Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Ounai to pochwal się efektem przy Marcie pędziwietrze 😁
Szalona nie wiem gdzie ten czas ucieka. Z pierwszym dzieckiem było w sam raz, a przy drugim dni uciekają przez palce, nie wiem kiedy. Jakoś mam wrażenie, że nie zdążę się nacieszyć takim maluchem -
Calanthe cudowna masz córeczkę 😍😘
Enigva piękna z Was rodzinka 🥰 uwielbiam takie same sukienki u mamy i córki 😘
calanthe, Enigvaa lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja dziś leniwy cały dzień. Wczoraj goście byli dość długo do 23, ale świetnie się bawiliśmy i była super atmosfera. Olek zadowolony i to najważniejsze 😊Tymek zasnal o 21, i spał w naszym towarzystwie, wg nic mu nie przeszkadzało ani rozmowy ani śmiechy. Spał do 9.30 rano z jedną pobudka o 3.30 na cyca 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 19:14
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Riki ja mam 6 dzieci, to była naszą z mężem świadoma decyzja i jestem przeszczesliwa kobieta 🥰 mimo tego że nie raz spotykaliśmy się z uwagami na nasz temat, najbardziej od obcych starszych kobiet że zapewne jesteśmy patologiczna rodzina, że tyle dzieci, nawet spotakalam się z uwaga że jesteśmy dziecioroby..🤷♀️🤦♀️ nikt nie patrzy na to, że dzieci są zadbane, ładnie ubrane, nie chodzą głodne, że finansowo mamy bardzo dobra sytuację. Każdy poprostu patrzy na to, że jak ktoś ma więcej dzieci w tych czasach to ma nie pokolei w głowie i na bank w domu jest syf i alkoholizm. Kiedyś się tym przejmowałam, w domu płakałam a teraz mam to gdzieś. Ja nie interesuje się kogoś życiem, mam swoje bardzo ciekawe i to jest dla mnie najważniejsze ❤ więc ty też się nie przejmuj.
To Ty decydujesz jak potoczy się twoja historia a nie ktoś inny, i nie wolno nam patrzeć na to co pomysla inni bo można by było od tego zwariować. To Ty masz być szczęśliwa i to ma być najważniejsze 😘Ania81, Clover, Riki, Lalia, Zulugula, kiniusia270, Lulu83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyInaa89 swietnie powiedziane.
Mnie za bolalo jak mama sie pyta mnie ile jeszcze mam zamiar dzieci urodzic😔. Tak jak u ciebie z mezem podjelismy swiadomie decyzje o ilosci dzieci. Zadbalismy by finansowo byc w dobrej sytuacji. Nie prosimy o jaka kolwiek pomoc.
Boli mnie tez, ze Moja mama jakby sie wstyd zila ze ja mam 4 dzieci, potrafi powiedziec teksty w stylu
A po co mi studia jak sie chcialam dziecmi oblozyc, albo co sa siedzi, rodzina powiedza.
Teraz juz mniej na to reaguje, ale swoje przeplakalam. Niestety nie jestem tak blisko z mama jakbym chciala. -
Dziękuję dziewczyny ,jesteście wszystkie kochane szkoda że w rzeczywistości tak rzadko spotykam takie osoby,-obca osoba wcina Wam się w wątek a wy potraficie wesprzeć i pocieszyc❤️.Po wczorajszym miałam ochotę zamknąć się i nie wychodzić ,w takich sytuacjach zamykam się w sobie i nie mam ochoty nikim rozmawiać,ale dzięki wam czuję się lepiej ,poszłam na spacer z mężem i córeczka i już nie pozwolę by ktoś tak gadał do nas.❤️Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
Lalia, Ania dziękuję, że pytacie. Tata jest w domu i generalnie czuje się obecnie nienajgorzej po operacji, wiadomo czasem są gorsze dni, a czasem takie, że wydaje się że jest zdrowy... Czekamy na wizytę w poradni i wynik badania histopatologicznego.
Ladyo, jak pisałam mam w rodzinie okulistka i ona potwierdza to co pisały dziewczyny wcześniej- czerniak oka to najlepszy adres w Polsce to Kraków, jeśli chodzi o leczenie.
Enigvaa, pięknie wyglądałyście z Malwi na imprezie.
Riki, ja jestem dzieckiem tzw starych rodziców, mama miała 42 lata a tata 48 lat. I są super rodzicami.wręcz takie późne rodzicielstwo wg mnie ich zakonserwowało.
Riki, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Inaa89 wrote:Ja dziś leniwy cały dzień. Wczoraj goście byli dość długo do 23, ale świetnie się bawiliśmy i była super atmosfera. Olek zadowolony i nie najważniejsze 😊Tymek zasnal o 21, i spał w naszym towarzystwie, wg nic mu nie przeszkadzało ani rozmowy ani śmiechy. Spał do 9.30 rano z jedną pobudka o 3.30 na cyca 😁
Jakby Mikołaj był taki to pewnie już bym myślała o siostrzyczce. 🤪
Lalia, Inaa89, Iryska, Nowastaraczka, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Coraz trudniej im zrobić zdjęcia. Marta ucieka, Tymek się obraca, albo się sfoszy i siada bo akurat w tej chwili ona stać nie chce. A jak chcemy zrobić zdjęcie na siedząco to ona wstaje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 20:45
Annia, Riki, Lalia, Inaa89, calanthe, Clover, Ania81, kar_oliv, Suszarka, Iryska, Zulugula, Martt95, kiniusia270, Nowastaraczka, dmg111, SzalonaOna, kic83, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Anniu, w takim razie dla Taty dużo tych spokojnych i normalnych dni 😘
Inaa, Tymuś jest wyjątkowy z tym spaniem 😁💙 ale ja dzisiaj nie mogę narzekać na Olka bo miał w dzień dwie drzemki po 2h 🤩🤩🤩 i to w domu!! A po południu jak byli goście to normalnie dusza towarzystwa 😍 mama i tata mogli nie istnieć 😅Inaa89, Nowastaraczka, Annia lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Inaa, czy wszyscy Twoi chłopcy byli tak bezproblemowi jak Tymek?
Jakby Mikołaj był taki to pewnie już bym myślała o siostrzyczce. 🤪
Lalia, Annia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Lalia wrote:Anniu, w takim razie dla Taty dużo tych spokojnych i normalnych dni 😘
Inaa, Tymuś jest wyjątkowy z tym spaniem 😁💙 ale ja dzisiaj nie mogę narzekać na Olka bo miał w dzień dwie drzemki po 2h 🤩🤩🤩 i to w domu!! A po południu jak byli goście to normalnie dusza towarzystwa 😍 mama i tata mogli nie istnieć 😅Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa, Olkowi hałas nie przeszkadza, bo mąż przy nim odkurza a ja włączam mikser 😂 tyle że ostatnio miał jakiś kryzys i spał tylko w wózku na spacerze, ale jak o tym myślę to chyba po prostu mu zęby dokuczały, a wczoraj i dzisiaj zęby nic a nic i pięknie spał w domu 👌
Zawsze chcieliście mieć 6 dzieci czy po każdym stwierdzaliscie że jeszcze jedno? 🙂 Ja jak zawsze myślałam o 2 tak teraz coraz częściej o 3🤭Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Ounai piękne masz dzieci. Martusia jest śliczną dziewczynką a Tymuś to super chłopczyk.❤️
Enigva piękna z Was rodzinka. Wyglądałyście z Malwinką jak milion dolców. 🥰
Riki wiem że komentarze mogą ranić ale nie przejmujcie się tym. Mój mąż ma 45 lat i mamy teraz trzecie dziecko. To nasze życie i trzeba je przeżyć tak żeby jak najmniej żałować. Posiadanie dzieci to piękna rzecz i cieszcie się waszym szczęściem.Riki, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Inaa, Olkowi hałas nie przeszkadza, bo mąż przy nim odkurza a ja włączam mikser 😂 tyle że ostatnio miał jakiś kryzys i spał tylko w wózku na spacerze, ale jak o tym myślę to chyba po prostu mu zęby dokuczały, a wczoraj i dzisiaj zęby nic a nic i pięknie spał w domu 👌
Zawsze chcieliście mieć 6 dzieci czy po każdym stwierdzaliscie że jeszcze jedno? 🙂 Ja jak zawsze myślałam o 2 tak teraz coraz częściej o 3🤭
Powiem Ci ze Tymek 2 tyg temu miał takie 2 dni że też wg spać nie chciał w domu a na spacerze maks godzina 🤷♀️ ale na szczęście przeszło mu szybko i teraz znów ładnie śpi bezproblemowo 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 19:53
Riki, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g