Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:A co Wam się sprawdziło? I pytanie czy miał amazfit gtr 2 classic, amazfit gtr 2 sport, czy amazfit gtr 2e? Bo one się różnią cenowo.
On mila ten co ty
Zrobilismy test liczenia kalorii i krokow. Na 3 roznych zegarkach. Maz ubral trzy na raz, zrobil dlugi spacer, tylkonamazfit pokazala inna ilosc krokow i kalorii, mniejsza niz pozostale dwa plus moj ktory ja mialam na sobie. Kilka funkcji zaczelonzawodzic.po jakims czasie.
Mam nadzieje, ze my akurat mielismy pecha i to byl jakis feralny egezmplarz.
I ze tobie bedzie sie sprawowal dobrze. -
Ania81 wrote:Ounai wrote:A co Wam się sprawdziło? I pytanie czy miał amazfit gtr 2 classic, amazfit gtr 2 sport, czy amazfit gtr 2e? Bo one się różnią cenowo.
On mila ten co ty
Zrobilismy test liczenia kalorii i krokow. Na 3 roznych zegarkach. Maz ubral trzy na raz, zrobil dlugi spacer, tylkonamazfit pokazala inna ilosc krokow i kalorii, mniejsza niz pozostale dwa plus moj ktory ja mialam na sobie. Kilka funkcji zaczelonzawodzic.po jakims czasie.
Mam nadzieje, ze my akurat mielismy pecha i to byl jakis feralny egezmplarz.
I ze tobie bedzie sie sprawowal dobrze. -
Maksymilian 9 miesięcy 💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 23:10
Ewa88 , emdar, Ladyo, SzalonaOna, Maminka89, calanthe, Tajka, KarolinaMaria, kiniusia270, Ounai, Ania81, Annia, Ulaa, Zulugula, Lalia, Inga28, Nowastaraczka, Suszarka, Nikaa92, dmg111, Clover, Martt95, asias86, kar_oliv lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Calanthe ale ślicznotka.
Mikołaj zaczął chodzić przy meblach!!! Kilka dni temu stanął a już drepta wzdłuż kominka, komody.Ale czad.
Super! Gratulacje dla Mikiego!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyCo do psychologa, to musze z nia przegladac kilka spraw, ktore ciagnal sie za mna jeszcze z dziecinstwa. Pierwsza rzecz to moj stosunek do wagi, diety, jedzenie. Niestety moja mama zrobila mi bardzo duza krzywde. Od zawsze slyszalam od niej, ze jestem gruba. Nawet wazec 37kg jako nastolatka (jestem nie duza, bo zaledwie mam 153cm).w szkole sredniej mialam spora niedowage, ale i tak bylam dla niej gruba. Jadlam raczej nie wiele, tak na granicy przezywalnosci. Na studiach przytulam, bo mama nie stala nade mna i po czulam ze ja tez moge zjesc cos wiecej jak in i ludzie. Oczywiscie moja mama znowu na mnie wsiadla i bardzo szybko stracilam wage (znwou ponizej 40 kg) pozniej bylo roznie. Ogolnie mowiac wygalam jak zasuszone dziecko. Bardzo chuda, wiecznie glodna. Jak poznalam meza, wyprowdzialam sie z domu, nagle poczulam sie wolna od mamy I jej psychiczne go terroru, zaczelam jesc kiedy chcialam i czasami troche moze zaduzo. Ale jakos nie tragiczna, waga wzrosla do 40+kilo. Niestety ciaze, kp, pozostawily swoje kilogram, proboje schudnac, ale nie chce zrobic tego mojej mamy droga. Bo to oznacza zeby nie jesc, cwiczyc do upadlego. Ja tak nie moge. Jem racjonalnie, porcje niewielkie, warzywa, owoce, ogolnie dieta zbilanoswana. Ruszam sie duzo, cwicze sie. (Boze znowu sie tlumacze, ze nie chudne😭😭🤦♀️🤦♀️). Moja mama potrafi dzwonic kilka razy na dobe, i truc mi ze jestem gruba (tak jestem, zdaje sobie z tego sprawe), ze powinnam lekko zgubic 20 kilo w 6 miesiecy, ze mam sie jej sluchac bo ona wie najlepiej, ze ona sie tylko martwi o moje zdrowie.
Zle zaczelam to znosic, bo znowu poczulam sie tlamszona przez nia. Jak to okreslila psycholog, moja mama zamiast mi pomoc robi zla robote, znowu proboje mnie kontrolowac, a co najgorsze zaczela sie czepiac wygladu mojej corki (jest normalna 8latka, napewno nie jest gruba). Poczulam ze stracilam kontrole nad swoim zycie. Przez te jej gadanie. Takze teraz chcemy to z nia przegadac, wypracowac.
Plus kilka innych spraw. Takze napewno bede do niej chodzi przez jakis czas.
Sorry za zalpost.Ounai lubi tę wiadomość
-
Annia gratulacje dla Mikołaja. Za chwilę to będzie biegać po całym domu 😊.
Dzisiaj Jasiek stanął przy łóżku, ukradł mi bułkę i zaczął ją jeść 😂.Annia, KarolinaMaria, Lalia, Ounai, Nowastaraczka, Suszarka, dmg111, Clover, asias86, kar_oliv, Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny