Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Motylku a ta praca to będzie tak zawsze zdalnie? Czy później już normalnie?
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Maminki jestem już po trenerze personalnym i powiem Wam ze normalnie petarda! Super chłopak, tak mnie zmotywował! Najpierw mnie o wszystko wypytał, kiedy badania robiłam jak ze zdrowiem itp, potem mnie dokładnie pomierzył, zrobił analizę składu ciała i później oczywiście trening. Na początku zapytał mnie o moje cele i jaki jest cel taki najbliższy i potem mówił „jeszcze raz powtórz, dasz rade, żebyś się zmieściła w ta sukienkę” itp
A ćwiczenia dobierał tak żeby uważać na brzuch po cc i za każdym razem pytał czy czasem nie czuje blizny. właśnie tego mi było trzeba żeby ktoś się mną zajął tak na 100%. Dzisiaj ma mi wysłać dietę, będę z nim ćwiczyć 2 razy w tygodniu. Tak wiec melduje dziś start nowej mnie: 82,3 kg. Dużo, ale jak spadać to z wysokiego konia 😂
Suszarka, ZielonaHerbata, Annia, kic83, SzalonaOna, Inaa89, Zulugula, dmg111, Lalia, Ounai, Clover lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy ciociom za życzeniazdjęcia sprzed tygodnia, bo trwa zębowy dramat i płaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2021, 09:43
ZielonaHerbata, Annia, kic83, Enigvaa, SzalonaOna, Ladyo, Inaa89, Zulugula, KarolinaMaria, dmg111, Iryska, Nikaa92, Lalia, Tajka, Clover, Nowastaraczka, kiniusia270 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Annia, przeszliście już całkiem na mm? Jakie mleko podajesz? Miki może już jeść bmk?
Później jak nie będzie nadprodukcji mleka w piersiach to mam zastąpić jedno karmienie dzienne usypianiem na spacerze. I tak stopniowo.
Nie mamy już alergii na bmk, albo jej nigdy nie było, albo wyrósł. To bardzo ułatwia, bo jego ulubionym posiłkiem obecnie jest jogurt naturalny, pomidor i truskawki.KarolinaMaria, Iryska, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarko- mamy taki sam kombinezon 😁😁ale niestety Mala go nie ubierze bo będzie na nią dobry za jakieś 3 miesiące dopiero
gdyby się urodziła o czasie,to byłby idealny na sierpień.
Pięknie się uśmiecha Igusia😍
Ladyo- super się czyta jak działasz z ćwiczeniami!
Motylku- trzymam kciuki za wszytskie testy i żeby udalo się z nowym stanowiskiem 💪Suszarka, SzalonaOna, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Ladyo, a nie jest za wcześnie na ćwiczenia po CC? Mięśnie już sie pozrastały? 🤔 w każdym układzie trzymam kciuki,bzebts jak najszybciej osiągnęła swój cel wagowy!
Suszarko, Igunia to prawdziwa ślicznotka.Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu
Ale Miki jest już duży, przystojniak i taki poważny chłopiec 😚
Suszarko
Wszystkiego dobrego dla Igi, ale ona urosła!Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Ladyo wrote:Maminki jestem już po trenerze personalnym i powiem Wam ze normalnie petarda! Super chłopak, tak mnie zmotywował! Najpierw mnie o wszystko wypytał, kiedy badania robiłam jak ze zdrowiem itp, potem mnie dokładnie pomierzył, zrobił analizę składu ciała i później oczywiście trening. Na początku zapytał mnie o moje cele i jaki jest cel taki najbliższy i potem mówił „jeszcze raz powtórz, dasz rade, żebyś się zmieściła w ta sukienkę” itp
A ćwiczenia dobierał tak żeby uważać na brzuch po cc i za każdym razem pytał czy czasem nie czuje blizny. właśnie tego mi było trzeba żeby ktoś się mną zajął tak na 100%. Dzisiaj ma mi wysłać dietę, będę z nim ćwiczyć 2 razy w tygodniu. Tak wiec melduje dziś start nowej mnie: 82,3 kg. Dużo, ale jak spadać to z wysokiego konia 😂
Ale mam też pytanie odnośnie tego czy nie jest za wcześnie na ćwiczenia po CC? Nie boisz się ze możesz sobie zaszkodzic? Ja mimo iż też nie miałam rozstępu mięśnia i wszystko było wporzadku zgodę na jakiekolwiek ćwiczenia dostałam dopiero po 6 miesiącach od porodu. Niby nie można nadwyrężać się zbytnio, zwierzchu rana może wyglądać ładnie ale nie w środku to już zupełnie inaczej potrzeba więcej czasu na regenerację.
