Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Synku, równo rok temu pojawiłeś się na tym świecie i nadaleś sens mojemu życiu.
Za wszystko co było dziękuję, na wszystko co będzie mówię "tak"!
1️⃣🎈🎂
Zulugula, Suszarka, Ulaa, KarolinaMaria, emdar, Ewa88 , Nowastaraczka, Inaa89, AgataAgatka, calanthe, Lalia, dmg111, Enigvaa, Wik89, Meggi110818, Maminka89, Ounai, Belie, Clover, asias86, Ladyo, kiniusia270, Tajka, kar_oliv lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu, Laila
dziękujemy!
A Jula z Maksem już niedługo się spotkają 💙❤️🎂Zulugula, Nowastaraczka, Lalia, dmg111, Clover lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dla Maksia i Juleczki wszytskiego dobrego 🥳 bądźcie zdrowi i szczęśliwi każdego dnia 💓
PS Kic, Twój post mnie niesamowicie wzruszył, wspaniała mama z Ciebie 🤗kic83, emdar, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
100lat dla pierwszej forumowej pary 🥳🥳
Pamiętam jak czytałam wasze relacje. Szczególnie DMG, która jechała na luziku sprawdzić krwawienie 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2021, 09:26
Zulugula, kic83, Suszarka, Nowastaraczka, Lalia, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dmg, Najlepszego dla Julci 🥳🎂Sto lat, i mnóstwa miłości ❤
Maks już dziś od e-ciotki dostał życzenia 😘
Zulu, Toskania, jak super! Piękna jest o tej porze roku; Siena czy Florencja?
Ounai, gratulacje dla Marty 👍Ja czuję,że u nas ( jak już Julek w końcu pójdzie) to nie będzie lekko 🥺
Herbatko, masz rację; zdążę wyzdrowieć nim będę miała test 🤦♀️ Zwłaszcza,że po antybiotyku czuję że mi odpuszcza powoli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2021, 09:32
kic83, Nowastaraczka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
ZielonaHerbata wrote:Ewa - nie zauważyłam Twojego wpisu.
U nas tak samo jak u Clover. Teraz nie mamy żadnych masaży. Cewnik i domykanie buzi podczas snu plus tejpy.
Też kazała nam iść do fizjo. Podała namiary ale wydaje mi się, że to może trochę nakręcanie sobie biznesu
Bo jesteśmy pod opieką fizjo A serio tyle latamy już po lekarzach, że jakbym miała jeszcze chodzić dodatkowo do kogoś z jej polecenia, to by mi już dnia nie starczyło.
A jak Wasze wizyta? Bo pamiętam jakkś czas temu mówiłaś, że też jesteście umówieni. Chyba, że pisałaś A ja przeoczylam.
Tak, jesteśmy umówieni, ale dopiero na połowę listopadaW okolicy miałabym szybszy termin, ale u osób które są mało znane i nie mają za bardzo żadnych opinii. Zdecydowałam się jednak poczekać i pojechać do Zabrza do polecanej tu dr Machoś.
A możesz opisać ten sposób noszenia, gdzie Mała domyka tą buzię??
To coś mi się pomyliło, że Wy musicie masować już przed
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2021, 10:04
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Edmar dziwne, że tak długo czekasz na skierowanie. Mi zawsze od razu lekarz na wizycie podał kod pin i od razu mogłam iść na test.
Sto lat dla Julki i Maksia 🎁🎉🎂kic83 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Maksiu i Julciu jak to się stało że to juz rok 🥺🥺
Pamietam emocje porodowe (szczegolnie ze juz mialam wizje swojego za chwilę) jakby to bylo wczoraj.
Dużo zdrowka i uśmieszków dla Was bobasy.
A dla mam gratulacje, robicie super robotę i jesteście najlepszymi mamami pod słońcem ❤ buziaki!Lalia, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Maksiu, Julcia dwa małe słodziaki wszystkiego naj naj naj z okazji pierwszych urodzinek! Oby następne latka były dla Was tak samo beztroskie i szczęśliwe jak dotychczas 😍🥰😘
dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ewa88, ja "byłam" na teleporadzie w Enelmedzie, tam lekarz nie może wystawić skierowania na test w ramach NFZ. Do mojego rejonowego internisty nie mam szans się dostać ( termin na za tydzień, albo rano iść po numerek) więc zarejestrowałam się na portalu pacjenta, tam wypełniłam formularz zgłoszeniowy, no i...czekam. Tak mi doradził lekarz w Enelmedzie,a potem doczytałam w necie, że to właśnie jest " prostsza i bardziej nowoczesna metoda umawiania testów na Covid". Aha; to ciekawa jestem jaka jest ta tradycyjna metoda🤣🤣🤣. Mogę oczywiście iść prywatnie za 5 minut jak mam ochotę. I gdyby nie to,że i tak siedzimy wszyscy w domu ( no Julek mógłby już pójść w sumie do żłobka), ja czuję się lepiej, Julek z mężem okazy zdrowia, to pewnie tak bym zrobiła,żeby wiedzieć na czym stoję.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Anetka jestes?
I co mieliscie do samolotu z zabawek? Jakies triki polecasz na czas lotu?
My jutro wyruszamy, akurat będzie po drzemce, więc nie bedzie niestety spania
Miałam jakieś inne zabawki ale u nas książeczki zajmują ją najbardziej więc polecam jednak to co dziecko lubi najbardziej + przekąski (chrupki i pierwszy raz dałam jej biszkopta więc oszy wyszły na wierzch i była podjarka).
Uważaj na bboxa bo u nas od ciśnienia zaczął pryskać do góry jak wściekły i zanim ogarnęłam o co chodzi wszystko było mokre.
Gdzie lecicie? -
emdar wrote:Ewa88, ja "byłam" na teleporadzie w Enelmedzie, tam lekarz nie może wystawić skierowania na test w ramach NFZ. Do mojego rejonowego internisty nie mam szans się dostać ( termin na za tydzień, albo rano iść po numerek) więc zarejestrowałam się na portalu pacjenta, tam wypełniłam formularz zgłoszeniowy, no i...czekam. Tak mi doradził lekarz w Enelmedzie,a potem doczytałam w necie, że to właśnie jest " prostsza i bardziej nowoczesna metoda umawiania testów na Covid". Aha; to ciekawa jestem jaka jest ta tradycyjna metoda🤣🤣🤣. Mogę oczywiście iść prywatnie za 5 minut jak mam ochotę. I gdyby nie to,że i tak siedzimy wszyscy w domu ( no Julek mógłby już pójść w sumie do żłobka), ja czuję się lepiej, Julek z mężem okazy zdrowia, to pewnie tak bym zrobiła,żeby wiedzieć na czym stoję.
Do przychodni musiałabym iść o 7 rano i stać w kolejce aby się zapisać - tym samym pewnie wykosilabym połowe diadków stojących w kolejce zarażając ich.
Wtedy jeszcze tej nowocześniejszej i szybszej metody nie było która jak widać tak przyspieszyła ich działania 🤣
Dużo zdrówka!
Aaa... i taką ciekawostka jak działa NFZ. Babcia ma jakiegoś ropnia na piersi od czerwca, w lipcu dostała skierowanie na USG piersi. Zapisali ją na koniec sierpnia- poszła na wizytę okazało się że niw doczytali że to USG piersi a do tego muszą mieć innego specjalistę więc przenieśli wizytę na koniec września. Poszła na koniec września, okazało się znowu coś i ma wizytę na grudzień.
I co gdyby to był nowotwór a oni o pół roku przekładają wizytę... dodatkowo 2 razy była w przychodni, starsza osoba narażająca się na zarażenie bo zadzwonić nie mogą... -
Zulu, ale zazdroszczę Toskanii, zakochałam się w niej.
Jeśli jeszcze nie macie planu zwiedzania z całego serca polecam San Gimignano - kiedyś kupie w tej okolicy dom ❤❤❤Zulugula lubi tę wiadomość