Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wow, dziewczyny, gratuluję Wam wszystkich postępów wagowo - wymiarowych! 😁 U mnie już widzę, że w tym tygodniu będzie lipa. No trudno 🤷♀️
Ounai, polubiłam posta za podejście do diety. Naprawdę fajnie się to czyta 👍
Ja biegać "w terenie" nie lubię i nigdy się tym nie katowałam 😁 Ale na siłowni nawet lubiłam biegać na bieżni. Najbardziej pasował mi orbitrek i ćwiczenia z kettlebells, a teraz na razie mogę tylko orbitrek 🤷♀️
Dziewczyny które korzystają z aplikacji Fitatu, widziałyście, że po aktualizacji jest nowa opcja "toaleta"? Można dodać 💩. Nie wiem jak Was, ale mnie to rozbawiło trochę 😂Lalia, Fragaria, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Clover jak się czujesz po szczepieniu?
Oprócz lekkiego bólu ręki wszystko jest w porządku. A jak u Ciebie?
Motylku, trzymam kciuki za wyniki! 🍀 Faktycznie długo musisz na nie poczekać.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Tak Tymka karmie najdłużej, z chłopcami było zawsze maks 3 miesiące. No właśnie czuje się tak samo jak Ty jak napompowana piłka. Ty masz za to piękny brzusio płaski a mój wygląda jak ciążowy 🤦♀️
Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, gratki dla Igi za 6 miesięcy!!! 🥳
Annia, uściski dla Mikiego za 10!! Kiedy to zleciało? Dopiero co odświeżałam forum, żeby zobaczyć, czy już urodziłaś.
Zulu, śniło mi sie dziś, że byłaś u mnie z mężem i Tomaszem. Taki dziwny sen, bo nie znam waszych twarzy i w tym śnie też były zamazane 😂
Gratuluję Wam postępów! Moja jedyna aktywność to 15 minut z Kołakowską na pośladki, ale dobre i tyle. Zawsze byłam mało sportowa.Lalia, Suszarka, Inaa89, Annia, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Clover wrote:Wow, dziewczyny, gratuluję Wam wszystkich postępów wagowo - wymiarowych! 😁 U mnie już widzę, że w tym tygodniu będzie lipa. No trudno 🤷♀️
Ounai, polubiłam posta za podejście do diety. Naprawdę fajnie się to czyta 👍
Ja biegać "w terenie" nie lubię i nigdy się tym nie katowałam 😁 Ale na siłowni nawet lubiłam biegać na bieżni. Najbardziej pasował mi orbitrek i ćwiczenia z kettlebells, a teraz na razie mogę tylko orbitrek 🤷♀️
Dziewczyny które korzystają z aplikacji Fitatu, widziałyście, że po aktualizacji jest nowa opcja "toaleta"? Można dodać 💩. Nie wiem jak Was, ale mnie to rozbawiło trochę 😂
Korzystam z fitatu ale nie widziałam tego. Choć w sumie może to ma sens bo dzięki temu można monitorować czy przemiana materii nie zwalnia, czy nie pijemy za mało itd.
Suszarko, zgadzam się z Tobą. U mnie kp utrudnia zrzucanie wagi.
Motylku, trzymam kciuki!SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Clover wrote:Dziękuję, jest naprawdę dobrze
Motylku, trzymam kciuki za wyniki! 🍀 Faktycznie długo musisz na nie poczekać.
Motylku kciuki zaciśnięte.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Suszareczko, najlepszego dla Iguni ❤️❤️❤️
Anniu, dla Mikiego również 💙💙💙Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Karolina, Lalia dziękuję za pamięć o Mikim, mimo że ostatnio mało mam czasu na forum. X
Ja właśnie zaczęłam powoli odstawiać kp, dzisiaj wjechała pierwsza tabletka Dostinexu, niestety mam tak rozkręcona ta laktacje, że naturalnie się nie dało. 🙄
Wróciliśmy z krótkiego urlopu w górach u teściów i dziadków męża, pogoda na szczęście dopisała. Ale teraz mamy akcje zabkowanie więc jest ciężko ogólnie...
Co do szczepienia to mnie tylko ramię dość mocno bolało zarówno po pierwszej jak i drugiej dawce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2021, 12:01
Ounai, Angie1985, Zulugula, kiniusia270, Enigvaa, KarolinaMaria, Suszarka, Inaa89, Ladyo, Iryska, kic83, dmg111, Clover, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, ale Mikuś wydoroślał! Taki poważny chłopiec już się z niego robi. Piekny! Wszystkiego najlepszego z okazji 10 miesięcy
Suszarko, dawaj Igusie. Jejku ale ten czas zasuwa, dopiero co w ciąży byłaśAnnia, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Suszarko wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesięcy Iguni 😍 to już taki poważny wiek 😘
Anniu, Miki to już taki mały mężczyzna 😍 słodki 😘 również najlepszego!Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Już po. Sam test łatwy, zadania pisemne również. Prawdopodobnie jutro będę miała jeszcze etap ustny. Ale za to wyniki dopiero 26.07-30.07!
Masakra, obsram się ze stresu...! 😂SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyClover wrote:Dziękuję, jest naprawdę dobrze
Motylku, trzymam kciuki za wyniki! 🍀 Faktycznie długo musisz na nie poczekać. -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny! Sama nie wiem kiedy to przeleciało. 😃 Jak patrzę na zdjęcia Mikołaja to nie mogę uwierzyć, że on był taki malutki kiedyś.
Motylku co to za testy co miałaś?
Wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku dla Iguni.Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria wrote:Suszarko, gratki dla Igi za 6 miesięcy!!! 🥳
Annia, uściski dla Mikiego za 10!! Kiedy to zleciało? Dopiero co odświeżałam forum, żeby zobaczyć, czy już urodziłaś.
Zulu, śniło mi sie dziś, że byłaś u mnie z mężem i Tomaszem. Taki dziwny sen, bo nie znam waszych twarzy i w tym śnie też były zamazane 😂
Gratuluję Wam postępów! Moja jedyna aktywność to 15 minut z Kołakowską na pośladki, ale dobre i tyle. Zawsze byłam mało sportowa.
Hahaha. Dziękujemy za gościnę 😀 podpisano: ludzie z zamazynymi twarzami😂KarolinaMaria, Suszarka, Inaa89, Ladyo, dmg111, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙
💗