Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, piękne masz te córeczki.
Odezwij się jak będziesz chwilę na Opolszczyźnie, na ten zaległy obiecany spacer!
Nie dziwię Ci się, że siedzisz u rodziców, bo ja siedzę całe dnie jak mąż jest w pracy u rodziców z jednym dzieckiem, a co dopiero z dwójką diabełków.
Jak to możliwe, że one tak urosły!
Ech, też bym się wybrała na Podkarpacie, a w tym roku raczej się nie składa.
Szkoda. Co do zęba, jedynka dolna wyszła już jakiś czas temu, a teraz idą na 4 (!!!) górne zęby jednocześnie, więc możesz sobie wyobrazić, że jest "wesoło".
Matylda jaka śliczna! I chrzestni też eleganccy.
Olek na wakacjach super się prezentuje, widać, że nadmorski jod mu służy.
Dmg, Julcia przesłodziak!Sylwucha, SzalonaOna, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwia, Twoje córeczki to chyba forumowe ulubienice wszystkich ciotek, ale zasługują na to w 100% 🥰 cudne są! Wyobrażam sobie jak dają do wiwatu, chociaż minki mają niewinne 😂 ach, ależ ten czas leci. Wpadaj częściej jeśli dasz radę 🤗
Lalia, uwielbiam Twojego Olka 🥰 cieszę się że odpoczywacie 😍
Agatka, wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy i dla Polci z okazji pół roku 🥳 podwójne święto, mam nadzieję że będzie odpowiednio uczczone 🙂
Jednorożec, skoro mąż taki mądry to faktycznie niech sam kombinuje. Nie rozumiem trochę argumentu "nie poproszę na chrzestną bo ma już dużo chrześniaków", ale pozostawię to bez komentarza (jako chrzestna trzech chłopców 😂).
Mart, moja Iga jak była mała to lubiła leżaczek (miałam zwykły Lionelo Rosa). Jak podrosła to niestety zaczął się bunt...od dwóch tygodni leżak jest już na strychu bo odpiela sobie sama pasy i z niego wypadła. Ciekawa jestem jak się Wam ten niby-bjorn sprawdzi ;> również uważam że cena babybjorna to przegięcie, ale zdaję sobie sprawę że to produkt powiedzmy luksusowy, i nie dla wszystkich, więc cena musi być odpowiednio wysoka 🤷
Anniu, łączę się w bólu odnośnie zębów, u nas ten sam zestaw. Mam ochotę wystrzelić się w kosmos przez większość czasu 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2021, 10:14
Sylwucha, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai mój stary chcę odwołać impreze i poczekać aż szwagierka urodzi czyli jakieś pół roku ale powiem Ci szczerze że jestem taka wsciekła że na chwilę obecną mam wszytko to gdzieś niech on się martwi bo ja wszystko ogarnęłam a przez jego widzi mi się teraz trzeba będzie to odwołaćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Ounai mój stary chcę odwołać impreze i poczekać aż szwagierka urodzi czyli jakieś pół roku ale powiem Ci szczerze że jestem taka wsciekła że na chwilę obecną mam wszytko to gdzieś niech on się martwi bo ja wszystko ogarnęłam a przez jego widzi mi się teraz trzeba będzie to odwołać
Suszarka, KarolinaMaria, dmg111, Annia, AgataAgatka, Clover, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ja bym żadnych chrzcin nie przekładała, bo to święto Twojego dziecka, a nie szwagierki. Po drugie, jak urodzi to będzie że jest w połogu, potem że ma małe dziecko, że oni robią chrzciny i tak w kółko
kic83, ZielonaHerbata, Ounai, dmg111, AgataAgatka, Annia, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Sylwia ostatnio o Tobie myślałam 🥰 fajnie ze się odezwałaś. Koberki są cudowne 😍 takie różne a takie piękne 😘
Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia cudny Oluś 🥰 cieszę się że wakacje mijają spokojnie. Tymek identycznie zachowywał się nad morzem 😉
