Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatko wszystkiego najlepszego dla Poli z okazji 6 miesiecy, a dla was z okazji rocznicy slubu.
Laila Olek super plazowicz.
Motylku Matylda piekna ksiezniczka.
Zycze milego dnia my sie niedlugo zbieramy po krzeselko 😁SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ale jestem wsciekła. 1 marca wysyłałam skierowanie na oddzial do szpitala dla syna Jakuba. Pani z sekretariatu odpisala że dotarło wydrukowała i wszystko ma i czas oczekiwania na pobyt w szpitalu jest ok 4 miesięcy a że będzie to nasz drugi pobyt na tym oddziale to nawet krócej. Minęło już 5 miesięcy zero odzewu. Wiec dzwonie tam dziś, a ona do mnie że nie widzi wg takiego skierowania. Na szczęście mam emaile jak z nią korespondowałam. Szlak mnie trafia. Jutro ma oddzwonić, mam nadziejje że nie będziemy musieli czekać kolejnych kilku miesięcy przez to że ona zgubiła dokument.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Agatko malutka jest śliczna 😍 wszystkiego naj z okazji 6 miesięcy a dla Was z okazji rocznicy. Duuuzo duuuuzo miłości 🥰😘
AgataAgatka lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
My zaczynamy dziś rehabilitację na NFZ 🍾🥳🥂 zadzwonili wczoraj, że dziś możemy przyjść
AgataAgatka, Suszarka, SzalonaOna, Annia, Zulugula, Inaa89, Ewa88 , Meggi110818, Lalia, Ladyo, Clover, Enigvaa, Ounai, kiniusia270, Nowastaraczka, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy mamuśki mnie dopiszą do listy? 😍
Termin mam na 22.01.2022 🙂
Spodziewam się synka💙Lalia, SzalonaOna, Iryska, Enigvaa, Suszarka, Clover, Ounai, Wik89, Sylwucha, KarolinaMaria, Annia, Martt95, Inaa89, Zulugula, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 , kic83, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam kilka body z dolce sonno. Granatowe w różowe kwiatki szybko się sprał kolor i wyglądały jakby znoszone
https://slodkisen.com.pl/pl/p/Body-kopertowe-niemowlece-z-dlugim-rekawem-Rozyczki-Dolce-Sonno/1951
Te i takie beżowe w większe kwiaty były z grubszego materiału
Te białe w mniejsze kwiatki były z cieńszego materiału i były bardzo fajne. Jeszcze miałam takie w różowo białe misie.
https://slodkisen.com.pl/pl/p/Body-kopertowe-niemowlece-z-dlugim-rekawem-Bezowe-Kwiatki-Dolce-Sonno/1953
Rozmiary wydaje mi się trafione 56 to 56. Sama nie wiem czy są fajne. Kupiłam w wyprawce i więcej nie kupiłam. Wolę inne firmy chociaż wzory są bardzo ładne. Szczególe te kwiaty 🥰02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Belie, witaj i ogromne gratulacje 💙
Olek dziekuje za komplementy 😁
Clover, my mamy 50 z Babydream i dla nas jest ok 👍
Agatka, śliczna Pola 💓
Sylwia, u nas z ząbkowaniem raz lepiej, a raz płaczę razem z Olkiem 🤦 mega miło się czyta jak bardzo cieszy Cię macierzyństwo 😍Belie, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWypełniłam dziś wszystkie zadania i testy w rekrutacji na Team Leadera. Zobaczymy. Jest 17 kandydatów. Z czego 5 zaproszą na ostateczna rozmowę. Myślę, że około piątku dostanę jakiś feedback czy tak czy nie. Nie spinam się, będzie co ma być
Dziś niestety pracuje do 18.30 więc praktycznie cały dzień. Mąż w pracy do 22. Także jest wesoło
Ale jutro mam wolne. Mam to badanie słuchu z Matyldą. Mieliśmy mieć neurologa, ale Pani z luxmedu dzwoniła, że jest na L4 i mamy przeniesione na 18.08
Matylda dziś wyjątkowo szaleje w łóżeczku. Podciąga się za barierki, wywraca, turla. Nie wiem co ona robia obniżyliśmy łóżeczko o 1 stopień tylko...
