Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo wrote:Ounai wiem ale na jedna stronę chce wybrać Różane lato a na druga właśnie jedna z tych dwóch i nie mogę się zdecydować
problemy pierwszego świata 😂 ale spokojnie mam jeszcze duuuuzo czasu na decyzje
super ze walczysz i super ze idziesz do lekarza, to jest najważniejszy krok! Ja się trochę z Tobą identyfikuje bo ja zawsze miałam problemy ze zrzuceniem wagi właśnie przez hormony itp. Ja zapisuje się do trenera personalnego, ćwiczenia i rozpisze mi dietę i tez zamierzam walczyć. Chce zrzucić 15 kg
Dziewczyny, jesteście super fighterkami! Jestem przekonana że uporacie się z wagą i osiągniecie swoje wymarzone wymiary.
Zszdroszczę trenera- fajnie mieć takiego bata nad sobą.
U mnie dieta bardzo kuleje ale muszę chcąc nie chcąc zacząć tego pilnować ze zględu na Pole i męża (ma dne moczanową i potrzebna jest mu restrykcyjna dieta). Zaczynam od poniedziałku i mam nadzieje, że uda mi się pozbyć tych 2 pozostałych kg (chyba po jednym w każdym udzie 🙄).
Staszko jest cudny! Uwielbiam go!
My właśnie zbieramy się na basen z Polą. Ciekawa jestem czy bedzie jej się podobać.
U nas wjechały w końcu czworaki (choć preferuje i tak pełzanie). Położyłam ją wczoraj na trawie i nie miała wyjścia, musiała ruszyć aby ją nie kłułoterapia szokowa poskutkowała
no i pannica chodzi już bardzo pewnie boczkiem w okół łóżeczka.
Halo gdzie mój 2500g noworodzio?!?!?!?!kiniusia270, Ladyo, Suszarka, Lalia, Ounai, Inaa89, kic83, Clover, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia,.Olek to chyba jest stworzony na wczasy w hotelach ze SPA. Niezły z niego chillowycz
Inga, Guciu jak zawsze cudny! Uwielbiam jego urodę 🥰
Rekrutowaliście już do żłobka?
Emdar, gratuluje dostania się do żłobka i zazdroszczę rodzinnego czasu - bezcenny
My uwaga uwaga, za tydzień jedziemy z obiema babciami do Austrii do domku w.górach 🙄🤣 6h drogi, 5 osób w aucie w tym zapewne drące się dziecko.
Rezerwuje miejsce z psychatryku po powrocieemdar, kiniusia270, Suszarka, Lalia, Zulugula, Ounai, Inaa89, kic83, Clover, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Lalia,.Olek to chyba jest stworzony na wczasy w hotelach ze SPA. Niezły z niego chillowycz
Inga, Guciu jak zawsze cudny! Uwielbiam jego urodę 🥰
Rekrutowaliście już do żłobka?
Emdar, gratuluje dostania się do żłobka i zazdroszczę rodzinnego czasu - bezcenny
My uwaga uwaga, za tydzień jedziemy z obiema babciami do Austrii do domku w.górach 🙄🤣 6h drogi, 5 osób w aucie w tym zapewne drące się dziecko.
Rezerwuje miejsce z psychatryku po powrocie
Tak, składaliśmy na razie wnioski do 3 żłobków z dofinansowaniami ale chyba może być ciężko się dostaća wy?
O kurde! To życzę powodzenia i duuużo cierpliwości😅 ale i tak wypad na pewno będzie udany!
-
KarolinaMaria w końcu wzięłam Valco Baby Snap 4 Trend Sport używkę z gwarancją do przyszłego roku;)
Anetka niezła podróż Wam się szykuje 😎 Gratulacje dla Polci 🥳
Czy tylko moje dziecko boi się panicznie trawy? 🤔
Co do żłobka my załatwiliśmy w zeszłym tygodniu. Stasiu rozpocznie adaptacje 1 września. Żłobek jest prywatny ale dofinansowany przez miasto także będziemy płacić miesięcznie 330 zł plus 7 zl dziennie za wyżywienie)
Lalia, KarolinaMaria, Ounai, kic83, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Mamuśki- jak Wasze dzieci reagują na osteopatie?
Zazwyczaj są marudne po kilku dniach od wizyty? Czy nic nie zauważylyscie ?
Niedługo mamy wizytę i jestem ciekawa jakie są Wasze doświadczenie i czego możemy się spodziewać.
