) skomli mi jak szczeniaczek 😂

Ale najważniejszy news dnia jest taki, że:

MAMY PIERWSZY OBRÓT Z PLECKOW NA BRZUSZEK!!!!
    💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

Matka wariatka oczywiście się poryczała jak to zobaczyła 😭😭🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 13:54

Wik89, Nowastaraczka, Zulugula, KarolinaMaria, Suszarka, kiniusia270, emdar, Clover, kic83, kar_oliv, Ounai, Angie1985, Ania81, Martt95, dmg111, SzalonaOna, Fragaria, Sylwucha lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 14:56

💙
    💗
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia gratulacje dla Olcia! Normalnie też się wzruszyłam 😀

Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość

💙
    💗
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulu, dziękuję 💙

A z tą spacerówką to nie strasz 😅 ja myślę że max 2 miesiące i Olek mi się w gondoli nie zmieści 🤣 a jemu jeszcze daaaaleko do siadania 😁

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

KarolinaMaria, Lalia, emdar, Clover, Suszarka, Nowastaraczka, Martt95, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość

💙
    💗
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wik89 lubi tę wiadomość

💙
    💗
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 14:52

kiniusia270, Nowastaraczka, kar_oliv, Ounai, Ania81, dmg111, emdar, Wik89 lubią tę wiadomość

💙
    💗
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy 14.06. nad morze i myślałam, żeby wziąć spacerówkę, oczywiście do jazdy na płasko. Zulu nie strasz, że w pasach jest taka drama. Będę musiała też przymierzyć.

Lalia, gratulacje dla Olka!

Lalia lubi tę wiadomość

🦄 2021 r.
  • Clover Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, wielkie brawa dla Olka! 😊🤩

Ja się ostatnio zaczęłam zastanawiać, co w sytuacji kiedy mój gigant wyrośnie z gondoli. Przecież on ma już ponad 70 cm, a dopiero dzisiaj skończył 3 miesiące 🙄

Wymyśliłam dzisiaj, że jeśli będzie ładna pogoda, to za 2 tygodnie wyskoczymy sobie w weekend na jednodniową wycieczkę w góry, bo przecież mamy blisko. Mój mąż jeszcze nie wie o moich planach 🤭🤣

Lalia lubi tę wiadomość

06.02.2021 👶💙

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Kicku, Motylku, przesadzilyscie juz dzieci do spacerowek?
    Ja jeszcze nie, ale juz ledwo sie miesci, czekam tylko az przestanie tak wiać i przesadze chyba ;)
    Tak :)

Musiałam, Bo Matyldzie już nogi zaczęły z gondoli wystawać 😂

kiniusia270 lubi tę wiadomość

• kiniusia270 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karenira świetnie sobie radzicie 🥰 już niedługo wrócicie do domu

Lalia gratulacje dla Olusia 🥳🥳❤️ Co do pampersow kupiłam w rossmanie chyba babydream i na 3 zajęciach się sprawdziły, żadnych wypadków nie było 😂

My jeszcze nie jeździmy spacerówka, Stasiu jeszcze ma może z 2 centymetry luzu 😂

Zulu szkoda, ze nie udało Ci się pospać, bobasy lubią zaskoczyć 🙄😎
    Staszko ma ostatnio radar i jak tylko ze spaceru przytaszcze Go na 1 piętro i postawie gondole na łóżku to robi oczy jak 5 ziko i nici z planów i spokojnej kawki 🤦‍♀️😂

Lalia lubi tę wiadomość

’94
    17.10.2020 Staś ♥️
    godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
    17.11.2023 Basia ♥️
    godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Kicku, Motylku, przesadzilyscie juz dzieci do spacerowek?
    Ja jeszcze nie, ale juz ledwo sie miesci, czekam tylko az przestanie tak wiać i przesadze chyba ;)

Mój jeszcze nie siedzi więc jeszcze w gondoli Młody jeździ, myślę że jeszcze kwestia kilku tygodni i go przesadzimy.
    Dziękuję za info co do pokarmów :)

Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Nowastaraczka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez spacerowka na plasko ale dalej niezadowolony i 15min max😆

4 cs cb
    5cs 🍀

Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

25.03 jest ❤

7.11.2020 🥳🤱
    💚💚💚💚💚💚💚💚

55c3208ed6.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś dzień załatwiania formalności. Umówiłam dzieci na szczepienie, sienie na usg piersi, telewizytę z ginekologiem, bo kończą mi się tabletki, złożyłam chrzestnej życzenia urodzinowe img dowiedziała się że moja 95-cioletnia babcia z milionem chorób (płuca, nerki, serce, itd) przeszła covid i to skapoobjawowo, rozmawiałam z Panią, która właśnie dzieli działki pod lasem ❗w miejscowości gdzie mój szef ma działkę i gdzie rozglądamy się od jakiegoś czasu, rozmawiałam z deweloperem który jest w stanie postawić nam domowych do stanu deweloperskiego w niecałe pół roku od momentu jak już będziemy mieć pozwolenie na budowę. No i zapomniałam że mam paznokcie więc zadzwoniłam do innego salonu zapytać o terminy, bo w sumie to już mnie wkurza ta dziewczyna u której robię. Głupio mi było odchodzić, bo to siostra koleżanki, ale bierze 90zl, nigdy nie ma wolnych terminów od normalnej porze, maluje 2h bo ciągle gada i w dodatku wyszło ostatnio, że paznokcie prawdopodobnie odchodzą mi, bo kupiła sobie bazę na AliExpress a nie z neonail i kilku klientkom tak odchodzą :/ tak więc chyba dobry czas żeby się przenieść.

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Przymierzylismy Tomka do spacerówki na płasko...
    Bylo tak jak przewidywalam, ryk , nerwy i wyrywanie się z pasów, bo chciał się obrócić na brzuch a nie miał jak 🤪 Matko nie wiem co teraz🙈 chyba trzeba będzie poczekać aż będzie siedzial i wtedy na siedząco może nie będzie tak źle.. albo będziemy go brac na spacer na płasko tylko na sen, a jak się będzie wybudzal to pędem do domu🤣
    On ma wiele wspólnego z Martą, a ona robi to samo. W weekend poproszę męża żeby mi wyjął mamas and papas bo on ma opcje odpięcia górnych pasów. I nie wiem czy nie sprzedam tego Priama. Aaaaaa, no i u nas żeby Marta siedziała to musi mieć szamę. Mój mąż już się z niej śmieje, że ona zeżre wszystkich co dostanie 😂

Lalia, my mamy na basen Pampers

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 15:52

Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniusia270 wrote:
    Emdar teściowa chyba z innej galaktyki pochodzi 🙄😂

Byłam KPI 3 miesiące i drugi raz bym się nie zdecydowała...wspominam to jako zmęczenie, łzy i w pewnym momencie nie potrafiłam w głowie liczyć do 3 tylko liczyłam na palcach 14:15-17:15 do następnego odciągania 🙈🤦‍♀️ Także podziwiam ❤️

My dzisiaj wracamy na zajęcia na basen 😊 już odliczam godziny do 17 😎

Drugi ząb idzie jak nic bo mamy Marudę level master od kilku dni nie wiem już jak wyłączyć to jojczenie 🙈
    My też wracamy na basen :D Tymek już wczoraj był. Wrócił zachwycony, mówi że umie już nurkować z otwartymi oczami. Marta idzie w niedzielę. Powinno być spoko, bo brat ja w wannie trenuje. Ja ja polewam prysznicem więc już się przyzwyczaiła do kąpieli pod prysznicem, puszczam im też deszczownice i nauczyła się że kapie jej woda na głowę, a Tymek to już w ogóle, potrafi jej wylać kubek wody na głowę 🙈🙈 a ona najpierw przerażenie a potem skacze z radością żeby się z nią dalej bawił.

Inga, ciążowy brzuch może oznacza c rozejscie mięśni. Zwłaszcza że jesteś drobna, nie ćwiczyłaś chyba przed ciążą a rodziłaś duże dziecko.
    Zgadzam się z Tobą. Mój syn już nawet buziaka na pożegnanie sam z siebie niepełnosprawnych daje. Jak wychodzi z przedszkola i na trawniku biegają je go koledzy to mówi cześć i bez zatrzymania obok mnie leci do nich, jakbym tam wcale nie stała 😂 a ma 5 lat dopiero. Dobrze, że mam Martusię i ona jest takim pieszczoszkiem ;)

Ladyo, jestem niezmiennie pod wrażeniem jak wspaniale wychowujesz Jagodę, mimo, że urodziłaś ja w tak młodym wieku. Ja bym była zachwycona z takiego prezentu. A jeśli się martwisz - mój najmłodszy brat urodził się jak miałam 16 lat i byłam najszczęśliwsza osoba pod słońcem. Nawet jak koledzy przychodzili to brałam go w wózku na spacer. Nigdy się go nie wstydził am i kocham go prawie jak własne dziecko. To mój malutki braciszek i nie wyobrażam sobie, żeby go mogło nie być. Jest między nami przepaść, ale trzymamy sztame. Mimo że jestem dorosła, jak wsypal się, że pali papierosy to nie wyspałam go do mamy. Choć to trudne bo jednak przy takiej różnicy wieku chciałoby się matkować. Myślę że Jagoda też będzie taka zakochana w Emilce :D

Lalia, kiniusia270, Ladyo lubią tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2021, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobie was dziewczyny mam nadzieje dzis lub jutro. Ja wyladowalam w szpitalu w poniedzialek w nocy. Maz mowil, ze plakal am z bolu glowy, ale ja tego nie pamietam. Wrócilam dzis rano. Starszaki OK, ale moje malenstwo zle znioslo moja nieobecnosc. Nie chcial za bardzo butelki, a ja odciagniete mleko musialam wylewac ze wzgledu na leki. Bardzo duzo plakal, w nocy nie mogl spac bo glodny i mamy brak😭😭. Od momentu jak jestem w domu nie spuszcza mnie z oka, i duzo pije mleczka. Serce mi sie kraja przez co moje dzieciatko przeszlo. Wiem, ze maz staral sie jak mogl, ale karmic piersia nie mogl.

• Martt95 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i skończyliśmy tydzień 🥳🥳🥳🥳
    Nie wiem kiedy to zleciało, ale mógłby ten czas zwolnić. Pomyśleć ze przy Alicji spieszyło mi się by dorastała🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 20:51

KarolinaMaria, kiniusia270, Enigvaa, kar_oliv, dmg111, kic83, emdar, Clover, Ania81, SzalonaOna, Ladyo, Ounai, Karenira, Suszarka, Zulugula, Nowastaraczka, Fragaria, Siskaa, Inaa89 lubią tę wiadomość

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81, ale że po Astrze Cię tak pozamiatało??? 😳😳😳😳😳😳

🦄 2021 r.
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu, Maja waży 6780 g i mierzy 68 cm 😊 Wszystko jest ok.

Lalia, kic83, dmg111, Clover, Ania81, SzalonaOna, Ounai, emdar, Suszarka, Zulugula, Nowastaraczka, Fragaria, Inaa89 lubią tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
‹‹ 3534 3535 3536 3537 3538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