Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Ounai, Anetka - dziękuję! Umówiłam się do fizjo na 3.08. Zobaczymy co powie... 🤔
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Motylku, sprawdziłam na IG Twoje tempo biegu i faktycznie jest dość szybkie jak na początek jeśli dawno nie biegałaś.
Może spróbuj zejść tak do 7:10-15 i sprawdź jak będzie.
Poszłam z Polą na basen i już drugi raz w drodze mi zasnęła
Ostatnio siedziałam na basenie na słoneczku (przespała całe 2h które byłyśmy) a dziś siedzę w parku obok basenu aby się wyspała i dopiero pójdziemy na basenSzalonaOna, Ewa88 , Gagatka lubią tę wiadomość
-
21.05 urodziła się Wiki ❤️
21.10 urodził się Maks 💙
21.07 podpisaliśmy akt notarialny, umowę przyrzeczoną 🏡
MAMY TO!!! 🍾🥂 Mieszkanie jest nasze 🎉🎊SzalonaOna, Annia, Ania81, calanthe, KarolinaMaria, emdar, Maminka89, Suszarka, Ladyo, Ewa88 , Ounai, Clover, Lalia, asias86, Enigvaa, kar_oliv, Gagatka, AgataAgatka, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Motylku, sprawdziłam na IG Twoje tempo biegu i faktycznie jest dość szybkie jak na początek jeśli dawno nie biegałaś.
Może spróbuj zejść tak do 7:10-15 i sprawdź jak będzie.
Poszłam z Polą na basen i już drugi raz w drodze mi zasnęła
Ostatnio siedziałam na basenie na słoneczku (przespała całe 2h które byłyśmy) a dziś siedzę w parku obok basenu aby się wyspała i dopiero pójdziemy na basen -
Wiem,wiem niby powinnam zluzować z lekarzami. Ale nie jest to proste skoro ciągle wydaje mi się ,że coś jest nie tak i jakieś objawy pasują mi np. właśnie do tego refluksu teraz🥴
A nie chce czekać aż samo minie,bo może się okazać,że samo może nie minąć i w tym czasie mogłam coś robić żeby ulżyć Małej.
Nie chcę niczego przegapić ani tracić czasu i coś za pozno zdiagnozować.
Oszaleć można czasami 😅 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:My niestety wylądowalismy z Tomusiem w szpitalu
jak się polepszy lub wyjdziemy dam znac. Poki co proszę trzymajcie kciuki żeby się juz bardziej nie pogarszalo.
trzymam za Was kciuki! Nie denerwuj się i informuj nas w miarę możliwości! Dużo zdrówka dla Tomusia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:My niestety wylądowalismy z Tomusiem w szpitalu
jak się polepszy lub wyjdziemy dam znac. Poki co proszę trzymajcie kciuki żeby się juz bardziej nie pogarszalo.
Przykro mi, że tak się Wam urlop potoczył, ale teraz ważne, żeby Tomciowi szybko się polepszyło. Wirtualnie mocno przytulam.
Kic, gratuluję i trochę zazdroszczę, pozytywnie oczywiście. My nie możemy nic sensownego znaleźć - jak podoba nam się rozkład, to dzielnica nie ta, a jak dzielnica TA to za mały metraż i rozkład do bani.
Suszarko, mega gratuluję! Idziesz jak burza! Ja też jestem team albo zero słodyczy albo kilogram... Więc rozumiem cię doskonale.
Ladyo, Lalia Wam też wielkie gratki.
U nas koszmar nocny - Mikołaj opanował stanie i bez przerwy stoi. I jak to mówią po nowej umiejętności przychodzi KOSZMARNA noc.Ciągle się wybudzał, denerwował się, tak jakby nie umiał zasnąć głęboko i sam się męczył.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:My niestety wylądowalismy z Tomusiem w szpitalu
😥😳 Zulu, co Ty mówisz. Dużo zdrowia dla Tomasza, a dla Ciebie dużo siły. Jestem pewna, że w szpitalu szybko postawią Tomka na nogi. Zrobią posiew, badania, dobiorą leki, będzie dobrze.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam dola i to chyba mega takiego. Nic mi sie nie sily, z lozka ciezko mi sie podniesc🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Dobija mnie pogoda. Dobija mnie przyjazd siostry meza w piatek wieczorem albo sobote rano. Choroba Harisa, wogole wszystko.
Wczoraj kolezanka wyciagnela mnie na sile na kobiece wyjscie. Pogadalysmy sobie, ale o tak jakos tak do dupy ze mna.
U nas jest po 12,a ja mam w dole bajzer, wrecz armagedon, dzieci w pizamach😭😭😭a ja sie za nic nie moge zebrac.
Maz proboje mnie jakos wesprzec, porozmawiac ze mna. Robi mi co chwila jakies prezenty (a to sukienke, a to jakies wyjscie, a to zabieram dzieci i wrecz zmusza mnie bym sie z przyjaciolkami spoktala). A ja najlepiej zwinelabym sie na lozku i probowalam spac. Ja wiem ze nie spie przez upaly, no ale ten moj humor to jakos nie wiem skad. -
ZielonaHerbata wrote:Pediatra Wam dała skierowanie,czy takie coś robi się tylko prytwanie ?
Robiłam prywatnie, wg pediatry na nfz to fizjologia i trzeba to przeczekać 🙁 przyrosty były małe ale w normie więc nic złego w tym nie widziała...
Poszłam prywatnie i przynajmniej mam to potwierdzone na papierze i zaleciła zmienić mleko, i dziecko od razu spokojniejsze 😉 sprawdziła jeszcze odzwiernik, bo gdyby coś z tym było nie tak to by samo nie minęło i tylko operacja...
Mimo wszystko mam stracha czy to faktycznie do roku minie... Jestem na fb na takiej grupie o refluksie i tam są naprawdę różne przypadki np. Że po roku dopiero się wszystko zaostrza itp12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Meggi110818 wrote:Herbatka u Nas nadal ulewanie, bywało tak że już nie ulewala, a są dni że ulewa. Nasilo się teraz jak zaczęła pełzać, wspinać się, ciągle na brzuchu, po jedzniu mleka sekundy nie usiedzi i mi na ręku wywrotki robi i ucieka . Wydaje mi się że to też może mieć jakiś wpływ. Tez możemy mieć refluks jakiś, ale podobno to mija jak się bardziej spionizuje. Niby je spokojnie ale wyginanie głowy i tarcie oczu może na to wskazywać. Też muszę o to pediatre podpytać jak będziemy w poniedziałek
U nas też jest tarcie oczu 🤔🤔 wcześniej o tym nie słyszałam że to może być objaw refluksu...12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo