Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej.
Ja ostatnio ogladalam Dawtown Abbey.😂
W sumie mi się podobał.
Lucka teraz oglądam od początku. Jestem na drugim sezonie.
Annia dobrze że tatą jest lepiej. Każda chwila cenna.
La Belle współczuję przebojów z nogą. Też miałam w gipsie jak byłam w ciąży z Adasiem ale w 5 miesiącu. Lekko nie było. A co dopiero tobie w tak wysokiej ciąży.
KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pytanie z serii głupich ale nie wiem więc pytam😁
Kupiłam Bio ekologiczne kaszki czary mary. Chciałabym podać taka kaszę z butelki. Dziś próbowałam, dałam troszkę więcej wody ale za nic nie chciała przejść przez dziurkę od butelki.
I tu pytanie, czy kaszki się nie podaje w butelce, czy moze muszę szukać jakiegoś smoczka z większa dziurka? 🙈 -
KarolinaMaria wrote:Ja oglądam Downton Abby, bo wcześniej nigdy nie oglądałam
Uwielbiam ten serial!
Zaczęłam oglądać go w ciąży, a skończyłam będąc po porodzie, leżąc w sali bez Julka 😊KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Uff, nadrobiłam Was
Nadzieja, ślicznego masz synka ❤ Powodzenia w staraniach o rodzeństwo dla Oliwiera!
Inaa, Tymek super chłopak 😍 Brawa dla niego!
La Belle, przykro mi z powodu Twojego wypadku
Suszarko, dobrze, że już Ci lepiej. Trzymam kciuki, żeby takie sytuacje już się nie powtarzały, bo nie dość, że to ból, to jeszcze na pewno ogromny stres dla Ciebie.
Ounai, dużo zdrówka dla Martusi! -
Ewa88 wrote:Zielona są specjalne smoczki do kaszek, ale nie wiem czy z wszystkich firm 🤔🤔 a jakiej butelki używacie?
Ale jeśli polecacie jakieś konkretne butelki, to z chęcią poczytam -
emdar wrote:Annia, dobrze że tata póki co ok. Nie to nie brzmi dziwnie, uważam że należy żyć chwilą. Zamartwianie się na zapas nic nie da, a często powoduje tylko frustrację. Zdrowia dla taty!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
My byliśmy dzisiaj u pediatry poradzić się w sprawie tego ulewania. Mam podawać Olkowi syrop Gastrotuss Baby i dostaliśmy skierowanie na usg brzuszka, a za tydzień mamy przyjść na kontrolę. Skierowaniem mogę się mówiąc brzydko podetrzeć, bo tutaj nigdzie nie ma na nfz, więc pojedziemy prywatnie po prostu. Pediatra zrobiła na mnie dobre wrażenie, przejęła się, a nie zlała jak ta, do której wcześniej chodziliśmy. Tylko pomyliła się pisząc mi numer e-recepty na mleko (przy okazji poprosiłam, żeby nam wypisała) i nie mogłam jej zrealizować. Chciałam zadzwonić do przychodni i to wyjaśnić, ale oczywiście nie sposób się tam dodzwonić, więc pojechałam i musiałam znowu iść tam z Olkiem (mąż nie mógł jechać z nami). Okazało się, że jedna cyferka była pomylona. Pani w aptece wielką łaskę mi zrobiła, bo jak byłam za pierwszym razem to chciałam zapytać, czy mleko w ogóle jest, bo ogólnie jest tu trudno dostępne, a nie chciało mi się jechać tam drugi raz na darmo, bo akurat tuż obok jest remont drogi, zerwana nawierzchnia i ruch wahadłowy. No i tłumaczę jej, że chciałabym się dowiedzieć czy w ogóle mam po co tu wracać, a ta do mnie z fochem, że po co mi ta informacja, skoro i tak nie mam recepty 🤦♀️ No nie wiem, chyba to nie jest jakaś wiedza tajemna, czy produkt jest dostępny, czy nie. Ale ona zawsze jest taka niemiła. Niektórzy to chyba myślą, że powinni jakiś order dostawać za to, że w ogóle do pracy przyszli...
-
Zielona, w teorii jakbyś chciała być taką mamusią od linijki, to kaszy się nie podaje z butelki, tylko z łyżeczki. A w praktyce to ja kupowalam smoczek z szybszym przepływem 😂 nie wiem jak gęstą miałaś tą kaszkę, ja tylko trochę zagęszczałam mm i przez Lovi 3m+ szło elegancko.
Ewa, ja od urodzenia podaję Bebilon Advance. Dzisiaj na kolację zjadła naprawdę dużo i syto, dopila po godzinie 60ml mleka i śpi. Zobaczymy w nocy jak się powiedzie eksperymentEwa88 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022