Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai a ile masz wzrostu? Piękna ta wkładka! Ja zastanawiam się na przyszłość nad ta i nad tą „a wiosna będzie pięknie”. Kiniusia a cóż to za przystojniak? 😍 Clover super! Przyznam się ze ja tez czasami obstawiam mecze tak dla zabawy, mąż mi kiedyś pokazał aplikacje i o co w tym chodzi i jestem całkiem dobra. Nie raz jak się zastanawiam czy cos kupić to sobie myśle „a postawie kupon za 10 zł, jak wygram 150 to kupuje”
Fra zdrowia dla Twoich maluchów i siły dla Ciebie ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2021, 10:11
Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Ounai a ile mąż wzrostu? Piękna ta wkładka! Ja zastanawiam się na przyszłość nad ta i nad tą „a wiosna będzie pięknie”. Kiniusia a cóż to za przystojniak? 😍 Clover super! Przyznam się ze ja tez czasami obstawiam mecze tak dla zabawy, mąż mi kiedyś pokazał aplikacje i o co w tym chodzi i jestem całkiem dobra. Nie raz jak się zastanawiam czy cos kupić to sobie myśle „a postawie kupon za 10 zł, jak wygram 150 to kupuje”
Fra zdrowia dla Twoich maluchów i siły dla Ciebie ❤️
Ja jestem krasnalek, 159cm, więc ta waga to duża nadwaga póki co. Do wagi prawidłowej mam tyle samo co do otyłości niestety. Ale nie zamierzam się poddawać. Nadal będę uparcie liczyć kcal i spacerować. Plus wracam do ćwiczeń żeby rozejście się nie pogłębiło. No i zapisuję się do doktorka.
Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Mnie chwile nie było, ale spędziliśmy prawie cały tydzień na wsi u moich rodziców. Mały był zachwycony i cały dzień tak grzeczny, że aż byłam w szoku! Niestety noce tragedia🙄 budził się co chwile, nie mógł zasnąć i były aferki… w domu śpi ciut lepiej ale i tak bez szału. Chyba nigdy się już nie wyśpię 😂
Mamy pierwsze próby siadu, ale jeszcze mu brakuje żeby usiąść prawidłowo i się utrzymać, więc myśle że pewnie jeszcze mu trochę zejdzie zanim będzie siedział ☺️
Ladyo, kiniusia270, Zulugula, Lalia, Ounai, KarolinaMaria, Inaa89, Meggi110818, emdar, Fragaria, calanthe, Tajka, Suszarka, Clover, kic83, Martt95, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai wiem ale na jedna stronę chce wybrać Różane lato a na druga właśnie jedna z tych dwóch i nie mogę się zdecydować
problemy pierwszego świata 😂 ale spokojnie mam jeszcze duuuuzo czasu na decyzje
super ze walczysz i super ze idziesz do lekarza, to jest najważniejszy krok! Ja się trochę z Tobą identyfikuje bo ja zawsze miałam problemy ze zrzuceniem wagi właśnie przez hormony itp. Ja zapisuje się do trenera personalnego, ćwiczenia i rozpisze mi dietę i tez zamierzam walczyć. Chce zrzucić 15 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2021, 10:26
Ounai lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam Gucia ❤️ Ooo i widzę, ze już ma swoją prywatna lekarkę 😂😍
Ladyo rozumiem problem, wybierałam wzór przez kilka dni 😂Inga28, Ladyo lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Inga, rewelacyjny ten Twój przystojniak 😎😎😎
Ounai, polubiłam za badania i za to, że się nie poddajesz 💪Inga28 lubi tę wiadomość
-
Inga28, KarolinaMaria, Ounai, Inaa89, emdar, Fragaria, calanthe, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Laila- super,że wyjazd się udał i Olek okazał się wzorowym towarzyszem podróży 😁
Inga - ale Gustaw ma stylowy kapelusz 😁
Haha 😂 śmiejemy się, że wyglada w nim jak Makłowicz🤭😅Lalia, kiniusia270, Suszarka, Zulugula, Clover lubią tę wiadomość
-
Inga, Gucio to mega przystojniak 😍 ciotka się zakochala 🥰😘
Lalia przepiękna mama I przepiękny synek 🥰😘
Kinusia, Stas cóż mały słodziak skradający zapewne nie jedno serducho 🥰😘Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Nasze forum obfituje w przystojniaków 😍 Kiniusia jaką spacerówkę w końcu kupiliście?
Inga, prywatna opieka medyczna to podstawa 😎👩⚕️ fajnie, że masz gdzie jechać z małym. U nas w trasie też różnie...
Lalia, Olek się zrobił takim małym kawalerem. Widać, że jest hotelowym wyjadaczem 😂
Ounai, kciuki za wyniki. Szkoda, że musimy diagnozować się za własne pieniądze ;/Lalia, Inga28 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Hej,hej, trochę mnie nie było, ale przyjechała do brata moja mama, i mój drugi brat, i bardzo fajnie spędziliśmy sobie rodzinny wspólny czas❤. Nie nadrobię Was, przepraszam!
Wracamy do Wawy (juz na 10000%) za tydzień, bo uwaga uwaga....dostaliśmy się do państwowego żłobka 👍🤯😱😱😱🎉🎉🎉!!!! Do tego do którego najbardziej chcieliśmy! 5 min spacerem od domu, żłobek nowy (ma 3 lata), fajny plac zabaw, super kadra(zrobiłam juz research😉). Jestem w takim szoku,że 3 razy upewniałam się że to nie pomyłka 😉. Dziewczyny, cuda się zdarzają, bo to naprawdę w kategorii cudów jest.
Mam nadzieję że u wszystkich Was wszystko ok, żadnych chorób itd na horyzoncie; wakacje w pełni, więc wszystkim odpoczywającym (urlop z dzieckiem to moim zdaniem definicja słowa oksymoron 😉). Ściskam wszystkie Was i maluchy mocno!Lalia, KarolinaMaria, calanthe, Inga28, Ladyo, Suszarka, Enigvaa, Inaa89, kic83, Clover, SzalonaOna, Gagatka, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Gustaw 🤩☺️ wygląda uroczo w tym kapelusiku, i w ogóle super z niego słodziak
Lalia, super wyglądacie, widać uśmiech od ucha do ucha więc wypoczęci i szczęśliwi ☺️Lalia, Inga28 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