Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Clover, gratuluję asertywności! Miło jak ktoś chce coś dać, ale nie lubię uszczęśliwiania na siłę
nasze mamy i teściowe żyją czasami, gdy nic nie było albo było bardzo drogie i patrzą w tych kategoriach. Trzeba to zaakceptować, ale żyć po swojemu. Ja często odmawiam takich podarków, bo nie mam mieszkania z gumy i nie potrzebuję ubranek na 4 lata wprzód.
Suszarka lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Dziewczyny ze względu na aktywności tutaj, może któraś odpisze.. czy miała któraś z Was plamienia w drugim trymestrze? Można oszaleć, leżałam 5 dni w szpitalu i wszystko było dobrze, przestałam plamić/krwawić a teraz po powrocie do domu znowu… ktoś był w takiej sytuacji? 🙏🏻🙏🏻
-
Irysko, gratuluję zabka 💙
Meggi, udanej imprezy ❤️
Dziewczyny, super że się badacie i swoich mężów 💪
Ja też będę w tym tygodniu umawiać się do laboratorium, a w lipcu planuję jeszcze cytologię, USG piersi i USG tarczycy 👍 -
Irysko- takie bezobjawowe zęby to chyba marzenie 😁
Motylku -super,że wyjazd udany i dzieci zadowolone 🙃
Meggi- oby chrzciny się udały. Czasami lepszy deszcz i 20stopni niż tropiki i upały. Chyba,że macie imprezę gdzieś na ogrodzie a nie w lokalu.SzalonaOna, Iryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolinaMaria wrote:Meggi, kciuki za pogodę. Choć czasem chłód jest lepszy od upału...
Irysko, gratuluję ząbka. Serio nie było żadnych objawów? Białe dziąsła? Rowek w dziąśle?
Nawet spał ostatnio lepiej, max dwie pobudki w nocy na jedzenie🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja dzisiaj w nocy wstawałam do Małej 7 razy. Od jakiegoś tygodnia jest to standard. Głowa mi zaraz eksploduje 🤯 dobrze że Iga na razie śpi w wózku w ogrodzie, to mogę się wyczilować w kokonie 🤭 później jedziemy do teściów. Udanej niedzieli 🥰Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Beamyx, myślę że powinnaś zgłosić się na izbę przyjęć, zbadają Cię i ocenia czy potrzebna jest obserwacja, a i Ty będziesz spokojniejsza. Niewiele wiemy o Tobie i o ciąży, przyczyny plamien mogą być bardzo różne, ale moim zdaniem zawsze powinno się sprawdzić takie objawy. Trzymam kciuki żeby to nie było nic powaznego 😉
Ounai, beamyx lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Tydzień nad morzem minął to dziś zaliczyłam spacer i intensywny trening 💪
Odrazu mi lepiej!Lalia, Miasa, Inaa89, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Enigva, kciuki za Malwinie ✊ niech szybciutko wraca do zdrowia 😘
Brawo Kicuś 💪 a jak Wam minęła droga powrotna?🙂kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Enigva, kciuki za Malwinie ✊ niech szybciutko wraca do zdrowia 😘
Brawo Kicuś 💪 a jak Wam minęła droga powrotna?🙂
U nas masakra z jeżdżeniem niestety, musieliśmy zrobić dwa przystanki, żebym na rękach go ululała i śpiącego odłożyła do fotelika, bo inaczej niestety nie zasypia tylko jest wielki płacz 😭🤷🤦
No cóż, taki typ, kiedyś mu minie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny