Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, czy niemowlak może wymiotować z przejedzenia? Mati zjadła solidną porcję kaszki, potem pierś, drzemka i po wstaniu rzyg. Wymiotowała 3 razy, a teraz ją szarpie, nie ma już czym wymiotować 😥
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Ladyo, Lalia, Ounai, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyOunai wrote:A suplentujesz żelazo?
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, po wszystkim zasnęła na rękach na 20 minut, jak wstała to już jej nie rwało, chętnie napiła się wody i zjadła z piersi. Ounai, taki mam plan by jej nic nie dawać do niedzieli. Zastanawiam się, czy to nie pokłosie środowego ziemniaka, wtedy ulewała, wczoraj straszna kupa i nie dawałam jej nic oprócz piersi, a dzis po neutralnej kaszce rzyg. Obstawiam jednak, że to przejedzenie. Pisałam do przyjaciółki pediatry, kazała obserować czy chętnie je i moczy pieluchy, jak nie to IP.
A co do przyjaźni to ja mam dwie przyjaciółki z czasów licealnych. Covid trochę przerzedził nasze spotkania, właśnie ta lekarka bała się z nami spotykać, nie chciała mnie zarazić jak byłam w ciąży. Ale ogólnie nasze rodziny się znają, tańczyłyśmy na naszych weselach itd.
Jednak najlepszy kontakt mam z koleżanką ze starej pracy, nie pracujemy już razem 3 lata, widujemy się ze 2 razy w roku, nasi partnerzy się nie znają, nie mamy wspólnych znajomych, ale mamy codziennie kontakt na messengerze. Ona ma 3 letnią córkę, mocno mnie wspiera w macierzyństwie, daje fajne, potrzebne, nienachalne rady, wysyłamy sobie memy, ciekawe artykuły, gadamy o wszystkim i o niczym. To dla mnie dowód, że nie trzeba się z kimś widywać często, by podtrzymywać znajomość.
Calanthe, przyjaciela faceta też mam 🤣 dodatkowo żonatego. Bardzo fajny, wspierający facet, z którym zdzwaniam się od czasu do czasu, albo spotykam na kawę.
Asias, fajny pomysł ze znalezieniem ekipy na spacery. Ja mam z kim spacerować, sąsiadka z góry ma synka, ale jeszcze nigdy nie byłyśmy razem na spacerze, bo Matylda średnio akceptuje wózek i spacery z nią to loteria. Kiedyś przypadkowo spotkałyśmy się w parku pod domem i więcej było płaczu dzieci, niż rozmowy między nami. Wpadamy do siebie od czasu do czasu na kawę.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia, co to Twoich obaw o symetrię Olka. Byłaś z nim u fizjoterapeuty? Bo nie pamiętam..
O raczkowanie się nie martw, Michałek asymetrycznie pivotuje, asymetrycznie pełzal a raczkuje pięknie 🙂Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, czy niemowlak może wymiotować z przejedzenia? Mati zjadła solidną porcję kaszki, potem pierś, drzemka i po wstaniu rzyg. Wymiotowała 3 razy, a teraz ją szarpie, nie ma już czym wymiotować 😥
Tak, może sie zdarzyć że z przejedzenia.
Mieliśmy taki epizod z Adasiem że wymiotował kilka razy a pomiędzy jednym a drugim 🤮 nim szarpało. I wtedy na drugi dzień przebił się ząbKarolinaMaria lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny czy ma ktoś bboxa ale tego nowego z krótsza słomką?
Jak odróżnić od tego starego bboxa? Chcę kupić nowego a nie chcę być zrobiona w konia 🤔😆na pewno zapasowe do nowego są z różowa szczoteczka a do starego z niebieska i nowe zapasy nie pasują do starego kubka. Zauważyłam że jak jest stary to w opisie dodają, że jest starego typu.
Edit:
Tu jest super porównanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 20:03
-
nick nieaktualny
-
Piękny
jaka fajna tarcza
Muszę pogrzebać i ściągnąć sobie jakąś nową. A jak przytrzymasz tarcze palcem 3 sek to ona się zmniejszy i przesuwając w bok możesz zmienić na szybko tarcze np z klasycznej na sportowa
Motylek, Ty tydzień temu też mówiłaś że nie chudniesz a potem w raporcie - 0,6kg
Ania81 już wiem czemu Twój mąż miał takie rozbieżności na zegarkach. Ubierając 3 jednocześnie na jedną rękę tylko jeden miał na nadgarstku, więc tętno było źle mierzone co przekłada się na zły pomiar kcal. Obstawiam że zegarek na nadgarstku pokazał więcej spalonych kcal niż pozostałe. -
ZielonaHerbata wrote:A ile Twoja córcia ma ? Nam okulista mówiła,że dziecko może zezowac do 6miesiaca a jak będzie zezowalo po 6m, to mamy przyjść. Ale jakieś dwa miesiące temu przestała zezowac.
Z otwartą buzia,coś sugerowała,czy tylko skomentowała i tyle ?. -
SzalonaOna wrote:A wiesz może czemu? Jak się to podbija?
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:A wiesz może czemu? Jak się to podbija?
Ta jest żelazo magazynowane w komórkach. Ja wtedy akurat miałam przy temacie wypadnie włosów garściami. Można brać tardyferon, ja bralam. Pić dużo soków z buraka. Jeśli masz wyciskarkę to też można dodać selera naciowego. Ja bralam przez 3 miesiące tylko tardyferon z witamina C i z 20 na 80 mi wskoczyło.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyOunai wrote:Piękny
jaka fajna tarcza
Muszę pogrzebać i ściągnąć sobie jakąś nową. A jak przytrzymasz tarcze palcem 3 sek to ona się zmniejszy i przesuwając w bok możesz zmienić na szybko tarcze np z klasycznej na sportowa
Motylek, Ty tydzień temu też mówiłaś że nie chudniesz a potem w raporcie - 0,6kg
Ania81 już wiem czemu Twój mąż miał takie rozbieżności na zegarkach. Ubierając 3 jednocześnie na jedną rękę tylko jeden miał na nadgarstku, więc tętno było źle mierzone co przekłada się na zły pomiar kcal. Obstawiam że zegarek na nadgarstku pokazał więcej spalonych kcal niż pozostałe.także no...
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Ta jest żelazo magazynowane w komórkach. Ja wtedy akurat miałam przy temacie wypadnie włosów garściami. Można brać tardyferon, ja bralam. Pić dużo soków z buraka. Jeśli masz wyciskarkę to też można dodać selera naciowego. Ja bralam przez 3 miesiące tylko tardyferon z witamina C i z 20 na 80 mi wskoczyło.
Fakt, że włosy to mi garściami lecą.
Dziękuję ❤️