Uuu Anetka będzie grubo 😁😅 -
Wszystkie nasze forumowe maluchy są takie cudowne ❤
Czy tylko w Wawie prywatne żłobki to jakiś kosmos cenowy?🤯 Wszędzie gdzie się orientowałam poniżej 2 tys nie ma szans 😖 Przepaść między państwowym( z kosztem rzędu 300 PLN za samo jedzenie i zajęcia dodatkowe) a prywatnymi jest przecież ogromna☹42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ounai trzymam za Ciebie kciuki. Ladyo, za Ciebie również. Ja jestem po konsultacji z trenerką. Niestety diet nie rozpisuje już
ale mam dostać rozpisane trzy treningi. Zrobiła mi analizę składu ciała. Ogólnie jest trochę lepiej niż myślałam. Na liczniku 76kg, a bałam się że będzie ponad 80. Mam się ważyć nie częściej niż raz na dwa tygodnie więc mój raport będzie dopiero za dwa tygodnie 😂 ale dostałam kopa motywacji. Mam nadzieję że uda mi się powoli zmienić nawyki. Za 4-6 tygodni kontrola i ważenie u niej, więc mam nad sobą bat którego mi chyba brakowało 😁 dietę mam trzymać 1800kcal + około 4 treningi w tygodniu. Ciekawa jestem co mi wymyśli z cardio skoro nie mogę biegać i skakać 🤔 trzymajcie kciuki, póki co się czuję jakbym dostała skrzydeł. Zaczynam tą walkę i ją wygram 💓
Edit: w dniu porodu waga wskazywała u mnie 93.5kg, więc i tak straciłam masę kilogramów 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2021, 14:04
Inga28, emdar, Lalia, Clover, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anetko, Olek był jednym z fundatorów wyjazdu (czyt.bon turystyczny 😂) więc dlatego tak wczuł się w klimat 😁
A co do psychiatryka, to u mnie w miejscowości obok jest jeden, więc w razie czego mogłabym Ci paczki podrzucać 😂
Suszarko, pięknie zeszła Ci waga od tej w dniu porodu! Z Twoim nastawieniem pójdzie z górki 💪💪💪Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Mamuśki- jak Wasze dzieci reagują na osteopatie?
Zazwyczaj są marudne po kilku dniach od wizyty? Czy nic nie zauważylyscie ?
Niedługo mamy wizytę i jestem ciekawa jakie są Wasze doświadczenie i czego możemy się spodziewać.
Uuu Anetka będzie grubo 😁😅
Raczej odwrotnie. Jak była noworodkiem to usypiala, teraz gorzej, bo chce ciągle pełzać i ucieka na brzuch. Ale dziecko jest takie bardziej "wyluzowane". Lepiej mi się boją nosi na rękach, nie wygina się, bo buzi też widzę progres.
Ale trzeba trafić na dobrego dyplomowanego osteopate, a nie po jednym kursie. Bo osteopata osteopacie nie jest równy.
Teraz po jednej wizycie widzę dużą poprawę, a wcześniej byłamu u innego na 4 spotkanich bez efektuO ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Chłopaki zdominowali forum, super goście 🤩 tylko Olka nie widziałam:(
Anetka gratulacje dla silaczki Poli💪 Tomek dziś pobił swoj rekord 2 kroków i zrobił 4kroki ale na czworakach tylko tego nie widzialam akurat🙄
My jesteśmy u teściów na weekend. Kijowa pogoda, leje.
Miłej soboty!12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
kiniusia270, Enigvaa, Zulugula, Tajka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Raczej odwrotnie. Jak była noworodkiem to usypiala, teraz gorzej, bo chce ciągle pełzać i ucieka na brzuch. Ale dziecko jest takie bardziej "wyluzowane". Lepiej mi się boją nosi na rękach, nie wygina się, bo buzi też widzę progres.
Ale trzeba trafić na dobrego dyplomowanego osteopate, a nie po jednym kursie. Bo osteopata osteopacie nie jest równy.
Teraz po jednej wizycie widzę dużą poprawę, a wcześniej byłamu u innego na 4 spotkanich bez efektu
Wiem, wiem. Ja akurat zawsze jak umawiam wizyty,to zawsze każdego lekarza prześwietlam z każdej strony 😁😁
Bardziej mi chodzi,czy zauważyłaś jakieś odreagowanie po wizycie ? Czy nic takiego nie ma miejsca u Was?
Bo czytałam na różnych grupach, że dzieci często kilka dni po wizycie u osteopaty bardzo płaczą jakby właśnie odreagowały.
Chcoiaz to też pewnie kwestia indywidualna. -
Mozecie juz zbierac na taci na dworzec.
Moja mama jeszcze nie przyjechala a juz mnie wkurza. Dzisiaj mi powiedziala ze skoro Malwi ma goraczke to nie moge jej karmic 😳 bo mleko i goraczka to zle polaczenie 😳 i jak zwykle wciagnela w to blw i ze to nienormalne bo nie wolno wszystkiego dawac dziecku od razu (o papryke sie rozchodzi) i zebym potem nie plakala jak zrobie malej krzywde 🤦♀️ Niesamowicie wspierająca w rodzicielstwie rada!KarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Iryska wrote:Gratulacje dla Tomcia! Może teraz ruszy😁U nas dwa dni temu Michałek zaczął czworakować, ale tylko jeden dzień, teraz znowu pełza tylko. Ogólnie od wczoraj wygląda jakby się uwstecznil, nie buja się nawet i nie "gada"😐
Oo pięknie! Jeszcze mu sie przypomni:)
Może jest po skoku i chwilowo się "uwstecznil"💙
💗 -
Dziękujemy za komplementy 😁💙
Zulu, właśnie się śmiejemy że tak zapozował, że hotel nam powinien wystawić jakąś honorową kartę za reklamę 😂Zulugula lubi tę wiadomość