Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, Olek fajowy 🥰 Korzystaj z ostatnich chwil względnego spokoju, jak Ci zacznie czworakować, pełzać itd...będziesz tęsknić za tym stanem kiedy był mniej mobilny 🤦♀️😉😘
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Jednorożec, z całej siły trzymam kciuki, żeby okazało się, że to jednak nie przerzuty. Nawet nie wyobrażam sobie, jaki to strach dla Ciebie... Przytulam 🍀
Aniu, uważam, że podjęcie decyzji o terapii u psychologa to bardzo dobry krok. To bardzo przykre i niesprawiedliwe, kiedy rodzice obniżają u swoich dzieci ich poczucie własnej wartości. Czy Twoja mama w ogóle zdaje sobie sprawę z tego, jaką robi Ci krzywdę? Może tak jak Ounai mówi, warto byłoby jej to uświadomić i powiedzieć, że nie życzysz sobie takich komentarzy? Trzymam kciuki, żeby terapia przyniosła rezultaty. Masz wspaniałą rodzinę i jesteś wartościową osobą, nie zapominaj o tym. Ściskam mocno!Ania81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, strasznie się martwię Mała co tydzień przybiera 90 lub 100 g to nawet nie jest norma na tydzień. I tak od 3 tygodni.
Już nie wiem gdzie może lezy problem i co robić.
Ewidentnie nie chce jeść. I to nie jest tak,że się rozprasza bo chce coś oglądać. Jak tylko ja przystawiam to jest afera,odpychanie, płacz i zamknięte oczy. Ssie trochę i puszcza i zaraz się odgina do tyłu.
To nie jest ciekawość świata - bo tak było czasami wcześniej i jestem w stanie to odróżnić.
Napięcie mięśniowe ok,bo co tydzień mamy fizjo.
Może ktoś ma jakiś pomysł ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 19:33
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa 😘😘😘 z tym siedem wszystko super, tyle że Olek siada tylko z jednego boku 🥴🥴🥴
Jutro mamy wizytę u pediatry, bo zrobiło mu się odparzenie, więc podpytam czy jednak nie jest potrzebna konsultacja u fizjo 🤨 -
Jestem po przeglądzie podwozia. Wszystko ok, blizna po pęknięciu praktycznie niewidoczna. Cytologia pobrana. W poczekalni dopadła mnie lekka mamnezja, jak widziałam dziewczyny z brzuszkami, ale szybko się ocuciłam po powrocie do domu ;P
Dziewczyny, chyba wyłapałam nowy alergen: ZIEMNIAK 😳😠 Matylda wczoraj zjadła, popołudniu sporo ulewała, co jej się już praktycznie nie zdarza, a dziś okropna pienista, śluzowata kupa 🤷♀️ jutro powtórzę próbę. Dlatego nie wprowadzam jej wszystkiego na raz, bo w życiu bym nie doszła co jej zaszkodziło.ZielonaHerbata, Zulugula, SzalonaOna, emdar, emdar, kic83, Clover, calanthe, Annia, Ounai, Suszarka, Ewa88 , kar_oliv lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia, a ktoś tu kiedyś pisał, że Miki jest powolny ;P jeszcze się okaże, że ruszy przed skończonym 11 miesiącem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 19:51
Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Herbata u nas po 3 i 4msc karmienie wyglądało tak samo. To była męka. Tak jak pisalam , u nas wyszla nietolerancja bmk i przeszlam na diete ale czy to pomoglo czy czas to tego nie wiem. Wtedy zaczal spadać z centyli właśnie. Jak widzisz u nas wyniki ok tylko niskie żelazo ale to teraz, do 6mż było w normie bo wtedy dziecko jeszcze ma zapasy z ciąży. Przy tych aferach trochę pomagalo jak szjam do sypialni karmic na leżąco, bo zwykle Karmilam na poduszce w salonie, może za dużo bodźców tez bylo.
Zulu, ja też ograniczam bodźce.
Nietolerancję Bmk zasugerował Wam pediatra ? Jak diagnozowliasoxe ?
Ja mam wrażenie,że jak mówię coś mojej lekarce, coś jej sugeruje,pytam i mówię,że czytałam taki artykul,to zaraz mi mówi,że mam nie czytać nic,że to ona jest lekarzem. Ale ewidentnie widzę,że się nie interesuje ani nie reaguje na te słabe przyrosty i problemy z karmieniem więc sama nie wiem co robić. -
Hej. Dziewczyny które karmią piersią czy miala któraś taka sytuację że bolala was pierś od strony pachy i tak jakby dół piersi też? Pierwszy raz mam coś takiego jak temu zaradzić?Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Wercia przepiękna ❤️Maks ma oczy jak marzenie❤️! Oluś gratuluje przystojniaku❤️!Miki gratulacje! Dzielny chłopak! ❤️I bardzo się cieszę ze z Tomusiem już lepiej❤️! Dzielni rodzice!❤️❤️ I jak tak już gratuluje to gratulacje dla podwozia Karoliny ze jest gotowe na kolejnego bombelka 😂!
Lalia, KarolinaMaria, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:A nawet mi nie mow.. My czasem mamy wizytę u takiej pediatry bo akurat ma termin, która na kazde pytanie odpowiada "dorosły tez tak ma" 🤦♀️ i taka rozmowa z nia. Pisalam chyba Ci juz, że Tomus mial suche plamy na rękach, takie atopowe. I faktycznie , po pierwszej prowokacji od razu mu wyszły z powrotem. Ale tak, konsultowałam z pediatra. W sumie u nas tez nie reagowala na spadki z centyli, tyle że te badania z krwi zleciła i tyle
Hmm myślisz,że powinnam sama spróbować zastosować dietę bezmleczna ?
-
Iryska wrote:Zulugula, to Tomek już powinien siedzieć? Nasza fizjo też nic nie widzi zlego w tym, że Michalek nie siedzi. Do roku podobno jest czas żeby się nauczył. Każdy inaczej mówi
Irysko, mnie też to zaskoczyło, bo nasza pediatra mówiła że spokojnie do 10 miesiąca 👍Iryska lubi tę wiadomość