Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Ounai - 1kg do wagi sprzed to już fajnie brzmi 💪😍
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Calusienkiego go znowu wysypało 😭 chyba po botwince (tylko ja zjadłam). Trochę jestem zaskoczona, bo buraki jem i to nawet dość często.
No chyba, że ta gorączka to była trzydniówka i teraz wysypka jest związana z infekcją 🤷♀️ trudne sprawy. W każdym razie gorączka minęła.
Siostra męża ma problem z załatwieniem zaświadczenia o tym że może być chrzestną. Pisałam Wam wcześniej że nie ma ślubu kościelnego, ma tylko cywilny. Na trzy dni przed chrzcinami nam się wysypuje wszystko 🙄Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Fajnie by było gdybym nie miała nadwagi przed zajściem w ciążę 😂 póki co nadal moja obecna waga wskazuje na otyłość I stopnia. Ale szczerze mówiąc nie przejmuję się. Jem tak jak mąż i zobaczę gdzie mnie to zaprowadzi. Póki co najtrudniej mi już nie podjadać wieczorem po kolacji i zjeść śniadanie do 30 min od wstania.
-
nick nieaktualnyFragaria wrote:Calusienkiego go znowu wysypało 😭 chyba po botwince (tylko ja zjadłam). Trochę jestem zaskoczona, bo buraki jem i to nawet dość często.
No chyba, że ta gorączka to była trzydniówka i teraz wysypka jest związana z infekcją 🤷♀️ trudne sprawy. W każdym razie gorączka minęła.
Siostra męża ma problem z załatwieniem zaświadczenia o tym że może być chrzestną. Pisałam Wam wcześniej że nie ma ślubu kościelnego, ma tylko cywilny. Na trzy dni przed chrzcinami nam się wysypuje wszystko 🙄 -
Zulu, wszystkiego najlepszego!! ❤️❤️❤️
Kiedyś czytałam, że życie kobiety zaczyna się po 30, bo wtedy wzrasta poczucie własnej wartości oraz świadomość własnej kobiecości, dodatkowo u kobiet (w przeciwieństwie do mężczyzn) wzrasta popęd seksualny 😁Dlatego kochana, świętuj na maksa, bo właśnie otwiera się nowy rozdział w Twoim życiu 🔥🔥🔥Zulugula, dmg111, Gagatka, Inaa89, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Jeju, nas ksiądz nawet o takie rzeczy nie pytał... A jakby wprost powiedzieć jak sprawa wygląda? Przecież ksiądz który udziela Chrztu nie odmówi...
Fragaria, wystarczy jeden rodzic chrzestny, żeby ochrzcić dziecko, a siostra męża może zostać świadkiem chrztuwtedy nie potrzebuje zaświadczenia i po prostu nie będzie zobowiązana pomagać w wychowywaniu dziecka w wierze.
SzalonaOna, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Zulu wszystkiego najlepszego 🥳
Ja wczoraj też skończyłam 30 lat! 🤭
Dziwnie jakoś tak jak o tym piszę, ale z drugiej strony cieszę się, to fajny etap w życiu 💪Zulugula, Lalia, dmg111, Fragaria, SzalonaOna, kic83, Gagatka, Inaa89, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ula, dla Ciebie też wszystkiego najlepszego! 😁❤️❤️
Ewa, fotelik się zmienia jeśli:
-dziecku wystaje z niego głowa (nogi mogą wystawać)
-lub przekracza zakres wagowy
-lub czasami jeśli dziecko bardzo protestuje
Ale ponoć taki maluch im dłużej jeździ w łupinie tym lepiej.
A i jeszcze o ile łupinę dobiera się do samochodu, to kolejny fotelik już i do samochodu i do dziecka 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 12:01
Iryska, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Lalia też właśnie o tym czytałam 🤔 ale jeśli dziecku sporo wystają już nogi i musi je uginać to nie jest to w żaden sposób niekorzystne dla rozwoju dziecka?
Czy ktoś się orientuję czy te kolejne foteliki są jakoś bardziej odsunięte od siedzenia w samochodzie?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo