Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Co lekarz,to opinia 🤷
U nas też była otwarta buzia. Pediatra kazała iść do laryngologa aby wykluczyć migdałki,krtań i coś tam jeszcze. Wszytsko było ok. Poszliśmy później do neurologopedy aby zobaczyć,czy to wina napiecia. Babka powiedziała,że nie ma obniżonego napięcia i kazała zmienić smoczek na anatomiczny i kupić poduszkę klin lub head care żeby spala na lekkim podwyższeniu. Kupiliśmy head care bo przy okazji ma inne funkcje.
Zmiana smoczka i poduszka pomogło?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Zmiana smoczka i poduszka pomogło?
Teraz ma zazwyczaj zamknięta ale czasem jeszcze zdarza się otwarta.
Poduszkę i smoczek mamy jakoś od 1,5tyhodnia dopiero. -
Annia wrote:Oczywiście jak jestem sama w domu, bo mąż w pracy to muszę zaliczyć taka przyjemność jak pierwszy upadek z krwią. 😭 przyciął sobie język ząbkami, ale tyle krwi z takiej malutkiej ranki. Ale stres. 😶Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
nick nieaktualny
-
Irysko, u fizjo byliśmy jak Olek miał 4 tygodnie i wtedy wszystko było perfekcyjnie 👌 Później jak ja już miałam dzwonić nas umawiać to Olek robił albo nie robił tego co mnie martwiło 🤣 dzisiaj mnie ta wizyta u pediatry uspokoiła już 👍
Apropos pediatry, Herbata, ja dzisiaj byłam z Olkiem u pediatry bo tydzień temu mu się zrobiło odparzenie na pośladkach, plecach i w miejscu rzepów od pampersów, szybko zareagowaliśmy z mężem i dzisiaj tak naprawdę pediatra tylko zleciła leki na doleczenie,a nas pochwaliła. Ale do czego zmierzam, mimo że pojechałam z problemem skórnym, to pediatra go osłuchala, sprawdziła gardło i uszy, odpowiedziała na pytania dotyczące siadu i preferowania stron, a jak powiedziałam że chyba ząbkuje i czy mogę podawać leki, to sprawdziła mu dziąsła i wyjaśniła dawkowanie przeciwbólowych. Dostałam też informacje że jak pojedziemy na urlop (jedziemy za tydzień) a coś by się działo to mamy dzwonić i umawiać teleporade to będzie w razie czego pomagać. Tak jest zawsze u niej. I to wszystko w przychodni na NFZ. Więc jeśli nie jesteś pewna pediatry swojej córeczki, to naprawdę warto rozważyć zmianę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 21:45
-
asias86 wrote:A co się dzieje?
Lalia... dzisiaj chyba była pełna, może to przez to?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U Nas słaba nocka. O 21 zjadła 250 ml, myślałam że pośpi do 3, albo całą nockę do 6.30. Ale nie o 23 już pobudka i znowu zjadła prawie 200ml😬. 2 godziny spokojnego snu i później ciągle wiercenie się, kokoszenie się po łóżku, przewracanie się, walenie głową w łóżeczko i tak cały czas do 6 z przerwami na 10 minutowe drzemki 🥴O ❤️
Z ❤️ -
Ja też dziś w teamie słaba noc 😒 Dziś pełnia, podobno na niektóre dzieci działa właśnie tak że słabo śpią. Chociaż według tej teorii to u nas pełnia musiałaby być non stop( z krótkimi przerwami) od 1,5 roku 🤣🤣🤣 Ale za to wczoraj wieczorem miałam Zanzibar z psiółą na drineczkach i jedzeniu pysznym więc nawet mnie ta słaba noc nie rozeźliła tak bardzo😘 Wyjście w pt na miasto bez męża i dziecka restartuje licznik matki 😍
Ounai, Ladyo, KarolinaMaria, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Łącze się w bólu, o ile od 1 w nocy było ok bo spała.przy cyciusiu (czuje się jak krowa gdy ona tak wisi mi pół nocy na cycu) to od 20 do 1 gdy chcieliśmy aby spała w łóżeczku bo oglądaliśmy film i mieliśmy plan na miły wieczór budziła się co pół h z wrzaskiem! Koniec filmu oglądałam z Polą na rękach i wtedy spała jak suseł.
Mam dość tego że moje piersi służą za smoczek ale nie potrafie tego inaczej zorganizować bo wiem że się nie wyśpie wtedy -
emdar wrote:Ja też dziś w teamie słaba noc 😒 Dziś pełnia, podobno na niektóre dzieci działa właśnie tak że słabo śpią. Chociaż według tej teorii to u nas pełnia musiałaby być non stop( z krótkimi przerwami) od 1,5 roku 🤣🤣🤣 Ale za to wczoraj wieczorem miałam Zanzibar z psiółą na drineczkach i jedzeniu pysznym więc nawet mnie ta słaba noc nie rozeźliła tak bardzo😘 Wyjście w pt na miasto bez męża i dziecka restartuje licznik matki 😍
-
Aniu pytałaś wczoraj o atrakcje Karpacz, Jelenia Góra.
Sam Karpacz do zwiedzenia, kosciólek Wang, wjazd na Śnieżkę, wejście na Samotnie, Baseny w Gołębiewskim z widokiem na góry, w Kowarach Park Miniatur i Wy.Spa nowo otwarta plaża z dobrym jedzeniem, kopalnia w Kowarach, podziemia Arado w Kamiennej Górze, w Jeleniej Górze Perła Zachodu. Jeśli chodzi o jedzenie to trudno mi doradzic, jedyne co na pewno jeśli byłabyś lub jechała przez Kamienną Góre to restauracja u Leszka.
Annia lubi tę wiadomość
-
U nas wczoraj wjechał ibum bo Marta budziła się co 15 min z wrzaskiem, nie dało się jej uspokoić. Dopiero jak zaczął działać to zasnęła.
Dziś dzień raportu więc sumiennie się przyznaję że brak trzymania diety u teściowej sprawił, że nie schudłam nic. Za to pilates sprawił, że doskonale czuję każdy mięsień bo wszędzie mam zakwasy. A najgorsze to chyba te pod żebrami 😂
Może faktycznie leki by pomogły, ale tylko dlaczego figury nie chcę rezygnować z karmienia Marty zwłaszcza teraz kiedy pójdzie do żłobka i będzie mieć dużo stresu, więc będę nadal walczyć dietą. Swoją drogą, mój mąż dostał metformine. Ciekawe jak mu pójdzie
Waga startowa 77,7kg
01.05.2021 73,9 kg
08.05.2021 74,7 kg
15.05.2021 74,7 kg
22.05.2021 73,5 kg
29.05.2021 73,5 kg
12.06.2021 73,8 kg
19.05.2021 74,5 kg wprowadzam liczenie kcal
26.06.2021 73,7 kg zmiana - 0,8 kg
03.07.2021 73,9 kg zmiana +0,2 kg
10.07.2021 72,7 kg zmiana - 1,2 kg
16.07.2021 72,6 kg zmiana - 0,1 kg
24.07.2021 72,7 kg zmiana +0,1 kg (wyjazd)
Od początku diety - 5,0 kgemdar, SzalonaOna, Annia, Lalia, dmg111, Clover lubią tę wiadomość
-
Witam,
U nas też kiepska noc. Co chwilę się budził. Jak nad ranem dałam mu cyca to ciumkał przez 1.5h, bo mi się usnęło 🤭.
Zostawiłam sobie na dzisiaj całe mieszkanie do ogarnięcia, a zostaje sama z synem 🥴. Jeszcze odkrył, że z pokoju może wypełzać to chodzi za mną 😂. No nic filiżanka kawy i przeżyć dzień. -
Anet.kaa wrote:Emdar moje wyjście zeszłotygodniowe tak zresetowało mój licznik że mamy mamoze jakiej nie mieliśmy nigdy. Wisi na mnie dzień i noc!42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