Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wszystkiego najlepszego dla Tomcia 😘
Annia, bardzo wysoką ma temp Mikołaj? Dużo zdrowia dla niego!
My dziś mieliśmy szczepienie, pneumokoki, Michaś właśnie śpi, padł po powrocie do domku. biedak wynudził się w kolejce do lekarza😁 Waży 9200, ciągle jest takim krasnalkiem:-)Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia, pisałaś, że miałaś jelitówkę? Może to rotawirus? Matylda miała głównie gorączkę, jeden mały rzyg i trochę rzadkich kup. Skapłam sie, że to rota dopiero jak mnie dopadło. Zaszczepione dzieci mogą mieć szczątkowe objawy.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Annia Iryska dziękujemy:)
Annia jak wysoka jest ta temperatura? Oby Mikiemu dzisiaj przeszło i żeby to nie była choroba.
Irysko, Michaś drobny wagowo jak i Tomuś😊 też macie problem z za szerokimi spodniami i bodziakami? Tomek jeszcze jest długi , więc dluzsze ubranko automatycznie jest szersze i w niektóre pajace możnaby wsadzić drugiego Tomcia🤭Zulugula lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria tylko Mikołaj kupy ma absolutnie normalne. 🤨 w nocy miał 39, spadło po lekach. Niby może być do 39.5 po MMR , ale mam już dość tej temperatury. Teraz też mu urosła, ale przy 38 stopniach wyłapaliśmy i daliśmy i spadło. A piszą, ze jeszcze nawrót temperatury może być po 3 tygodniach bo wtedy różyczka zacznie się namnażać. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Żadnej szczepionki tak ciężko nie znosił... Poza tym nic mu się nie dzieje.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wiecie co przejrzałam zdjęcia Małej od urodzenia i na zdjęciach z marca kwietnia itd są też rumiane policzki. Nawet teraz przypomniałam sobie, że raz byłam u pediatry i mówiła że rumiana dziewczynka jest i że ciepło w przychodni...
Kurde sama już nie wiem co myśleć. Jeśli to jest od początku prawie to znaczy że może być bmk.O ❤️
Z ❤️ -
Hej dziewczyny
Wszystkiego najlepszego dla Tomsona.
U nas choroba i to tak ostro. Temperatura dochodzi do 39, wczoraj byliśmy u lekarza osłuchowo czysto, nos zatkany.
Dwie noce prawie nie spałam, bo Kubuś się wiercił, opłakiwał, wybudzal się. Szukamy wizyty na jutro mam nadzieję że coś się trafi.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Zulugula wrote:Ja jestem 91 i mi w przychodni powiedzieli, że juz wtedy było obowiązkowe na pewno na rozyczke , a co z resztą to nie wiem. Chociaż z drugiej strony mlodsza znajoma nie byla szczepiona (wyszło przy badaniach w ciazy) więc nie wiem jak to z tym "obowiązkiem " było
Miałam znaczy przechodziłam. Ja 3 lata starsza. One są obowiązkowe?O ❤️
Z ❤️ -
Oby szybko odpuscilo Annia!
My mamy we wtorek rano mmr, a ja wieczorem mam cos z pracy. Mam nadzieje, ze bedzie ok, ale tez sie niepokoje
Dziewczyny, ja ostatnio wpadam tylko, nie nadrobilam watku od jakiegos tygodnia.
Mam nadzieje, ze jeszcze uda mi sie wrocic do troche czestszych wizyt
Pozdrowienia dla wszystkich Mamusiek 😀Zulugula, Suszarka, Lalia, emdar, Ewa88 , Clover, Annia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Powiem Wam,że można oszalec.
Dziś byliśmy u neurologopedy z ośrodka gdzie chodzimy na rehabilitację. Mieliśmy nie iść ale stwierdziliśmy, że skoro jesteśmy do nich zapisani i chodzimy na zajęcia to warto skorzystać i co?
Babka powiedziała, że ją wedziedelko aż tak bardzo nie interesuje jak inne rzeczy. Cały czas myśleliśmy że nosimy ja poprawnie. Od 1,5m mieliśmy fizjo prywtnie i nam pokazywała jak nosić i niby było ok a jednak nie 😑😑
Pokazała nam taki sposób, ze automatycznie Mała miala zamknięta buzie gdzie zawsze podczas noszenia miała otwarta 😮
Tak samo co do jedzenia- kazała karmic z patyczka laryngilogicznego i dociskac język. I kolejny szok-nagle szefowa zjada normlanie bez wypychania języka!
Do picia zakazala bboxy i doidy. Kazała kupić kubeczek Medela. Ogólnie było mało czasu, więcej na kolejnej wizycie.
Człowiek chodzi po tych lekarzach a każdy mówi co innego. Jednak jestem najbardziej zdziwiona jak sposób trzymania wpłynął natychmiastowo na zamknięcie buzi. -
Meggi110818 wrote:Kiedyś też było to szczepienie MMR?
Bo pamiętam że ja zarówno różyczkę jak i swinke miałam. Odry nie miałam.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Herbata, co do gadżetów do jedzenia to zasady są takie, że w miarę płaska łyżeczka, jakikolwiek kubek i bidon z krótką słomką poza domem, a to, że jeden specjalista poleca kubek X, a inny Y wynika pewnie tego, że z danym gadżetem lepiej się mu pracuje. Tak samo dzieci, jedno załapie picie ze zwykłej filiżanki, innemu łatwiej będzie na początku z doidy, a jeszcze innemu z medeli. Przecież butelki też są różne. Nie przejmuj się tym i weź tego tak nie analizuj, bo się zajedziesz.
Suszarka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm