Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maks uwielbia Julcię, mała ślicznotka 😍
Ich dzieci będą zawsze uśmiechnięte i miały bujne włosyLalia, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Maks uwielbia Julcię, mała ślicznotka 😍
Ich dzieci będą zawsze uśmiechnięte i miały bujne włosy
I piękne oczy 😍😍😍kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
powiem Ci, że jest mega progress!
Brawo!!!
Ile razy w tygodniu cwiczysz i ile minut?
Ja wiem po sobie jak zaczynałam ile Cię to musiało / musi kosztować.
Według mnie dietą się nie wypracuje ciała, więc go girl!
Super że z serduszkiem Matyldy jest dobrze, śliczna jest
Nie ćwiczę nic a nic, mam zakaz bo mam wyrzuty kortyzolu przy ćwiczeniach a to blokowało mi spalanie tkanki tłuszczowejwięc ten efekt to sama dieta plus leki... Ale teraz mam niedługo wizytę u diabetologa i zamierzam zapytać o ćwiczonka, co by popracować nad cielskiem
Fakt faktem, że dużo mnie to na początku kosztowało. Morze łez, wyrzeczeń. Tragiczny humor, źle samopoczucie. Ale teraz kiedy wszystko się uregulowało, kiedy reaguje na leki i dieta przestała być dieta, a stała się normalnym codziennym życiem, to jest naprawdę super 😍
P. S. Marzy mi się płaski brzusio z zarysem mięśni... Ale! Nie mówię nie. Dla chcącego nic trudnego, może i mi się uda wkrótcekic83 lubi tę wiadomość
-
Ale jaja, poszłam niedawno na chwilę na dwór bo zapomniałam zabrać ze stolika pod domem moją butelkę filtrującą, a w nocy lubię mieć wodę gdzieś przy łóżku. No i wychodzę, a tu borsuk u nas na podwórku. Wystraszyłam się na początku i on też, zaczęliśmy uciekać w przeciwnych kierunkach 🤣 Widziałam już nieraz sarny czy lisy (regularnie przegrzebują nasz kompostownik), ale borsuka to pierwszy raz. No, ale mieszkamy jakieś 300m od lasu, więc nic dziwnego, że nas dzikie zwierzęta odwiedzają.
Zulugula, Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziś mieliśmy lepszy wieczór niż kilka poprzednich, Olka już chyba mniej boli to dziąsło, bo był całkiem wesoły. Pewnie już lada moment się pojawi ząb - wiem, że mówię tak od tygodnia, ale teraz już naprawdę widać takie bardzo białe na dziąsełku, myślałam że to już ząbek, ale jednak jeszcze się nie przebił. Ciekawe, bo przy poprzednim nie było to aż tak widoczne, była kreseczka w miejscu gdzie później się ząb pojawił i było opuchnięte, ale teraz całkiem inaczej to wygląda, nie dziwię się, że go boli skoro jest tak opuchnięte. Mam nadzieję że jak już wyjdzie to przez jakiś czas będziemy mieli spokój z zębami.
-
Clover wrote:Dziś mieliśmy lepszy wieczór niż kilka poprzednich, Olka już chyba mniej boli to dziąsło, bo był całkiem wesoły. Pewnie już lada moment się pojawi ząb - wiem, że mówię tak od tygodnia, ale teraz już naprawdę widać takie bardzo białe na dziąsełku, myślałam że to już ząbek, ale jednak jeszcze się nie przebił. Ciekawe, bo przy poprzednim nie było to aż tak widoczne, była kreseczka w miejscu gdzie później się ząb pojawił i było opuchnięte, ale teraz całkiem inaczej to wygląda, nie dziwię się, że go boli skoro jest tak opuchnięte. Mam nadzieję że jak już wyjdzie to przez jakiś czas będziemy mieli spokój z zębami.
Ja musze uważać co sobie myślę. Wstajemy od jakiegoś czasu o 7. Wczoraj sobie pomyślałam, że pasowałoby mi się przestawić na wstawanie o 6:00, żeby mieć z rana trochę czasu dla siebie zanim dzieci wstaną. Dziś Marta punkt 6:00 pobudka 😂 To chyba nie pozostaje mi nic innego jak wstawać o 5:00 😂😂😂BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Oumai, Scoot&Ride to hulajnoga 😁
Motylku, a jak godzisz gotowanie dla siebie pod IO, a gotowanie dla reszty rodziny? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Oumai, Scoot&Ride to hulajnoga 😁
Motylku, a jak godzisz gotowanie dla siebie pod IO, a gotowanie dla reszty rodziny?
Ale to też nie jest tak, że ja jem w 100% wszystko z jadłospisu. Nie. Często jem właśnie zwykły obiad, ale po prostu mniejsza porcje. Jem też białe Pieczywo w małej ilości jeśli nie mam ciemnego. Użyje zwykłej mąki zamiast ciemnej. Tylko wtedy po prostu jem mniejsza porcje. No i do wszystkiego dużo warzywLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za dobre słowo odnośnie wędzidełka.
Jakoś będziemy musieli sobie z tym masowaniem poradzić, choc nadal mnie to przeraża.
Jestem na siebie zła bo cały czas w tyle głowy miałam sprawdzenie tego wędzidełka ale każdy mi mówił że Pola po prostu jest mała, abyąmy nie wymagali od niej nie wiadomo czego. A prawda jsst taka że pewnie ją umęczyłam, i jadła mało bo nie dawała rady ciągnąć więcej. Zresztą widzę teraz że z czasem zwiększają jej się porcje jedzenia z butli.
Biedna moja malutka
Zulu, tak jak pisałam miałam cały czas w tyle głpwy neurologopede ale i pediatrzy, i CLD w szpitalu i fizjo sprawdzali jej wędzidełko i mówili że ok. Natomiast jak ostatnio przestała przybierać to nasza fizjo powiedziała aby to jednak sprawdzić.
Zulu, wysłałam Ci wiadomość na priv odnośnie ebooka. -
Ounai wrote:Takie białe się pojawia najpierw, a później dopiero ta kreseczka i od tej kreseczki to tak 2-3 dni. A od białego to może być ponad tydzień nawet. Zależy jak bardzo białe. U nas górne jedynki już zaczynają być białe od tygodnia i wygląda na to że jeszcze kilka tygodni im zejdzie
Ja musze uważać co sobie myślę. Wstajemy od jakiegoś czasu o 7. Wczoraj sobie pomyślałam, że pasowałoby mi się przestawić na wstawanie o 6:00, żeby mieć z rana trochę czasu dla siebie zanim dzieci wstaną. Dziś Marta punkt 6:00 pobudka 😂 To chyba nie pozostaje mi nic innego jak wstawać o 5:00 😂😂😂
Ja dziś wstałam o 5:10 i to nic przyjemnego
Ounai lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dziękuję Ci bardzo!
Proszę.
Jedyną osobą która jest w stanie sprawdzić wędzidełko jest neurologopeda, sprawdza całościowo też buzię i zaburzone funkcje.
U Nas te zbyło CdL, 3 pediatow i nic. Ale taka prawda, że typ 3 czy Typ4 trudny jest do zdiagnozowania. Pediatra ogarnia głównie typ 1 czy 2, jeden mi ostanio powiedział, że oni nie mają tego na studiach...O ❤️
Z ❤️