I jeśli mogę też spytać ile płacisz za trenera personalnego ? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj. Pytam z ciekawości bo również zastanawiam się nad ta opcja 😊Suszarka lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Boziuuu jaka Igusia kochana 😍😍😍 a Miki jaki duży chłopak, słodziak 😍😍😍! Aniu, Ina -ja byłam wcześniej u fizjo aby mnie dokładnie zbadała i zewnętrznie i wewnętrznie. Dostałam zgodę na basen i trenera (dlatego ze trener może mi dobrać ćwiczenia indywidualnie i uwzględnić to ze jestem po cc), ale np mówiła żeby lepiej nie biegać itp. I tez nie poszłam do pierwszego lepszego trenera tylko konkretnego, po studiach itp. wiec tez wie co robi
Ina cena zależna jest od ilości wykupionych treningów. Jeden trening 100 zl, jak się decydujesz np na 8 to 90 zł. Ja się umówiłam na 36, to prawie 5 miesięcy 2 razy w tygodniu i płace 70 zł za godzinę
Annia, Inaa89, Suszarka, Lalia, kic83, Ounai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Hej chyba uda mi się do Was wrócić częściej....jeszcze zależy jak mi poszedł egzamin konczacy kurs 😁
Miki i Iga takie słodziaki 🥰🥰 Wszystkiego najlepszego z okazji 10miesiecy i 6 miesięcy 😘
Wow dziewczyny super macie te wyniki w odchudzaniu. Jestem pełna podziwu dla Waszych postępów.
Motylku trzymam kciuki za nowe stanowisko co jak co ale Tobie się należy 😉 widziałam zdjęcia w wynikach i podpinam się pod dziewczyny ze widać efekty i jest to duuza różnica w wyglądzie, oczywiście na plus.
Do dziewczyn których dzieciaczki mają już ząbki jak o nie dbacie? Jakie pasty i szczoteczki?? 1.07 Kuba dorobił się pierwszego zeba, narazie wystaje taki kawałek jakas 1/3 zęba ale chce zagłębić temat higieny.SzalonaOna, Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Enigvaa, Inaa89, Annia, Lalia, Ladyo, Nikaa92, Clover, Suszarka, Nowastaraczka, kiniusia270, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Nikaa92 wrote:Hej chyba uda mi się do Was wrócić częściej....jeszcze zależy jak mi poszedł egzamin konczacy kurs 😁
Miki i Iga takie słodziaki 🥰🥰 Wszystkiego najlepszego z okazji 10miesiecy i 6 miesięcy 😘
Wow dziewczyny super macie te wyniki w odchudzaniu. Jestem pełna podziwu dla Waszych postępów.
Motylku trzymam kciuki za nowe stanowisko co jak co ale Tobie się należy 😉 widziałam zdjęcia w wynikach i podpinam się pod dziewczyny ze widać efekty i jest to duuza różnica w wyglądzie, oczywiście na plus.
Do dziewczyn których dzieciaczki mają już ząbki jak o nie dbacie? Jakie pasty i szczoteczki?? 1.07 Kuba dorobił się pierwszego zeba, narazie wystaje taki kawałek jakas 1/3 zęba ale chce zagłębić temat higieny.
Nika
My mamy taką szczoteczke z Rosmana "zestaw do nauki mycia zębów", dobrze że przypomniałaś, bo zapomniałam o tym i muszę wyjąć.
My używamy tylko Elmex pasta do zębów 0-6 lat i do tego jest szczoteczka Elmex kids szczoteczka 0-3 lata.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kic beż takich zdjęć 🙉🙈 jak tu człowiek ma być na diecie widząc takie słodkości 😅 moja zmora jest to że nie potrafię oprzeć się takim pokusom 🤣
kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