-
Agatka, sto lat dla Poli i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 😊😊
Sylwucha, śliczne koberki 😍
Lalia, nie załapałam się na zdjęcie Olka ☹
Motylku ,Matylda śliczna księżniczka 😊
Belkę, gratulacje , zapraszamy 😊😊
Jednorożcu, ja też bym nic nie przekładała, weź kogoś innego i dogadaj się z mężem, bo szkoda się kłócić o to 😊
A odnośnie chrzcin to u nas hit, chrzestnym jest mój brat A chrzestna męża kuzynka. Nie mają super kontaktu, ale nie ma nikogo innego z jego strony. Jakiś czas temu ją poprosiliśmy, zgodziła się. Nie ma męża , ale ma faceta i córkę 21letnia z innego związku. No i zaprosiliśmy ją i wiadomo faceta. A ona dzisiaj pisze do męża SMS z adresem zamieszkania, co trzeba podać księdzu i informacją, że na chrzciny przyjedziemy w trójkę, ona, jej facet i córka. Nawet to nie było pytanie tylko oznajmienie. Nie mieliśmy zamiaru zapraszać dodatkowych osób, rozumiem gdyby tą córka była dzieckiem....Ale ma 21 lat....No ale głupio odmówić, skoro ją wprosiła 😁Belie, SzalonaOna, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Robi się u was na chrzest jakieś podziękowania? Ja się zastanawiałam, ale lubię robić prezenty i zamówiłam wczoraj magnesy z Mai zdjeciem , dla chrzestnych dodatkowo kubki "kochanej chrzestnej" i "kochanej chrzestnemu", naszym dziadkom ramkę i foto A naszym rodzicom (dziadkom) zamówiłam album na 500 zdj personalizowany że zdj Mai i metryczką i wywołam zdjęcia:)
Ladyo, sprawdzałaś te opaski i paski? Mi dzisiaj przyszły , cudne 😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZielonaHerbata wrote:Miałyście może jakieś body z dolce sono? Podoba mi się kilka takich kwiatowych ale nie wiem jakie brać rozmiary, wydaje mi się,że kiedyś gdzieś czytałam,że wypadają mega duże 🤔🤔
Ja kupowałam chrześnicy, bardzo dobra jakoś jak na taką cenę i akurat rozmiary 74 i 80 były rzeczywiste, ani zbyt małe ani zbyt duże -
Tajka wrote:Robi się u was na chrzest jakieś podziękowania? Ja się zastanawiałam, ale lubię robić prezenty i zamówiłam wczoraj magnesy z Mai zdjeciem , dla chrzestnych dodatkowo kubki "kochanej chrzestnej" i "kochanej chrzestnemu", naszym dziadkom ramkę i foto A naszym rodzicom (dziadkom) zamówiłam album na 500 zdj personalizowany że zdj Mai i metryczką i wywołam zdjęcia:)
Ladyo, sprawdzałaś te opaski i paski? Mi dzisiaj przyszły , cudne 😍
My z moim D jako rodzice chrzestni dostaliśmy prezenty od córki chrzestnej, ja bransoletkę z napisem "matka chrzestna i data chrzcin" a Damian spinki do mankietów (on często używa) - inni nie dostali prezentów, ale dla nas to było miłe docenienie -
ZielonaHerbata wrote:Miałyście może jakieś body z dolce sono? Podoba mi się kilka takich kwiatowych ale nie wiem jakie brać rozmiary, wydaje mi się,że kiedyś gdzieś czytałam,że wypadają mega duże 🤔🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2021, 17:16
-
Już wiem czemu od paru dni bez kija nie przystąp do mnie. Jej wysokość @ zawitałaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Zielona, body z Dolce Sonno wypadają na swój rozmiar ale jakość jest moim zdaniem koszmarna. Przed chwilą pakowałam malutkie ubranka do schowania, to te body od nich wyglądają wstrętnie
całe sprane i w kulkach. Reszta (smyk, h&m, nawet Pepco) są w stanie praktycznie nienaruszonym...
Tajka, ja nie lubię durnostojek więc nie rozważałam nawet zakupu...u nas na pożegnanie goście dostawali paczki z ciastem w ramach podziękowań i tylejak tam po psychologu, bo nie wiem czy mi umknęło czy nie pisałas?
Belie, witaj i się rozgość 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2021, 17:24
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022