Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedno jest pewne, ciężko być lekarzem w dzisiejszych czasach, a pediatrą to już w ogóle, szczególnie jak obczytane matki szturmują gabinety 😂🤣
emdar, Clover, Zulugula, Nowastaraczka, Maminka89, calanthe, dmg111, Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia wrote:Ja też się muszę pochwalić 😍 w niedzielę był pierwszy raz, we wtorek drugi, a dzisiaj trenuje już prawie cały dzień 🤭 mój dzielny chłopczyk 💪
Nie cytujcie.
P.s. Nie pełza, nie raczkuje, przybiera pozycję czworaczą i się buja, a siada tak z podporu bokiem🤦
Aaaaa
Nie ma już Olusia, poproszę jeszcze raz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 20:57
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Karolina,padłam na tym "ocuciłam się po powrocie do domu"🤣🤣🤣 Ja ostatnio patrzyłam na placu zabaw na takiego noworodka sąsiadki( że 3 tygodnie miał), myślę " ale miód i rozkosz, a może może...". Ten nagle taki mega ryk i wrzask i nie mogła go zupełnie utulić jakoś; normalnie w sekundę mnie orzeźwiło 😊😁 Jeszcze mi potem mówi,że beznadziejnie jej śpi (no jak mój Julek),to już zupełnie mi świadomość wróciła 😉
kic83, KarolinaMaria, Clover, Nowastaraczka, calanthe, Ounai, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:Jestem po przeglądzie podwozia. Wszystko ok, blizna po pęknięciu praktycznie niewidoczna. Cytologia pobrana. W poczekalni dopadła mnie lekka mamnezja, jak widziałam dziewczyny z brzuszkami, ale szybko się ocuciłam po powrocie do domu ;P
Dziewczyny, chyba wyłapałam nowy alergen: ZIEMNIAK 😳😠 Matylda wczoraj zjadła, popołudniu sporo ulewała, co jej się już praktycznie nie zdarza, a dziś okropna pienista, śluzowata kupa 🤷♀️ jutro powtórzę próbę. Dlatego nie wprowadzam jej wszystkiego na raz, bo w życiu bym nie doszła co jej zaszkodziło.
Ja mimo wszystkich problemów mam mamnezje już od miesiąca. Jakbym mogła to bym już się starała tylko że przez jakiś czas to jeszcze jest nierozsądneKarolinaMaria lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, strasznie się martwię Mała co tydzień przybiera 90 lub 100 g to nawet nie jest norma na tydzień. I tak od 3 tygodni.
Już nie wiem gdzie może lezy problem i co robić.
Ewidentnie nie chce jeść. I to nie jest tak,że się rozprasza bo chce coś oglądać. Jak tylko ja przystawiam to jest afera,odpychanie, płacz i zamknięte oczy. Ssie trochę i puszcza i zaraz się odgina do tyłu.
To nie jest ciekawość świata - bo tak było czasami wcześniej i jestem w stanie to odróżnić.
Napięcie mięśniowe ok,bo co tydzień mamy fizjo.
Może ktoś ma jakiś pomysł ? -
emdar wrote:Karolina,padłam na tym "ocuciłam się po powrocie do domu"🤣🤣🤣 Ja ostatnio patrzyłam na placu zabaw na takiego noworodka sąsiadki( że 3 tygodnie miał), myślę " ale miód i rozkosz, a może może...". Ten nagle taki mega ryk i wrzask i nie mogła go zupełnie utulić jakoś; normalnie w sekundę mnie orzeźwiło 😊😁 Jeszcze mi potem mówi,że beznadziejnie jej śpi (no jak mój Julek),to już zupełnie mi świadomość wróciła 😉
Hahaha
Ja jak patrzę na Maksa to sobie myślę, że może trzecie ale jak przychodzi każda noc to następnego dnia rano jak patrzę w lustro to pukam się w głowę 😂😂😂😂KarolinaMaria, emdar, calanthe, Nowastaraczka, Suszarka, SzalonaOna, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kurczę ja tez mam mamnezje i to praktycznie od kiedy wyszłam ze szpitala 😂 i co gorsza jak widzę jakie mam grzeczne dziecko to sie to nasila 😂. A tez po pierwsze po cc to wypadałoby odczekać a po drugie ze względów zawodowych tez dobrze byłoby poczekać kilka lat.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Zulu, Pola też z tym siadem tak kiepsko (od kilku dni lepiej ale nadal nie jest to perfekcyjny siad), natomiast nasza fizjo mówiła że widocznie ten typ tak ma i żeby dać jej czas - BO MA CZAS.
Pola faktycznie miała słaby brzuszek (nie wiem jak teraz), być może to.jest przyczyna.
Co do mamnezji mnie na szczęście nie dopada i obecnie jestem na etapie Poli jedynaczkiKarolinaMaria, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Aaaaa
Nie ma już Olusia, poproszę jeszcze raz!
Kic, nie wiem jak to możliwe, ale w Twoim cytowaniu miu się wyświetla zdjęcie, więc jeśli możesz, to usuń cytowanie 😅😘
A ja dla Ciebie wstawiam OlkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 23:26
Enigvaa lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Jedno jest pewne, ciężko być lekarzem w dzisiejszych czasach, a pediatrą to już w ogóle, szczególnie jak obczytane matki szturmują gabinety 😂🤣
Gdyby moja pediatra odpowiadala na moje pytania i wątpliwości,to zapewne bym nie musiała szukać informacji u innych źródeł.
Od tego chyba jest lekarz. Aby odpowiedzieć na nurtujące nas pytania jeśli mamy jakieś wątpliwości.
A ja za każdym razem słyszę "wszytskie dzieci tak mają", "taka uroda".
Zero konkretów.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Kontaktowałaś się z CLD?
W sumie wszytsko się zaczelo po tej nieszczęsnej wizycie u osteopaty i po wprowadzeniu nowego smoczka zaleconego przez neurologopede. Może ten smoczek coś namieszał ? -
Laila
Usunęłam ale w Twoim ponownym poście nic nie widzęCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność