Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka wrote:Używacie nawilżaczy powietrza? Jaką macie opinię, polecicie coś?😊
Ja mam oczyszczac i nawilżacz w jednym firmy Sharp. Nie wiem dokladnie jaki model. Dziala juz trzeci sezon wlasnie wczoraj przynieśliśmy z piwnicy i pewnie do kwietnia pochodzi. Tez z uwagi na smog.
Jestesmy zadowoleniCorka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
emdar wrote:Ounai, trzymam kciuki za dom✊ Oby to było to! A jak w ogóle "moja synowa"😉 Zdrowa już? Jak w żłobku, ok już? U nas dalej poranki ( wchodzenie do sali) ciężko dość ☹🥺 Jest o niebo lepiej niż było, no ale entuzjazmu nie widzę ( było już kilka dni naprawdę ok, ale to chyba było chwilowe).
-
Ulaa wrote:Jaki to mop? Możesz podesłać link? 😉
https://allegro.pl/oferta/mop-parowy-12-koncowek-2000w-transa-electronics-10220927160?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=85c3ddf9-42b3-45a2-9a34-356f298cbdd2
Pobierz aplikację Allegro - najlepsze ceny, największy wybór, darmowe dostawy.
https://allegro.pl/apka
Ten, ale ja go na tej aukcji kupiłam za 200zl mamie i sobie za 180zl więc warto czekaćUlaa lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Ja chorowałam na covid miesiąc przed zajściem w ciążę i przeszłam dosyć ciężko, ale bez hospitalizacji, nie wiem jakby się to skończyło gdybym była we wczesnej ciąży 🤷♀️
Zaszczepiłam się tuż po porodzie, drugą dawkę przyjęłam 5.10, w marcu będę mogła przyjąć trzecią dawkę i zrobię to na pewno 😊
Chociażby dlatego, że jeśli będą zaostrzać np możliwość bycia z dziećmi na oddziałach czy w ogóle odwiedzać w szpitalach, to na pewno zrobią to dla niezaszczepionych, ja tam wolę dmuchać na zimne.
Dzieci swoich nie zaszczepię nawet jak będzie taka możliwość, ale sama mogę to zrobić i dla nich i dla siebie 💪
Ale ja 26.11 mam 2 dawkę dopiero, więc u mnie 3 dawka jakoś kwiecien/majUlaa lubi tę wiadomość
-
U Matyldy w zlobku wczoraj 1 dziecko miało potwierdzony covid, także jest kwarantanna. Ale Matylda ostatni raz tam była we wrześniu, więc nas to nie dotyczy... Ale co się dzieje dookola, to dramat.
Az się zastanawiam jak to będzie jak puszcze ich od grudnia... -
dmg111 wrote:Ounai, podasz po raz milionowy link do kamerki? Moja mnie wkurza, bo na telefonie mam podgląd i nie mogę na nim wtedy siedzieć 🤣
Może jeszcze z Was któraś ma i poleca kamerkę z osobnym ekranikiem? ☺️
https://a.aliexpress.com/_uxH3pw
Proszędmg111 lubi tę wiadomość
-
Co do parowych urządzeń mi dwa lata temu na urodziny mąż kupił parownicę z karchera i obecnie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Cały dom sprzatam pratycznie bez chemii. Nawet kanapę raz na czas nia czyszcze i wszelkie plamy po dzieciach jak mleko soczki schodzą idealnie.
Mój mąż wczoraj wygadał się swojemu szwagrowi że jestem w ciąży moim zdaniem za wczesniej ale nic nie poradzę. Dzisiaj przyszła teściowa na kawę i cały czas zagadywała o tematy ciąży i dzieci ale wprost nie zapytała myślała że sama coś powiem a ja specjalnie nie podejmowałam rozmowyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wczoraj byłam u mojego fizjoterapeuty, przy okazji poprosiłam go żeby sprawdził mięśnie brzucha - nie ma żadnego rozstępu - czy ja mogę normalnie ćwiczyć?
Pytanie drugie: buty - czy da się dobrać samemu w domu (zamówić kilka par i odesłać niedobre) czy lepiej jednak wybrać się do sklepu z butami dla dzieci?
KarolinaMaria ja też mam opóźniona miłość do TM!KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jestem chora na maksa, wczoraj wieczorem 38.5, głowa mi chyba zaraz odleci, boli mnie też gardło. Dobrze że dzisiaj święto i jest moja mama. Iga usnęła i zaraz idę się położyć. Swoją drogą prawie 10 lat nie byłam chora na tyle żeby mieć temperaturę, a w tej ciąży to się zdarza już drugi raz...
Wczoraj dzwoniła teściowa. Rozmowa:
-Bylam u lekarza, będzie druga dziewczynka!
-No cóż...najważniejsze żeby było zdrowe.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia a byłaś u fizjo uro-gin na przeglądzie? Bo ja na przykład rozstępu nie miałam, ale okazało się że mam obniżone narządy rodne, w związku z tym dostałam kategoryczny zakaz biegania i skakania. Potem trenerka mi układała plan treningowy taki żeby te dwie aktywności pomijać. Poza tym jeszcze fizjo mi coś robiła z jakimś nerwem w Bożenie, bolało jak diabli ale ulgą potem niesamowita.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Annia a byłaś u fizjo uro-gin na przeglądzie? Bo ja na przykład rozstępu nie miałam, ale okazało się że mam obniżone narządy rodne, w związku z tym dostałam kategoryczny zakaz biegania i skakania. Potem trenerka mi układała plan treningowy taki żeby te dwie aktywności pomijać. Poza tym jeszcze fizjo mi coś robiła z jakimś nerwem w Bożenie, bolało jak diabli ale ulgą potem niesamowita.
Suszarko dużo zdrówka, mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej. A co do teściowej... brak komentarza to będzie najlepszy komentarz. 🙃Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023