Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicku, jak zwykle jestem zakochana w twoim synku.
Aniu... Bardzo dobrze, że poszłaś do tej Pani pshcbolog. Przykro mi się czyta o twojej mamie, że tak Cię traktowała i trakuje. Wiem, że to mama, ale może da się od niej odciąć, skoro jest osobą toksyczna? Kurde, nie mogę czasami tego czytać jak matki mogą to robić własnym córkom i wiecznie wpędzać je w poczucie winy co do własnej wagi.Ja pierniczę!
Ania81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Jednorożec, jak wizyta mamy u onkologa? Co powiedział?
Jeszcze nie dzwoniła pewnie jak zwykle wyrabista kolejka jest do niego. Czekam jak na szpilkachDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Aniu 81, ciesze się że tak szybko zareagowałaś i poszłaś do psychologa. Twój mąż też jest świetnym facetem, że to zauważył i zapisał Cię na wizytę. Problemy o.których piszesz są do przepracowania, myślę że uporasz się z tym szybko, jesteś bardzo silną kobietą. Niestety mamy potrafią robić córką ogromną krzywdę takim gadaniem. Moja teścowa (jest otyła) robi tak ciągle swojej młodszej córce która ma problemy z wagą. Strasznie mnie to denerwuje i zawsze proszę męża aby z nią porozmawiał aby jej tak nie mówiła.
Aniu, no to teraz zaczęło się szaleństwo jak Mikolaj ruszył. Tego już nie da się zatrzymać
Zulu, bardzo Wam współczuje że taki obrót przybrały sprawy, ale najważniejsze że Tomuś jest pod opieką i już mu się nie pogarsza. Biedactwo i on i Ty, nawet nie wyobrażam sobie co musisz przechodzić. Dzielna Mamunia z Ciebie!
Kicku, widziałam wczoraj zdjęcie, rewelacyjne!
Ounai, Twoje również widziałam, piękne włosy.
Herbatko, jak telefon do tego osteopaty? Udało się porozmawiać
Może po prostu pokryła Wam się wizyta z jakimś skokiem i.dlatego malutka tak się zachowuje?Annia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Motyl,no nie macie lekkiej sytuacji. Potrzeba Wam długiej, wspólnej,ale i ciężkiej pracy. A przede wszystkim myślę, że potrzeba konsekwencji w decyzjach/działaniu. Gra jest warta świeczki, bo chodzi o Waszą rodzinę, a przede wszystkim o Zuzię, która jest niestety niczemu winną ofiarą dziwnych decyzji dorosłych. Piszę dziwnych,bo uważam że nieuregulowana sytuacja z opieką naprzemienną(a w praktyce tak to wygląda )nie jest tym czego potrzebuje to dziecko. Spróbuj może porozmawiać z mężem, by jednak na stałe Zuzia była u Was, w Waszym domu, gdzie będą jasne reguły, zasady, będzie miała swój kąt;a do mamy jeździła tylko na weekendy( czy co drugi nawet). Piszesz,że on nie chce ograniczać jej kontaktów z mamą,I to super z jego strony, ale (jak to brutalnie,ale szczerze napisała Ounai) niech ma jaja i zabierze ją od (z tego co piszesz to tak wygląda) słabo wydolnego rodzica. To jest działanie dla jej dobra. Przepraszam za mało przyjemne słowa, ale czasem "z boku" widać więcej. Dużo mądrości Wam życzę 😘
Ladyo, Suszarka, Lalia, Clover, SzalonaOna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Jednorożec, dawaj znać jak z Mamą.
Współczuje Ci bardzo. I nie jesteś złą córką, że tak myślisz. Znasz swoją mame, wiesz jaka jest, masz swoją rodzinę i masz prawo obawiać się ewentualnej opieki nad nią. Ja Cię rozumiem, bo mnie też przeraża fakt opieki nad.moim tatą w przyszłości. -
Ania81, ach te matki,aż chciałoby się napisać....zrobiłaś bardzo dobry krok, teraz już będzie tylko lepiej ❤( nie od razu, bo terapia to często ciężki kawałek chleba,ale zawsze warto!). Ściskam!
Ps. A wizytą siostry męża się nie przejmuj! Przyjedzie i pojedzie 😂Ania81 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Motylku, współczuje Ci tej trudnej sytuacji.
Dziewczyny tu mają rację co piszą, że do Zuzi pretensji nie można mieć choć rozumiem że czasami by się chciało bo wyobrażam sobie jak irytująca może być.
To Wy jako.dorośli musicie po pierwsze przyjąć wspólny front aby zapewnić jej bezpieczny dom, bo to.jest skołowane dziecko które nie jest niczemu winne.
Wiem, że jest Ci trudno ale niestety podjęłaś decyzje o założeniu rodziny gdzie każde z Was ma swoje dzieci, wiedziałaś o jego byłej że do normalnych nie należy(ja nie wiem czy bym potrafiła) i choćby Zuzia Cię wkurzała, obrażała, Ty jako dorosła (oczysiście mąż i matka też ale piszę tu do Ciebie) musisz to udźwignąć, dla tego człowieczka.który wchodzi dopiero w życie, w którym już nie ma łatwo.
To jest bardzo trudne, ale jeśli teraz się.jakoś.nie dogadacie to w wieku nastoletnim będziecie mieć dużo poważniejsze problemy z nią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 16:58
ZielonaHerbata, Lalia, Clover, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Mielismy fitbit (nie pamietam. Model), maz mial tez huawei (nie pamietam wersji), ja mialam swoj zegarek huawei.
Co do żal postu - bardzo dobrze, że znalazłaś już jakaś przyczynę. Teraz będzie tylko lepiej im bardziej będziesz przerabiać temat. A mamie myślę że też warto powiedzieć, że po prostu nie życzysz sobie już nigdy żadnych komentarzy odnośnie Twojej albo Twoich dzieci wagi. To na pewno będzie trudne, ale myślę że warto dla własnego spokoju.Ania81 lubi tę wiadomość
-
Motylku co do Zuzi to wydaje mi się ona jest rozdarta między dwoma domami, a nie ma jednego stałego bardziej, 5 dni tu, 5 dni tam. I tak jeździ w kółko, może nigdzie nie czuję że ma swoje miejsce i nie czuje się bezpiecznie. Może ustalcie, że albo u Was mieszka, albo u matki na stałe, a np.co drugi weekend tylko u drugiego rodzica.
Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Mama dzwoniła lekarz podejrzewa przerzuty. Zlecil szereg badań markery nowotworowe i pet scan ostateczną diagnozę postawi jak będą wyniki. Powiem coś wiecej jak wróci do domupDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Kic, Maksymilian dosłownie wprawia w osłupienie tymi oczami 🤩 cudny chłopczyk z niego! 💙
-
Ja też się muszę pochwalić 😍 w niedzielę był pierwszy raz, we wtorek drugi, a dzisiaj trenuje już prawie cały dzień 🤭 mój dzielny chłopczyk 💪
Nie cytujcie.
P.s. Nie pełza, nie raczkuje, przybiera pozycję czworaczą i się buja, a siada tak z podporu bokiem🤦Ladyo, Annia, Maminka89, Clover, KarolinaMaria, calanthe, emdar, Iryska, Suszarka, Ania81, Meggi110818, Zulugula, Nikaa92, SzalonaOna, Ounai, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Laliaaaa ale słodziak! Pięknie siedzi.
Daje mamie trochę spokoju, że przebywa w jednym miejscu skoro nie pełza i nie raczkuje jeszcze.
Jednorożec trzymaj się, mam nadzieję, że wieści z PETu będą lepsze.Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023