Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Marta chyba też zrobiła pierwsze.kroki w tym wieku, prawda?
Jaka decyzja w końcu z lekarzem ? Czekacie do jutra?
Marta miała ponad 10 miesięcy, ale Tymek zaczynał tak jak Pola, miał 9 miesięcy i tydzień jak zrobił swoje pierwsze 5 kroków.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ladyo piękne jesteście obie 😍😘
Bardzo mi przykro z powodu złej nocki i choroby, oby szybko przeszło 😘Ladyo lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anet.kaa wrote:Odsam kota w złe ręce!!!!
Zesikał mi akurat dziś wózek .....
Wcześniej taką akcje zrobił w dniu.mojego ostatniego z korony półmaratonu i nasikał mi do buta...
Czaicie to? 🤣🤯😲BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa ❤️ Herbatko 6 kg to piękna waga, biorąc pod uwagę jaka kruszynka się urodziła, pięknie ❤️ Anetko o matko, współczuje sytuacji z kotem, chyba bym udusiła!!!! Tzn wiem ze tak się tylko mówi, mój pies jak coś nabroi to tez jestem wkurzona a po chwili mi przechodzi
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Popsikane ale co to jest za kot
....BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kurde u Nas dziwnie zatkany Nos.
Nic, nie cieknie, jak próbuje odciągnąć to też nic, najwyżej trochę wody zbiorę którą wcześniej nawilże nos. Zero kaszlu i gorączki. W dzień widzę oddycha przez buzię, a w nocy jak oddycha przez nos to jak stary traktor.
Miała już raz biały katar, ale od kaszliwiała go, sporo sciagalam, jak kichnęła to też jej wylatywał. A teraz sucho a Nos zatkany. W czwartek łapała się za ucho to byłam w przychodni, sprawdzała pediatra wszystko ok.
Sama nie wiem co to może być, 2 dni już z tym nosem. Może być od zębów?O ❤️
Z ❤️ -
U nas Franek prawie zdrowy Jaś też wyraźnie lepiej ale za to ja to jakaś masakra z nosa leci jak z kranu i kaszel duszący, we wtorek mam zamiar iść do kontroli z dziećmi to może też pójdę ze sobą do rodzinnego zależy jak sytuacja się rozwinie
-
Meggi110818 wrote:Kurde u Nas dziwnie zatkany Nos.
Nic, nie cieknie, jak próbuje odciągnąć to też nic, najwyżej trochę wody zbiorę którą wcześniej nawilże nos. Zero kaszlu i gorączki. W dzień widzę oddycha przez buzię, a w nocy jak oddycha przez nos to jak stary traktor.
Miała już raz biały katar, ale od kaszliwiała go, sporo sciagalam, jak kichnęła to też jej wylatywał. A teraz sucho a Nos zatkany. W czwartek łapała się za ucho to byłam w przychodni, sprawdzała pediatra wszystko ok.
Sama nie wiem co to może być, 2 dni już z tym nosem. Może być od zębów?
Moze ma taki gesty ten katar i gleboko? Malwi raz miala tylko taki lejący sie katar jak jej pierwszy zab wychodzil. A 2 razy juz miala wlasnie taki gesty ze go „nie widac”. Pediatra nam zaleciła inhalacje z soli hipertonicznej 1,5% (nebudose baby) i po inhalacji schodzilo.🔸28 lat
Enigvaa wrote:Moze ma taki gesty ten katar i gleboko? Malwi raz miala tylko taki lejący sie katar jak jej pierwszy zab wychodzil. A 2 razy juz miala wlasnie taki gesty ze go „nie widac”. Pediatra nam zaleciła inhalacje z soli hipertonicznej 1,5% (nebudose baby) i po inhalacji schodzilo.
Jeden ząb w połowie jest i 3 widać że zaraz się przebiją. No właśnie też robię 2x dziennie nebu dose baby i nic nie chce wyjść. Kurde nie chce znowu iść do pediatry, bo w tym tyg już dwa razy byłam🙈. Raz szczepienie, raz to łapanie za ucho. Najwyżej męża wyślę 😅O ❤️
Z ❤️ -
Ounai wrote:Meggi, a używasz nawilżacza powietrza? Może macie za suche powietrze w domu po prostu. Wtedy sluzowka jest wysuszona i właśnie jest takie uczucie zatkanego nosa. Ja sama tak mam jesli nie nawilżamy powietrza.
Na razie nie musimy bo wilgotność jest powyżej 59%Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2021, 13:38
O ❤️
Z ❤️