Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Jak czytam o Waszych dzieciach śpiących od 18, 19 to smutno mi... Nie mam w ogóle czasu dla siebie. Mikołaj ostatnio chodzi spać po wielu walkach o 22 i wstaje o 7. W dzień dwie drzemki po maksymalnie godzinie.
Chciałabym oglądnąć jakiś film czy serial, a o 22 myje się i padam razem z nim.
Czy ja jeszcze kiedyś będę miała czas dla siebie? Ok, wyżaliłam się.
Annia
kiedyś będzie lepiej 😚 a potem zdecydujesz się na drugie i będzie powtórka z rozrywki 😂.
A poważnie, kiedyś (wiem, to niewyobrażalne) naprawdę wszystko minie, a Ty zaczniesz się zastanawiać czy już niedługo przestanie się przytulać i dawać buziaka bo to już ten wiek 😭emdar, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku
nie dość że jesteś mega zorganizowana to brawa za dbanie o siebie.
Wyglądasz czadowo!Meggi110818, emdar, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Anetka
niezła historia z robalem 😂
Trzymam kciuki za Polcie, za podcięcie!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Zulu
Mam nadzieję, że to nic poważnego, i że wszystkie badania wyjdą dobrze.
Nie pociesze, u nas się budzi kilkanaście razy w nocy, a na wakacjach była masakra....Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnyMy jestesmy na antybiotyku plus inhalator, bo mu w pluckach gwizdze (szczegolnie w prawym) plus leki na mawodnienie i zatrzymamie biegunki.
Haris walczy ze mna jak moze by lekow nie brac.
Anetko usmialam sie z opowiesci o robalu i lozeczku.
Annia zobaczysz kiedys (moze juz niedlugo), bedzie lepiej. I wiesz min, choc teraz moze wydawac sie nie mozliwe, bedziesz miec czas dla siebie, na ogladniecie film itd...
Bardzo Ci tego zycze i oby stalo sie to szybciej niz pozniej -
Annia wrote:Jak czytam o Waszych dzieciach śpiących od 18, 19 to smutno mi... Nie mam w ogóle czasu dla siebie. Mikołaj ostatnio chodzi spać po wielu walkach o 22 i wstaje o 7. W dzień dwie drzemki po maksymalnie godzinie.
Chciałabym oglądnąć jakiś film czy serial, a o 22 myje się i padam razem z nim.
Czy ja jeszcze kiedyś będę miała czas dla siebie? Ok, wyżaliłam się.
Jak nie śpi, to nie mogę wyjść z pokoju bo od razu w ryk.
Ostatnio mam taki spadek energii i codziennie proszę, żeby dłużej pospał.😂 -
Rodzina chce mnie wykończyć
😂😂😂
Córka obudziła się z kaszlem o 2:00. Jak zaczęła przysypiać to syn zaczął się rzucać po materacu i uderzać w meble obok których ma rozłożony materac. Obudził siostrę. A przez cały ten czas mąż tak głośno chrapie, że spać się nie da. Tak więc witam z 1,5 godzinnej przerwy w śnie. Póki co 1, 5h bo chłopa nie idzie dobudzić -
Julek od 10 minut bawi się pudełkiem z tamponami; już chyba nawet on chce żeby matka dostała w końcu okres 🤣. Ale jestem już na Duphastonie ( 3 dzień, wzięłam po konsultacji SMSowej z lekarką) ,więc już bliżej niż dalej. Ale mówię Wam, mam takiego PMS że mąż co rano nie odzywa się pierwszy bo się boi mojego nastroju 😂😂😂😂
Maminka89, Clover, Enigvaa, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Martt95 wrote:Dziewczyny jaki aspirstor do nosa polecacie? Mieliśmy już dwa i nie są warte polecenia 🤦🏽♀️
Chce kupic dla Asi nowy i zastanawiam się który 🤷🏽♀️
Ps. Alis tydzień do żłobka pochodziła i dzisiaj już 38 i katar
Ja mam braun bna 100 elektryczny
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
nie dość że jesteś mega zorganizowana to brawa za dbanie o siebie.
Wyglądasz czadowo! -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry 😴😴 Malwi zasnela po 18 ale miedzy 1-5 obudzila sie 7 razy, i po 6 wstala 🤷🏻♂️
Teraz Malwi idzie na drzemke a ja sie ogarniam i chatkę. Dzis wizyta u ortodonty 🤭 jestem przerazona i podekscytowana jednoczesnie🔸28 lat
Ja w nocy dostałam od Olka kopa w twarz - on się teraz strasznie kręci podczas snu, a że nic nas nie oddziela bo w łóżeczku jest odkręcony jeden bok i jest dostawione do naszego łóżka, to bez problemu może mnie sięgnąć ten mały gagatek. Wybudzona ze snu przez dłuższą chwilę zastanawiałam się w ogóle, co się stało 🤪 Do tej pory nos mnie trochę boli. A teraz Olek sobie sięgnął swoją wyderkę i trzaska ją po gębie. Mały bokser 😫
Ogólnie my ostatnio zmieniamy nawyki związane z zasypianiem, bo od jakiegoś czasu Olek po zaścięciu na sen nocny budził się kilkakrotnie i trzeba było go usypiać na nowo. Do tej pory po kąpieli zabieraliśmy go z nami do salonu i tam dostawał mleko i go bujaliśmy, a kiedy chcieliśmy już iść spać to go przenosiliśmy do naszej sypialni. Teraz po kąpieli zostaje w sypialni, tam dostaje jedzenie i idzie spać, włączam nianię elektroniczną i go zostawiam. Od jego urodzenia nie używałam tej niani, zapomniałam w ogóle, że ją mamy. W sypialni mamy taśmę ledową, która cały czas jest włączona kiedy nas nie ma, daje delikatne światło. Jak na razie w ogóle się nie budził kiedy zasypiał tutaj, a w salonie po kilka razy, mimo tego, że nie zachowujemy się jakoś głośno. Staramy się jak najmniej lulać na rękach, bo ostatnio Olek strasznie się wyrywa i pręży, poza tym przy upałach nie jest to komfortowe ani dla niego, ani dla nas, nieraz go odkładaliśmy całego mokrego od potu. Zasypia zazwyczaj tuląc się do pieluszki, kręci się z boku na bok i sobie mruczy. Czasami kiedy nie może zasnąć to biorę go na ręce, ale to już ostateczność.Lalia lubi tę wiadomość