Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
To dobrze wiedzieć że jest więcej takich dzieci które jedzą mega ilości 😆 bo już myślałam że z moim Tymkiem jest coś nie tak 😅
Wik89, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa, Pola a to miałaby to co piszesz na tydzień
Choc ostatnio się poprawiła z jedzeniem i je więcej, ale pół naleśnika to max i mały kubeczek zupy, czy jedna kromka chleba.
Moje dziecko nie miało drugiej drzemki i już śpi.... ciekawe o której wstanie 🙄Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Mój Olek też raczej je spore porcje 🙈 Czasem mam wrażenie, że przygotowałam mu za dużo np. kaszki czy zupki, a okazuje się, że on to wszystko zjada a czasem domaga się jeszcze o więcej 😅 Ostatnio nie miałam czasu mu ugotować obiadku (chociaż raczej staram się teraz gotować sama) i dostał słoik, to zjadł wszystko w ekspresowym tempie i później spojrzał na mnie z miną pt. "No co ty matka, porąbało cię? Co tak mało?!" 🤣
Angie1985, Iryska, Inaa89, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Byliśmy na sali zabaw, wzięliśmy karnet na 2 godziny, dzieci się wyszalały jak nigdy dotąd, Maks nie wiedział gdzie patrzeć i czym się bawić, gdzie chodzić 😂
Wróciliśmy, dzieci padły 😴😚Clover, KarolinaMaria, Inaa89, kar_oliv, Lalia, Ewa88 , Nowastaraczka, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
My dziś świętowaliśmy drugie urodziny mojego chrześniaka 😊 Olek był zachwycony, że mógł się pobawić z innymi dziećmi. Tak się zmęczył, że przysypiał już w trakcie mycia zębów, a kiedy zaczęłam go lulać, to zasnął w kilka sekund 😅
Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle, to u nas dziś 9 miesięcy razem ❤
(..)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 00:29
Meggi110818, KarolinaMaria, Angie1985, Inaa89, kar_oliv, Belie, Lalia, Ulaa, Ladyo, Annia, Ewa88 , Koteczka82, Nowastaraczka, Ounai, MoTyLeK🦋, Enigvaa, Zulugula, AgataAgatka, calanthe, kiniusia270, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Clover, pięknie to napisałaś '9 miesięcy razem'. Nigdy tak nie patrzyłam na miesięcznice. My byliśmy dziś u mojej koleżanki, która urodziła w październiku. Ma cudownego synka, ale nie miałam ani grama mamnezji 😎🤪 Mati była zainteresowana jego starszym bratem i zabawkami, super się bawiła, cieszę się, że to już ten etap, że wszystkim się interesuje i łapie kontakt. Spodobały jej się figurki zwierząt, śmialiśmy się, że trzeba jej przeszukać kieszenie na wyjściu. Teraz czas na salę zabaw.
Lalia, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Clover, piękna Ty i cudny Olek 😁💙
To dopiero Synuś Mamusi 😍 mój to nic a nic nie jest do mnie podobny 😂Clover, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Clover ale Wy podobni! 😍
Dziewczyny, Szefowa dobila do 7kg. Zaczyna isc na mase 😁 na tym MM od razu waga poszła do góry, coś czuje, że niedługo będę miała całkiem solidnego pączka 😁😁🤗Lalia, Meggi110818, Clover, MoTyLeK🦋, Enigvaa, Zulugula, Annia, Ewa88 , Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Meggi, Olek robi "prawie" tak, tzn ma nogi w kolanach ugięte i w ten sposób próbuje czasem iść, takie czworaki na stopach a nie na kolanach 😅 to jest chyba ta pozycja niedźwiadka o której kiedyś dziewczyny pisały 😅
Edit:
Jakie Oliwka ma śliczne włoski 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2021, 22:33
-
Meggi, Michałek robi podobnie tylko bardziej ugięte nogi ma . On w tej pozycji chodzi, biega do przodu, biega do tyłu, czasem odrywa jedną rękę i próbuje jakby wstać. Ja mam zawał jak on tak szaleje😋
Clover, Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Sama próbowałam to zrobić tak jak Oliwka na wyprostowanych nogach i za nic nawet w połowie się tak zgiąć nie mogę😅
Oliwka dziękuje za włosy, zaczęły rosnąć ostanio, a mama już zamawia gumeczki 😅Clover, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, świetna ta pozycja 🤣 Jak napisałaś o tym, że próbowałaś też tak zrobić to sobie pomyślałam, że jakbym ja spróbowała, to chyba ktoś by mi później musiał pomóc się wyprostować 🤣🤣🤣 A włoski Oliwka ma super 🤩
Meggi110818 lubi tę wiadomość