Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa, Ty narzekasz że waga nie leci a tu 8 kg spadło!! 😁
Widzę, że wagowo idziemy podobnie 😁💪
Za to mamy całkowicie inną budowę ciała!
Zazdroszczę Ci takich zgrabnych nóg 😍 bo nogi to chyba mój największy kompleks 😅
Ja przy wadze 56,6 kg:
Biust: 92 cm
Talia: 67 cm
Biodra: 91 cm
Udo: 52 cmInaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, mega gratulacje 😍😍😍
Super że waga ruszyła 💪 ale jeszcze bardziej cieszy mnie zmiana jaka zaszła w Twojej głowie ❤️Ounai lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Lalia efekt mega 😯
Żałuję że ja sobie nie porobiłam fot żeby teraz porównać zawsze to inaczej człowieka motywuje.
Lalia, gratuluję, wykonujesz kawał ciężkiej pracy!
Inaa, wow, Ty też 8kg! To tylko ja się tu obijam 😂 choć uważam że i tak kawał roboty przy moich nieidealnych wynikach badańLalia, Inaa89, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Ounai, mega gratulacje 😍😍😍
Super że waga ruszyła 💪 ale jeszcze bardziej cieszy mnie zmiana jaka zaszła w Twojej głowie ❤️Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
SzalonaOna wrote:Ja mam te banki chińskie cellublue ale powiem Wam szczerze że to tak strasznie boli.. Nogi jeszcze bym przeżyła. Ale brzuch boję się jakoś ruszyć 🤔
Mnie też mega bolało i musiałam się zmuszać a później to już jedziesz z koksem i nic nie czujesz.
Dziewczyny idziecie jak burza! Gratuluję każdego straconego kilograma 🥴💪💪SzalonaOna, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:To teraz ja nie będę rozpisywać się miesiącami tylko styczeń i teraz.
31 styczen:
Waga: 64.6kg
Klatka piersiowa: 94cm
Ramię: 27cm
Talia: 90cm
Biodra: 99cm
Udo: 53cm
Dziś 7 lipiec:
Waga: 56,5kg
Klatka piersiowa: 84cm
Ramię: 25cm
Talia: 72cm
Biodra: 92cm
Udo: 48cm
Niestety zdjęć dla porównania nie mam 😏Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Inaa, Ty narzekasz że waga nie leci a tu 8 kg spadło!! 😁
Widzę, że wagowo idziemy podobnie 😁💪
Za to mamy całkowicie inną budowę ciała!
Zazdroszczę Ci takich zgrabnych nóg 😍 bo nogi to chyba mój największy kompleks 😅
Ja przy wadze 56,6 kg:
Biust: 92 cm
Talia: 67 cm
Biodra: 91 cm
Udo: 52 cm02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Piękne efekty Mamusie
aż miło popatrzec! I rozumiem doskonale to, ze praktycznie każda z nas jest niezadowolona ze swojego ciała, ale myśle ze to tez nas motywuje do dalszej pracy. Ja zaraportuje później, po powrocie od trenera. Muszę przyznać ze pokładam w tych spotkaniach duża nadzieje i boje się żeby się nie rozczarować.
Lalia, ZielonaHerbata, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Inaa, kiedyś chyba pisałaś że żadnego z chłopców nie karmiłaś tak długo piersią jak Tymka, tak? Ja nie mówię że to na pewno to, ale mi się wydaje że przy kp ciało nadal jest nabite hormonami ciążowo-poporodowymi, bo ja mam wrażenie że moje ciało jest jak dmuchany basen, takie napompowane i ulane 🥴 i z tego co czytam to dużo dziewczyn ma podobne odczucia, w sumie to nawet nie tylko mamy kp 🤨
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Inaa, kiedyś chyba pisałaś że żadnego z chłopców nie karmiłaś tak długo piersią jak Tymka, tak? Ja nie mówię że to na pewno to, ale mi się wydaje że przy kp ciało nadal jest nabite hormonami ciążowo-poporodowymi, bo ja mam wrażenie że moje ciało jest jak dmuchany basen, takie napompowane i ulane 🥴 i z tego co czytam to dużo dziewczyn ma podobne odczucia, w sumie to nawet nie tylko mamy kp 🤨02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Gratuluję Wam dziewczyny efektów! Piękne wyniki. Bardzo ładnie schodzą Wam kilogramy i centymetry.
Ja od wagi po porodzie która trzymała mi się prawie 2 miesiące po czyli około 67,5 kg mam teraz 60,2 kg czyli straciłam ponad 7kg.
Waga przed ciążą to 58,5 kg, najniższa waga 57 kg. Mój cel to 58kg także zostało jeszcze 2.2kg.
Odkąd zaczęłam ćwiczyć czyli od lutego straciłam 5 kg.
Mam pomiary tylko biodra i uda (bo to mój słaby punk)
Biodra było 107, jest 99 cm
Uda było 64 😱😱😱 jest 59 cm czyli dalej kiepsko ale zawsze najtrudniej było mi zrzucać z ud.
Diety nie trzymam za bardzo, ostatnio dużo jem na mieście. Wczoraj byłam z koleżankami i pochłonęłam ogromną porcje krewetek z frytkami 🤪
Patrząc na moje poprzednie odchudzania jest dużo, dużo trudniej, być może to kwestia diety, być może.hormonów. Przed ciążą ten efekt osiągnęłabym w 2-3 miesiące ale nie przejmuje się tym, ważne że coś sie dzieje, coś dla siebie robię.
Na szczęście czuje sie całkiem ok w swoim ciele, wiem że jak przycisne dietę będzie lepiej.
kic83, Inaa89, Ounai, SzalonaOna, Ladyo, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia
mega różnica! Miło, że mnie wspomniałaś 😚
Efekty widać gołym okiem!
Inna
Za co spadek wagi, brawo! Jeszcze planujesz dalej zrzucać?
Anetka
Ja to Cię podziwiam za to bieganie, to jedyny forma sportu której poprostu nie lubię 🤷
Ounai
fajnie, że zmieniłaś podejście, nie ma co się katować.
Wszystkie idziecie jak burza!
Nie zapominam oczywiście o Motylku 😘Inaa89, SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Hihi Kicku a u mnie to ta najulubieńsza forma sportu.którą wykonuje dla przyjemności
Teraz staram się chociaż 2x w tyg chodzić na siłownie bo jednak co ciężary to ciężary 🍑🍑🍑 i robie ten trening, czuje się po nim zajebiście ale czy go lubie to już nie bardzokic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny Wasze bobasy ten serek wiejski jedza spoko ? Bo nasz Leo sie krztusił a ze moj maz bardzo panikuje pod tym wzgledem to zblendowalismy 🙈
Nowastaraczka
My jeszcze nie próbowaliśmy z serkiem wiejskim.
Co tam u Was??
Pokaż Leosia 💙AgataAgatka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
[/url]
SzalonaOna wrote:Trzymajcie za mnie kciuki. Jutro mam test pisemny z gramatyki niemieckiego i angielskiego. Plus pytania otwarte. A po teście w okolicy czwartku/wtorku będę mieć rozmowę mix polski/nieniecki/angielski.
Już sram w gacie, ale zależy mi na tym stanowisku....
Cała noc będę powtarzać gramatykę ❤️😂
Powodzenia!!!SzalonaOna lubi tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Lalia
mega różnica! Miło, że mnie wspomniałaś 😚
Efekty widać gołym okiem!
Inna
Za co spadek wagi, brawo! Jeszcze planujesz dalej zrzucać?
Anetka
Ja to Cię podziwiam za to bieganie, to jedyny forma sportu której poprostu nie lubię 🤷
Ounai
fajnie, że zmieniłaś podejście, nie ma co się katować.
Wszystkie idziecie jak burza!
Nie zapominam oczywiście o Motylku 😘kic83, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Angie1985 wrote:Gratulacje każdego zgubionego kilograma. Jesteście mega.
Chyba ja tu jako jedyna mam to generalnie w poważaniu i żrem masę ciastków.😂😋
Clover jak się czujesz po szczepieniu?
Ja też jestem Team "wolę biegać" ale cóż... Nie mogę póki coBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
SzalonaOna, Clover, Inaa89, Suszarka, Ladyo, Lalia, Ounai, Zulugula, Nowastaraczka, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność