Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwina umie duży takich sztuczek, robi brawo,papa,pokazuje jakie ma kłopoty, wącha kwiatki w książce, daje buziaki (na glonojada), pokazuje palcem, ale też całą ręką, szczeka (takie śmieszne HA HA HA jak widzi psa w ksiazeczce lub miseczke) próbuje miauczeć (takie dlugie piszczące aaaa), gryzie mnie wszędzie i zgrzyta (nie wiem czym bo ma dwie dolne jedynki tylko 😬). Pokazuje gdzie oko,nos i ucho na zabawkach, daje im buzi, robi akuku, szuka ulubionych zabawek, buja się do muzyki.
Ale za to umie tylko siadać 😅 zaczyna dopiero pełzać i próbuje czworakować ( max 1,5m jej się udaje) i ciągle jęczy żeby ją nosić i pokazuje różne rzeczy i czeka aż będziesz mówić co to. Wszystko się odbija na naszych nockach więc są jeszcze gorsze niż były 😅
Lalia, Zulugula, Wik89, kar_oliv lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Dodatkowo -20% na drugą książkę (nawet przecenioną) i -20% na nieprzecenione ubrania 😁
Właśnie zamówiłam Olkowi świąteczno-roczkowe prezenty 😂Zulugula, Suszarka, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Olek ma tzw. Paluszek Grzebuszek 😂 czyli najpierw Paluszek Grzebuszek musi wejść do rurki od bboxa a dopiero później można się z niego napić, Paluszek Grzebuszek oderwał nam wszystkie kątowniki i łączniki od listew przypodłogowych, Paluszek Grzebuszek musi dotknąć wszystkie śrubki i dziurki 😂
I Olek jak tańczy, to klęczy na kolanach i się tak gibie góra dół 😂Wik89, Annia, kar_oliv, Ladyo, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Grażynki, donoszę że w Smyku -15% na Domek Dumel (nalicza się w koszyku) i wychodzi za 177 zł, czyli bardzo zacnie 👌😎
W ogóle wybrane zabawki 5, 10 lub 15% taniej 👍
Dodatkowo -20% na drugą książkę (nawet przecenioną) i -20% na nieprzecenione ubrania 😁
Właśnie zamówiłam Olkowi świąteczno-roczkowe prezenty 😂
Nooo i trzeba kupić dla męża strój Mikołajadmg111, Suszarka, Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
dostaliśmy się do żłobka publicznego 🎠 w Warszawie!
Będziemy zaczynać z końcem listopada/początkiem grudnia, na spokojnie żeby adaptacja była stopniowa, bo dopiero do pracy wracam w lutym.
W przyszłym tygodniu ustalę wszystko z dyrektor.
Żłobek jest 10 min spacerkiem od nowego mieszkania i został wybudowany dwa lata temu.
dmg111, Lalia, Belie, Ounai, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Wik89, Annia, kar_oliv, Zulugula, Maminka89, Ladyo, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, super że się udało 💪
DMG, gratuluję świetnej nocy 👌
Zulu, doskonale Cię rozumiem 😔 u nas w nocy też jest kilka pobudek 😵kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Mamacity starszakow, czy kolo roczku jest wlasnie jakas aktualizacja systemu? Leo z samodzielnego chlopaczka sie zrobil jęczybułą ktory chce ciaglej uwagi a cycka chce dziubać co 5min, najgorzej ze tera ciezko go odciagnac jak ciagnie za bluzke🙊
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Mamacity starszakow, czy kolo roczku jest wlasnie jakas aktualizacja systemu? Leo z samodzielnego chlopaczka sie zrobil jęczybułą ktory chce ciaglej uwagi a cycka chce dziubać co 5min, najgorzej ze tera ciezko go odciagnac jak ciagnie za bluzke🙊
Pola też non stop dzuiubie, ciągnie mnie za nogawkę aby tylko ją nosić i w ogóle zabawki mogłyby nie istnieć tylko za mną łazi. -
Lalia wrote:Grażynki, donoszę że w Smyku -15% na Domek Dumel (nalicza się w koszyku) i wychodzi za 177 zł, czyli bardzo zacnie 👌😎
W ogóle wybrane zabawki 5, 10 lub 15% taniej 👍
Właśnie zamówiłam Olkowi świąteczno-roczkowe prezenty 😂
O niee, roczek za tydzien a juz bym chapla tylko nie wiem czy ktoś mu nie kupi 🥴 -
Anet.kaa wrote:Wydaje mi się, że tak choć teoretycznie skok jest nieco wcześniej.
Pola też non stop dzuiubie, ciągnie mnie za nogawkę aby tylko ją nosić i w ogóle zabawki mogłyby nie istnieć tylko za mną łazi.
No wlasnie, on nigdy nie mial takiej mamozy a teraz nawet do ojca czasem odmawia pojscia 🥴 chyba przyszlo z opoznieniem do nas -
Nowastaraczka wrote:Mamacity starszakow, czy kolo roczku jest wlasnie jakas aktualizacja systemu? Leo z samodzielnego chlopaczka sie zrobil jęczybułą ktory chce ciaglej uwagi a cycka chce dziubać co 5min, najgorzej ze tera ciezko go odciagnac jak ciagnie za bluzke🙊
U nas jest bardziej świadomy, i bardziej wyraża że chce do mamy, ale u nas idzie sobie najchętniej do pokoju Wiki rozrabiać i ma mnie gdzieś 🤷😂
Najgorsze że jak tam wchodzę to albo stoi na krześle, albo skacze z łóżka 🤦dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
-
nick nieaktualnyTak kolo roku nastepuje aktualizacja system operacyjnego dziecka. Po owej aktualizacji dzieci staja sie bardziej kumate, a rodzice w zaleznosci od modelu bardziej padnieci😁😂🤦♀️🙈.
Moj ma mamoze caly czas, a cycki nie wazne jak zkryte proboje odslonic i sie do nich dobrac. Czasami je caluje zebym my mleko dala 🙈🙈🙈😂😂 -
Mleko w cyckach mi się skończyło od dwóch dni nie karmię bo młody się doslownie z dnia na,dzień wykrzywił pluł tym mlekiem dalej niż widział i ani razu nie poczułam naplywu cycki nie są obrzmiałe czyli ciąża chyba zrobiła swoje.
Mam dzisiaj mega zanzibar idę po południu na zakupy z przyjaciólką i nie wiem ile mi to zajmiemiałam uzupełnić zimową garderobę ale nie wiem czy jest sens
Lalia, Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas