Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karenira, dzielny Gniewko 🤩
Inga, pięknie napisane o miłości ❤️💙
Kicuś, jeśli to nie kłopot to podeślij 😘
Ladyo, piękny pomysł na prezent 😍Ca Kokos co dostanie?😁
Emdar, 10 mscy kpi, wooow 😳 ja musiałam dwa dni w szpitalu i miałam dość 😅
Kiniusia, dobrej zabawy na basenie 💜 jakich pieluszek używacie na basen??
My zrobiliśmy spacer i teraz już leniuchujemy do wieczora, chociaż Olek ma dzisiaj gorszy dzień, w dodatku nauczył się piszczeć i od rana (przepraszam) skomli mi jak szczeniaczek 😂
Ale najważniejszy news dnia jest taki, że:
MAMY PIERWSZY OBRÓT Z PLECKOW NA BRZUSZEK!!!!
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
Matka wariatka oczywiście się poryczała jak to zobaczyła 😭😭🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 13:54
Wik89, Nowastaraczka, Zulugula, KarolinaMaria, Suszarka, kiniusia270, emdar, Clover, kic83, kar_oliv, Ounai, Angie1985, Ania81, Martt95, dmg111, SzalonaOna, Fragaria, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Zulu, dziękuję 💙
A z tą spacerówką to nie strasz 😅 ja myślę że max 2 miesiące i Olek mi się w gondoli nie zmieści 🤣 a jemu jeszcze daaaaleko do siadania 😁 -
Lalia, wielkie brawa dla Olka! 😊🤩
Ja się ostatnio zaczęłam zastanawiać, co w sytuacji kiedy mój gigant wyrośnie z gondoli. Przecież on ma już ponad 70 cm, a dopiero dzisiaj skończył 3 miesiące 🙄
Wymyśliłam dzisiaj, że jeśli będzie ładna pogoda, to za 2 tygodnie wyskoczymy sobie w weekend na jednodniową wycieczkę w góry, bo przecież mamy blisko. Mój mąż jeszcze nie wie o moich planach 🤭🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Kicku, Motylku, przesadzilyscie juz dzieci do spacerowek?
Ja jeszcze nie, ale juz ledwo sie miesci, czekam tylko az przestanie tak wiać i przesadze chyba
Musiałam, Bo Matyldzie już nogi zaczęły z gondoli wystawać 😂kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Karenira świetnie sobie radzicie 🥰 już niedługo wrócicie do domu
Lalia gratulacje dla Olusia 🥳🥳❤️ Co do pampersow kupiłam w rossmanie chyba babydream i na 3 zajęciach się sprawdziły, żadnych wypadków nie było 😂
My jeszcze nie jeździmy spacerówka, Stasiu jeszcze ma może z 2 centymetry luzu 😂
Zulu szkoda, ze nie udało Ci się pospać, bobasy lubią zaskoczyć 🙄😎
Staszko ma ostatnio radar i jak tylko ze spaceru przytaszcze Go na 1 piętro i postawie gondole na łóżku to robi oczy jak 5 ziko i nici z planów i spokojnej kawki 🤦♀️😂Lalia lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Wik89 wrote:Kicku, Motylku, przesadzilyscie juz dzieci do spacerowek?
Ja jeszcze nie, ale juz ledwo sie miesci, czekam tylko az przestanie tak wiać i przesadze chyba
Mój jeszcze nie siedzi więc jeszcze w gondoli Młody jeździ, myślę że jeszcze kwestia kilku tygodni i go przesadzimy.
Dziękuję za info co do pokarmówLalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja mam dziś dzień załatwiania formalności. Umówiłam dzieci na szczepienie, sienie na usg piersi, telewizytę z ginekologiem, bo kończą mi się tabletki, złożyłam chrzestnej życzenia urodzinowe img dowiedziała się że moja 95-cioletnia babcia z milionem chorób (płuca, nerki, serce, itd) przeszła covid i to skapoobjawowo, rozmawiałam z Panią, która właśnie dzieli działki pod lasem ❗w miejscowości gdzie mój szef ma działkę i gdzie rozglądamy się od jakiegoś czasu, rozmawiałam z deweloperem który jest w stanie postawić nam domowych do stanu deweloperskiego w niecałe pół roku od momentu jak już będziemy mieć pozwolenie na budowę. No i zapomniałam że mam paznokcie więc zadzwoniłam do innego salonu zapytać o terminy, bo w sumie to już mnie wkurza ta dziewczyna u której robię. Głupio mi było odchodzić, bo to siostra koleżanki, ale bierze 90zl, nigdy nie ma wolnych terminów od normalnej porze, maluje 2h bo ciągle gada i w dodatku wyszło ostatnio, że paznokcie prawdopodobnie odchodzą mi, bo kupiła sobie bazę na AliExpress a nie z neonail i kilku klientkom tak odchodzą
tak więc chyba dobry czas żeby się przenieść.
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Przymierzylismy Tomka do spacerówki na płasko...
Bylo tak jak przewidywalam, ryk , nerwy i wyrywanie się z pasów, bo chciał się obrócić na brzuch a nie miał jak 🤪 Matko nie wiem co teraz🙈 chyba trzeba będzie poczekać aż będzie siedzial i wtedy na siedząco może nie będzie tak źle.. albo będziemy go brac na spacer na płasko tylko na sen, a jak się będzie wybudzal to pędem do domu🤣
Lalia, my mamy na basen PampersWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 15:52
Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kiniusia270 wrote:Emdar teściowa chyba z innej galaktyki pochodzi 🙄😂
Byłam KPI 3 miesiące i drugi raz bym się nie zdecydowała...wspominam to jako zmęczenie, łzy i w pewnym momencie nie potrafiłam w głowie liczyć do 3 tylko liczyłam na palcach 14:15-17:15 do następnego odciągania 🙈🤦♀️ Także podziwiam ❤️
My dzisiaj wracamy na zajęcia na basen 😊 już odliczam godziny do 17 😎
Drugi ząb idzie jak nic bo mamy Marudę level master od kilku dni nie wiem już jak wyłączyć to jojczenie 🙈Tymek już wczoraj był. Wrócił zachwycony, mówi że umie już nurkować z otwartymi oczami. Marta idzie w niedzielę. Powinno być spoko, bo brat ja w wannie trenuje. Ja ja polewam prysznicem więc już się przyzwyczaiła do kąpieli pod prysznicem, puszczam im też deszczownice i nauczyła się że kapie jej woda na głowę, a Tymek to już w ogóle, potrafi jej wylać kubek wody na głowę 🙈🙈 a ona najpierw przerażenie a potem skacze z radością żeby się z nią dalej bawił.
Inga, ciążowy brzuch może oznacza c rozejscie mięśni. Zwłaszcza że jesteś drobna, nie ćwiczyłaś chyba przed ciążą a rodziłaś duże dziecko.
Zgadzam się z Tobą. Mój syn już nawet buziaka na pożegnanie sam z siebie niepełnosprawnych daje. Jak wychodzi z przedszkola i na trawniku biegają je go koledzy to mówi cześć i bez zatrzymania obok mnie leci do nich, jakbym tam wcale nie stała 😂 a ma 5 lat dopiero. Dobrze, że mam Martusię i ona jest takim pieszczoszkiem
Ladyo, jestem niezmiennie pod wrażeniem jak wspaniale wychowujesz Jagodę, mimo, że urodziłaś ja w tak młodym wieku. Ja bym była zachwycona z takiego prezentu. A jeśli się martwisz - mój najmłodszy brat urodził się jak miałam 16 lat i byłam najszczęśliwsza osoba pod słońcem. Nawet jak koledzy przychodzili to brałam go w wózku na spacer. Nigdy się go nie wstydził am i kocham go prawie jak własne dziecko. To mój malutki braciszek i nie wyobrażam sobie, żeby go mogło nie być. Jest między nami przepaść, ale trzymamy sztame. Mimo że jestem dorosła, jak wsypal się, że pali papierosy to nie wyspałam go do mamy. Choć to trudne bo jednak przy takiej różnicy wieku chciałoby się matkować. Myślę że Jagoda też będzie taka zakochana w EmilceLalia, kiniusia270, Ladyo lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyNadrobie was dziewczyny mam nadzieje dzis lub jutro. Ja wyladowalam w szpitalu w poniedzialek w nocy. Maz mowil, ze plakal am z bolu glowy, ale ja tego nie pamietam. Wrócilam dzis rano. Starszaki OK, ale moje malenstwo zle znioslo moja nieobecnosc. Nie chcial za bardzo butelki, a ja odciagniete mleko musialam wylewac ze wzgledu na leki. Bardzo duzo plakal, w nocy nie mogl spac bo glodny i mamy brak😭😭. Od momentu jak jestem w domu nie spuszcza mnie z oka, i duzo pije mleczka. Serce mi sie kraja przez co moje dzieciatko przeszlo. Wiem, ze maz staral sie jak mogl, ale karmic piersia nie mogl.
-
No i skończyliśmy tydzień 🥳🥳🥳🥳
Nie wiem kiedy to zleciało, ale mógłby ten czas zwolnić. Pomyśleć ze przy Alicji spieszyło mi się by dorastała🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 20:51
KarolinaMaria, kiniusia270, Enigvaa, kar_oliv, dmg111, kic83, emdar, Clover, Ania81, SzalonaOna, Ladyo, Ounai, Karenira, Suszarka, Zulugula, Nowastaraczka, Fragaria, Siskaa, Inaa89 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021