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Jednorożec89 wrote:Ounai mój stary chcę odwołać impreze i poczekać aż szwagierka urodzi czyli jakieś pół roku ale powiem Ci szczerze że jestem taka wsciekła że na chwilę obecną mam wszytko to gdzieś niech on się martwi bo ja wszystko ogarnęłam a przez jego widzi mi się teraz trzeba będzie to odwołać
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
U Tymka chyba pójdzie dolna jedynka, tak wygląda bynajmniej to jakby już przebijał się zabek pod dziaselkiem. Oczywiście gdybym mu nie zajrzała do buzki nawet bym nie wiedziała bo mały wg nie płacze ani nie marudzi 🤷♀️02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Wik89 wrote:Lalia, super! Olek na fajne wakacje z Wami 😀
Ja te dobrze wspominam nasz wyjazd nad morze w czerwcu
Dziewczyny, polecacie jakies male spacerowki, ktore w miare latwo zlozyc i zapakowac do samochodu/wziac ze soba w podroz samolotem?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny, my wiemy że pomysł szwagierki jest bez sensu, ale Jednorożec musi się dogadać z mężem. Przecież żadna z nas nie chciałaby chrzcić dziecka kłócąc się jednocześnie z mężem i robiąc mu na przekór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2021, 11:29
Clover lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:My mamy valco snap 4 jest mały i, lekki i łatwo się składa. Zajmuje bardzo mało miejsca w bagażniku. Ale do samolotu balabym się go brać bo jednak trochę kosztuje. Może do samolotu lepiej jakąś tanią parasolkę?
-
A ja jestem fanka babybjorna! Jak tylko wsadzimy do niego Amelkę to od razu się uspokaja. Jak byliśmy teraz na weekend na wyjeździe to wzięliśmy go ze sobą bo jest turbo lekki i zajmuje mało miejsca w bagażniku i Amelka podziwiała sobie w nim las
oczywiście wiadomo ze wszystko z umiarem
Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Z uszkodzeniami walizek to prawda, jak wracaliśmy z Tajlandii to w Warszawie na lotnisku się okazało że jedna z walizek jest doszczętnie rozwalona (cały rog był pęknięty i częściowo plastik wypadł). Zgłosiliśmy w odpowiednim miejscu i odesłali nam po jakimś nową walizkę, w identycznym kolorze i to nawet lepszą bo większą 😂 ale stresu trochę wtedy zjedliśmy, bo walizka była pożyczona. Wiem że jedna rodzina za nami zgłaszała uszkodzenie właśnie wózka.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Pola waży 7,390 g i mierzy 67 cm. Myślałam, że bliżej 8 kg, ale jest wszystko dobrze 😉 Dzisiaj tylko miała rotawirusy, bo nie ma w przychodni szczepionki 6w1. Zapisana jest teraz na 29 września na szczepienie.
To Pola dzisiaj
kar_oliv, Maminka89, Clover, Nowastaraczka, kiniusia270, Zulugula, SzalonaOna, Inaa89, Suszarka, asias86, Ewa88 , Lalia, Ladyo, Ounai, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Ale te nasze forumowe dzieci śliczne ❤
Motylku, Matyldzia ślicznie się prezentowała w dniu swojego chrztu, jest piękną dziewczynką 😊
Lalia, Olek super chłopak 🤩 Widać, że mu się wczasy podobają. Jeśli będziesz miała chwilkę to napiszesz mi proszę, jaki krem z filtrem stosujecie? Bo pamiętam, że Twój Olek też ma skórę atopową, ja chciałam kupić ten, który stosuję sama, czyli emolium spf 50, ale on trochę ciężko się rozsmarowuje 🤔
Agatko, śliczna Pola 🤩 Wszystkiego najlepszego dla niej z okazji ukończenia pół roczku, a dla Ciebie i męża gratulacje i najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu 💕SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość