Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja94 wrote:Laila i Tajka macie te same imię co ja ? 🙂😀
Ja jestem Judyta 🙃 wiem że jeszcze jedna osoba ma tak na imię na forum 😄😃Nadzieja94 lubi tę wiadomość
-
kiniusia270 wrote:100 lat dla Michałka ❤️🎂
Idąc listą jak rok temu kolejny jest Stanley i Kuba 🙈 Ten rok zleciał jak pstryknięcie palcami 😳
Jutro kolejny dzień ponad miesięcznej adaptacji (9 dzień kiedy faktycznie pójdzie) i uwaga MOŻE zostanie na II śniadaniu czyli będzie 1,5h 🙈
Babcia już wczoraj pytała ciocie w żłobku ile będzie musiała mieszkać w Toruniu póki Stasiu nie zostanie na 8h 😅 Chyba nie tak wyobrażała sobie urlop zdrowotny 😬 -
Michałek jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia ❤️
Ounai, od kiedy wracasz do pracy?
Ciekawe co słychać u Sylwii i jej bliźniaczek..
Kiniusia, teraz zauważyłam że Staś ma urodziny w ten dzień co ja🙂🙂
Chyba jeszcze kic jakoś niedługo będzie świętować roczek Maksa.kiniusia270 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dobrze, że dzisiaj mam "Zanzibar" przed pracą na Dermapenie, bo po dzisiejszej nocy to lepiej mieć czerwoną gębę po zabiegu niż szarą z niewyspania. Spał od 21 do 3 ciurkiem, a później zaczęło sie bailando... 🙈
Właśnie Ounai, kiedy zaczynasz?
Irysko, widziałam na Fb, że bliźniaczki od Sylwii niedawno świętowały roczek też.
Ciekawe co u Kic, dawno jej tu nie było.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nadzieja, musiało mi się pomylić jednak 😅
U nas tragiczna noc do 1😵😵😵 od 19 do 23 kilka pobudek, ale lulanie pomagało, a od 23 do 1 milion pobudek, dużo płaczu, masakra.. ale wyglądało że go brzuszek boli, bo podkurczał nóżki, a jak szedł bączek to razem z nim płacz od razu..
Mnie coś gardło drugi dzień boli, ale bo się dziwić jak mój mąż miał gardło, katar, kaszel, Olek katar, to i matkę dopadło, ale na końcu żeby chłopcy mogli spokojnie chorować 🙈
Dziewczyny, jak tam Wasze raporty?
U mnie waga waha się ciągle w granicy 55-57kg. Postanowiłam się troszkę przypilnować i trzymać jednak bliżej tych 55. Muszę też wprowadzić więcej białka w diecie, bo mimo że wydaje mi się że dźwigam solidnie na siłowni, to efekty nie są powalające.
Trzymam kciuki za te które walczą o swoją formę 💪 -
Irysko, to jeszcze ode mnie najlepsze życzenia dla Michałka!! 🎉🎁
Nie mam czasu wszystkiego nadrobić bo młoda wszędzie się podciąga i stoi na nogach, kaloryfer, kanapa, piekarnik, oczyszczacz, krzesełko i tak wkolko lata po salonie. Mamy nisko jeden grzejnik i parapet na wys kolan i nie mam pojęcia jak to odgrodzić to taki spory róg w salonie.
Dziś udało nam się pobrać mocz i oddaliśmy krew, była dzielna, zobaczymy jak wyniki
W nocy Maja dziś plakala i mąż nie dał rady jej odłożyć to wzięłam ją na klatkę położyłam, pogłaskałam a ona zasnęła. Ona nie lubi się przytulać taka wyrywna zawsze jest więc miałam wzrusz i szok 😁🥲
A ogólnie to ja jestem Oliwia 🤣Tajka, Iryska, Lalia, Suszarka, Clover, emdar lubią tę wiadomość
-
Nadzieja94 wrote:Laila i Tajka macie te same imię co ja ? 🙂😀
Ja jestem Judyta 🙃 wiem że jeszcze jedna osoba ma tak na imię na forum 😄😃Nadzieja94, Lalia, Suszarka, Clover, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Meggi110818 wrote:Już podniesione ciśnienie z rana mam. Tel od mamy "ja się wtrącać nie chce, ale dlaczego nie dajesz papek, tylko kawałki i kiedy masz zamiar zacząć sądzac dziecko na nocniku?"
Witki opadłyveritaa, Lalia, calanthe, Enigvaa, Clover, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyIrysko wszystkiego najlepszego dla Michalka🎂🎂🎂🎂❤️❤️❤️.
A tak wogole czesc wam wszystkim po dlugie przerwe.
U nas ciezka choroba za nami, Haris nagle dostal wysoka graczke, wysypke, wymioty, przestal moczyc pieluszki. Naszczescie juz jest dobrze, i moje rozrabiajace dziecko wrocilo.
Ounai Doczytalam, ze chorzy byliscie. Zdrowka zycze.
Meggi110818 mam nadzieje, ze uda Ci z mezem porozmawiac, ale tak jak dziewczyny pisaly sprobuj porozmawiac o rodzenstwie a nie a staraniach.
Co do pomocy. My nie mamy doslownie nikogo po prosic o pomoc. Jestesmy sami. Rodziny nasze sa za daleko by przyjechac i pomoc. Moje ciaze raczej do lekkich nie nalezala. Dalismy rade, ale bylismy w tym razem. Zycze zeby wam sie udalo, i zebyscie doszli do wlasciwej dla was decyzjiMeggi110818, Iryska, Annia, Clover, kar_oliv, emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Albo "zrobisz jak będziesz chciała, ale ja uważam że powinnaś zrobić tak tak i tak" 😅
Najgorzej, że jak wychowasz się w takim wzorcu, to potem to powielasz. Ja łapię się na tym, że mówię do mojego chłopa 'rób jak chcesz' (w domyśle 'a tylko spróbuj zrobić inaczej niż po mojej myśli'), dokładnie tak jak mawia moja mama 🤦♀️ kiedyś to przegadaliśmy i już wie, że ma na to nie reagować 😁
Dziewczyny, ja jestem chora jak nigdy. Gorączka od 2 dni, wymioty, biegunka. Udało mi się dostać do lekarza, zrobili mi test antygenowy na covid, negatyw. Serio zastanawiałam się, czy to nie delta 🙊 Matylda siedzi cały dzień z tatą, biorę ją tylko na karmienie i drzemki. Jakaś masakra. Dziś zdjęcia na 9 miesięcy nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2021, 12:26
AgataAgatka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wracam w poniedziałek. Właśnie wróciłam z zakupów. Trochę uwolniłam wodze fantazji. Mam 2 pary spodni, kpszulę, dwie sukienkobluzy i koszulkę. Mogę wracać do pracy 😂
Annia, Lalia, AgataAgatka, Clover, kar_oliv, Ewa88 , Ladyo, emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Wiem że był temat odnośnie nosideł, ale nie zapisałam sobie.
Czy nosidło Kavka multiage jest ok? Ma może któraś z Was?moim zdaniem lepiej się układa i reguluje niz lenny lamb upgrade. Ja używam codziennie
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Już podniesione ciśnienie z rana mam. Tel od mamy "ja się wtrącać nie chce, ale dlaczego nie dajesz papek, tylko kawałki i kiedy masz zamiar zacząć sądzac dziecko na nocniku?"
Witki opadły
Albo ja wiem, ze to twoje dziecko, ale ja wiem najlepiej🤦♀️🤦♀️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2021, 12:42
-
Ounai, a jaki macie dresscode w pracy?
Karolina, a ty się szczepiłaś na Covida, bo nie pamiętam? Dużo zdrówka, może to jakaś paskudna jelitówka.
Aniu, dobrze, że z Hariskiem wszystko już dobrze.
Meggi, ciężko mi coś doradzić, ale zgadzam się z tym, że dziecko to jest taka ciężka robota, że to powinna być wspólna decyzja. Może powiedz po prostu mężowi, że jeśli on chce mieć drugie dziecko "kiedyś" to dla Was może nie być już tego "kiedyś" i jest tylko albo "nigdy" albo "teraz"? Co on mówi na tą sytuację z twoim AMH itp? Sprawdzałaś je kilka razy? Bo już wiele razy widziałam na forum, że AMH dziewczynom rosło.
Dziewczynyyyy! Mój tata ma dalszą regresję zmian w badaniu tomografii! Kamień z serca! Kolejne 2-3 miesiące spokoju przed nami.Lalia, Zulugula, Suszarka, AgataAgatka, calanthe, Ania81, Clover, kar_oliv, Ewa88 , Ladyo, emdar, Lulu83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, szczepiłam się hajzerem. Obstawiam, że złapałyśmy jakiegoś wirusa tydzień temu na rehabilitacji z NFZ. Matylda miała gorączkę przez weekend i rzadkie kupy, byłam pewna, że to idące zęby😳 mnie złapało w poniedziałek. Pewnie ona przyniosła to z zajęć, a ja złapałam od niej.
Edit piękne wiadomości o tacie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2021, 12:55
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia, super wieści o tacie 💙
Karolina, dla Ciebie dużo zdrówka 💪 a dla Mati najlepszego z okazji 9 miesięcy ❤️
-
Annia wrote:Ounai, a jaki macie dresscode w pracy?
Karolina, a ty się szczepiłaś na Covida, bo nie pamiętam? Dużo zdrówka, może to jakaś paskudna jelitówka.
Aniu, dobrze, że z Hariskiem wszystko już dobrze.
Meggi, ciężko mi coś doradzić, ale zgadzam się z tym, że dziecko to jest taka ciężka robota, że to powinna być wspólna decyzja. Może powiedz po prostu mężowi, że jeśli on chce mieć drugie dziecko "kiedyś" to dla Was może nie być już tego "kiedyś" i jest tylko albo "nigdy" albo "teraz"? Co on mówi na tą sytuację z twoim AMH itp? Sprawdzałaś je kilka razy? Bo już wiele razy widziałam na forum, że AMH dziewczynom rosło.
Dziewczynyyyy! Mój tata ma dalszą regresję zmian w badaniu tomografii! Kamień z serca! Kolejne 2-3 miesiące spokoju przed nami.
Super że z tatą stabilnie.
Badałam kilka razy, nawet do in vitro musiałam mieć zbadane (przerwaliśmy w trakcie). Że 3 razy badane miałam albo 4, nawet nie mam ochoty zaglądać do tych segregatorów za czasów starań.
Ja bym chciała spróbować, ale nie tak jak wcześniej że wszystko było ustawione pod starania, na luzie, uda się to uda, jak nie to mamy Oliwke. I chcę też znać jego opinie teraz ( a On mówi tylko "teraz z nie wiem". Bo pracę też pod to bym sobie ustawiła, jeśli zaczynami się starać to bym została w starej, a ja nie do chce się przebranżowić i już poświęcić pracy, a nie staraniom wtedy. Ehhhh muszę z nim pogadać bez owijania i konkretnieO ❤️
Z ❤️