Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja póki co jestem teamchusta, ale myśle ze jak Amelka podrośnie to pomyślimy o nosidle. Poki co jak jestem sama z Amelka w domu to biorę ja do chusty, psa na smycz i idziemy tak na spacer, dużo osób się ogląda z uśmiechem wtedy
jak motacie chustę? Mi jakoś najbardziej ten kangurek podpasowal. A tak w ogóle to zrobiłam super interes, tzn mam taka nadzieje. Długo się już czaje żeby kupić budkę letnia do naszego bugaboo, one maja takie dedykowane na lato z okienkoem, siateczkami, przewiewne itp. Ale szkoda mi było kasy na nowa. Udało mi się właśnie kupić w bardzo dobrym stanie w grupie na Facebooku, mam nadzieje ze będę zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 15:47
SzalonaOna, Ounai, Wik89, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, mogę się tylko domyślić, jak jesteście z mężem zmartwieni, ale to co mogę Ci napisać, co mi pomagało jak zostaliśmy w szpitalu po porodzie: macie na miejscu lekarzy, opiekę 24h na dobę więc Tomuś jest w dobrych rękach i dzięki temu na pewno szybciej mu się poprawi i wkrótce wyjdziecie 😘 dużo zdrówka dla Tomcia a dla Was siły i spokoju 😘
-
Suszarka, gratulacje🎉👍 Wynik ekstra! Zdradź jakiś magiczny sposób 🤭
Kic, gratulacje! Macie szczęście do 21. , może w totka zagracie 😉?
Ania81, psycholog to bardzo dobry pomysłsiły przesyłam ❤
Ania81, kic83, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Przyszedł mi strój kąpielowy dla Marty z Ali i pasek do zegarka. Ostatnie zakupy przed wprowadzeniem VATu na zakupy z Chin. Strój cienki ale dobrze wykonany. Rozmiar z metki 80 ale jak dla mnie to raczej 86
Ania, bardzo się cieszę, że idziesz do psychologaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 18:11
SzalonaOna, Lalia, Suszarka, Clover, Gagatka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam,że znowu to samo ale na serio po tym osteopacie jest u nas tragedia,zupełnie inne dziecko. Dosłownie na drugi dzień się zaczęło i dziś mija tydzień.
Za tydzień kolejna wizyta i mocno się zastanawiam. Niestety nie mam telefonu żeby zadzownic do tego osteopaty i z nim pogadać ale chyba zadzownie jutro na recepcję i powiem jak wygląda sytuacja i czy w takiej sytuacji jej sens przychodzić, chociaż pewnie mój telefon nie ma sensu ale już jestem zdezorientowana i sama nie wiem co robić i gdzie szukać jakiegoś wyjścia. -
Pisałam wam że moja mama ledwie chodzi bo ma taki ból pleców. Działaj robiła rezonans i ma jakieś nacieki i podejrzane zmiany ma natychmiast zgłosić się do okologa. Możliwe przezuty jej raka piersi.
Nie dogoaduje się z nią ale potwornie boję się że coś jej się stanieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ounai, pięknie 😍
Jednorożec, ogromne Kciuki żeby to nie było nic poważnego 🙏Ounai lubi tę wiadomość