Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, sprawdź tarczycę: tsh, ft3, ft4, anty tpo i anty tg. Mogłaś wpaść w nadczynność po porodzie 🤔
Anniu, trzymam kciuki ✊
Ounai, Ty wiesz, że ja wiem jaką ekstra robotę robisz 💪😁
Inaa, gdzie ten malutki bobasek? 😍 Tymek jest przeuroczy 💙
To i ja się pochwalę moim chłopczykiem 🥰🥰🥰
Nie cytujcie 😘
PS Bułka tarta świetnie udaje piasek i jest nieszkodliwa gdy model ją zjada 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 18:50
Martt95, kic83, Inaa89, Zulugula, Maminka89, kiniusia270, Inga28, Ladyo, asias86, Ounai lubią tę wiadomość
-
Lalia jakie Oluś ma już ślicznie widoczne ząbki 😍
Przuroczy chłopiec 😘
Zdecydowanie za szybko rosna te nasze bąbelki 😔Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia
Inna
nie wierzę jak ten czas leci, jaki Olek i Tymuś są już duzi!
Dopiero co każda z nas była w ciąży, a teraz nasze dzieci zaraz będą miały rok 😯Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu
ja tak miałam po 1ej ciąży, miałam problem z niedoborem witamin i tarczycę miałam nieuregulowaną. Zrób koniecznie badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 19:34
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wyglądasz pięknie.
Inna Tymuś Słodziak mały i super pomysł z tymi spodenkami 😊.
Zulu ja przed ciąża ważyłam 45kg przy wzroście 160. Zawsze miałam niedowagę, nawet byłam na diecie aby zwiększyć wagę i nic. W ciąży przytyłam 18 kilo i na dzień dzisiejszy ważę 46kg. Myślałam że utrzymam 48kg ale niestety waga idzie w dol🥴. Ale jak Jasiek waży już 9 kilo to mam co do noszenia no i jest już mobilny.
Może warto skonsultować z lekarzem.🤔Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ounai gratulacje, widac mega efekty Twojej ciężkiej pracy i zawzięcia.
Dziewczyny ja w drugą stronę. Ważę juz niecałe 46kg... w zyciu tak malo nie wazylam. To jest 5kg mniej niz przed ciąża. I nie, nie chwalę się. Mąż prawie na mnie juz krzyczy. A ja jem i jem i nie wiem jak to zatrzymac. Na pewno dużo mi spada przez dietę bez bmk, przeciez ile kcal mają sery, które jadlam kilogramami.. czy któraś boryka się z takim problemem? Suple jem też.
Ale uważam, że wyglądam dobrze. Nie wyglądam za chudo. Ale to pewnie też zależy od budowy. Mi jest dobrze z moją waga
U mnie to genetyka bo zawsze taka byłam. -
Zulugula wrote:Ounai gratulacje, widac mega efekty Twojej ciężkiej pracy i zawzięcia.
Dziewczyny ja w drugą stronę. Ważę juz niecałe 46kg... w zyciu tak malo nie wazylam. To jest 5kg mniej niz przed ciąża. I nie, nie chwalę się. Mąż prawie na mnie juz krzyczy. A ja jem i jem i nie wiem jak to zatrzymac. Na pewno dużo mi spada przez dietę bez bmk, przeciez ile kcal mają sery, które jadlam kilogramami.. czy któraś boryka się z takim problemem? Suple jem też.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny z tarczyca nie ma żartów. Ja przed ciąża w czerwcu 2020 miałam najwyższe w swoim życiu tsh 10! Do sierpnia uregulowałam do 1,8. W ubiegły piątek zbadałam i mam 0.014!!!! W życiu nie miałam takiego niskiego, aż do mnie z laboratorium sami zadzwonili… a wcale tego nie czułam, nie czuje się zmeczona itp. … zmieniając temat ja się pytam KIEDY???? Kiedy Ci nasi chłopcy tak urośli? Przecież to dopiero były maleńkie kruszynki a tu już poważni kawalerowie!
Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka wrote:Z OM na 21.04, jeśli wierzyć internetowym kalkulatorom 😁 ale sądzę że zrobią mi CC z dwa tygodnie przed terminem. Myślałam że będę walczyć o vbac do utraty tchu, ale póki co jestem na nie i wolę mieć cięcie.
Suszarka lubi tę wiadomość
-
A tu moja „kruszynka”
„Sorry boys daddy says no dating” „Wszystko mogę nic nie muszę” i jak się podparla pod główkę oglądając Tour de Pologne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 19:38
asias86, Ounai, AgataAgatka, Inaa89, kiniusia270, Lalia, Martt95, KarolinaMaria, Zulugula, kic83, Maminka89, Belie, Clover, Nikaa92, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w drugą stronę. Ważę juz niecałe 46kg... w zyciu tak malo nie wazylam. To jest 5kg mniej niz przed ciąża. I nie, nie chwalę się. Mąż prawie na mnie juz krzyczy. A ja jem i jem i nie wiem jak to zatrzymac. Na pewno dużo mi spada przez dietę bez bmk, przeciez ile kcal mają sery, które jadlam kilogramami.. czy któraś boryka się z takim problemem? Suple jem też. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przeczytam wszystko co napisalyscie pozniej. Zaraz bede karmic Mikolaja ostatni raz do usypiania i siedze i rycze. Tak chcialam go odstawic, tak mialam dosc kp, a jak wreszcie nadchodzi to czego tak chcialam to siedze i wyje. Jestem glupia.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Aniu to jest najzupełniej normalne i myśle ze każda z nas Cię rozumie ❤️! Jakby nie patrzeć jest to przełomowy moment w życiu każdej mamy. Skoro postanowiłaś ze chcesz odstawić to jest to na pewno z każdej strony przemyślana przez Ciebie decyzja. Trzymaj się, dasz rade ❤️!