Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2021, 08:19
calanthe, emdar, Iryska, Maminka89, Lalia, Belie, Clover, Suszarka, kic83, Ladyo, KarolinaMaria, Zulugula, Enigvaa, Ewa88 , Nowastaraczka, Ania81, kiniusia270, edyciak. lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Zulu, ale zazdroszczę Toskanii, zakochałam się w niej.
Jeśli jeszcze nie macie planu zwiedzania z całego serca polecam San Gimignano - kiedyś kupie w tej okolicy dom ❤❤❤
A jak nie tam, to gdzieś koło Taorminy na Sycylii; no ostatecznie gdzieś w Andaluzji 😁😁
Laski, 5 min po wyklinaniu NFZ dostałam skierowanie na test👍. Mówię Wam, szpiedzy rządu czytają fora w necie 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2021, 11:08
KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Annia Iryska dziękujemy:)
Annia jak wysoka jest ta temperatura? Oby Mikiemu dzisiaj przeszło i żeby to nie była choroba.
Irysko, Michaś drobny wagowo jak i Tomuś😊 też macie problem z za szerokimi spodniami i bodziakami? Tomek jeszcze jest długi , więc dluzsze ubranko automatycznie jest szersze i w niektóre pajace możnaby wsadzić drugiego Tomcia🤭
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dmg111 wrote:Nie mogę się doczekać spotkania Julci i Maksa, i Wikusi, i Kic ❤️❤️❤️
Niech już tylko skończą nam ten remont 🙏😂
Wtedy dzieci dostaną zabawki, a my 🥂Lalia, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dmg, właśnie doczytałam; Ty miałaś taki ekspresowy poród? Ale zazdro( pozytwne oczywiście 😊 ). Kurde, aż żałuję mnie tu z Wami nie było jak rodziłyście; ależ to musiały być emocje 😘.
dmg111 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny, u Was też dzisiaj tak wieje? U nas jest jakaś masakra, przez ten wiatr od około 12.00 mamy potężną awarię prądu. Cieszyłam się, że mamy obiad z wczoraj i dla siebie i dla Olka, a teraz zdałam sobie sprawę, że nie mam nawet jak tego podgrzać 🤦♀️
Olek od jakiegoś czasu odnajduje największą frajdę w wyrzucaniu swoich zabawek. Kiedy bawimy się na narożniku to wrzuca za niego rzeczy, siedząc w krzesełku do karmienia zrzuca wszystko na podłogę. Dzisiaj rano siedział w kojcu podczas gdy ja szykowałam śniadanie, nagle słyszę piski i śmiech. Zaglądam, co się dzieje, a on wstaje i wyrzuca z kojca piłki do naszej kotki, a ona tylko na to czeka, bo kiedy on jej wyrzuci, to ona je turla i biega za nimi po całym salonie 🤣 To już nie pierwszy raz kiedy coś razem knują 🤣 -
Clover, u mnie dosłownie urywa głowę, zresztą ja mieszkam w górach i tutaj w okresie jesiennym zawsze strasznie wieje. Jak byłam dziś na spacerze to w pewnym momencie musiałam się zatrzymać bo opór powietrza byl za duży 😂 ale czuć w powietrzu że będzie zmiana pogodyIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyMaks i Julciu ciocia zyczy wam wszystkiego naj z okazji 1. urodzin. Niech sloneczko i gwiazdki zawsze dla was swieca, Niech to smutne ominie was w zyciu, samej radosci, duzo szczescia, a w dojrzalym zyciu poeniazkow (podobno szczescia nie daja, ale tak naprawde to bez nich ciezko). ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Anetka
Dzieki za info o bboxie!
Nie da rady przesunąć drzemki, bo bym musiała przesunąć o jakieś 3h czyli niemożliwe 😃
Mamy tak mało czasu, już mnie fomo bierze, że nie zobaczymy wszystkiego 😭 muszę się przestawić na tryb "chill z dzieckiem" a nie eurotrip. Mam nadzieję że chociaż pize, florencje i właśnie san gimignano uda się obleciec.
A właśnie- gdzie przyklejaja nalepke na wózek? Przed bramką czy trzeba iść tam gdzie się bagaż zdaje rejestrowany (my takiego nie bierzemy) ?
Marta już biegunka. W końcu całe 4 dni była w żłobku więc w sumie czego ja się spodziewałam