Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Ja też mam ciekawie z teściowa i mama, ale to książkę bym musiała napisać o tym 😅.
Pytanie odzieżowe. Rękawiczki na spacerz? Jakie macie? Od keidy nakładacie? Czy w ogóle jest szansa żeby ich dziecko nie ściągało? -
Enigvaa wrote:Meggi u nas rekawiczki to afera jak do Warszawy 😅 w ogole nie moze miec przykrytych rak nawet kocykiem i zawsze takie lody ma po spacerze bo koniecznie musi trzymac metalowa rame wozka 🙈
Ja nie próbowałam jeszcze rękawiczek, baaa nie kupiłam nawet 🙈 ale czuję, że może być tak jak że skarpetkami 😅O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Ja też mam ciekawie z teściowa i mama, ale to książkę bym musiała napisać o tym 😅.
Pytanie odzieżowe. Rękawiczki na spacerz? Jakie macie? Od keidy nakładacie? Czy w ogóle jest szansa żeby ich dziecko nie ściągało?
Polecam najzwyklejsze z Pepco na sznurku za 2 zł!!! Mile w dotyku, Mati ich nie ściąga.Clover lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Siedzę i notuję Wasze odpowiedzi na dobre rady 🤣 Dmg, z tą opieka, to w punkt, jak chcą pomóc to niech przyjadą i pomogą. Dlatego ja ostatnio rzadko bywam u teściow, bo mnie te złote rady i teksty, że jak to możliwe, że ona nie spi w nocy, doprowadzały do szaleństwa. Normalnie czułam się tak, jakbym sobie to wymyślała, że dziecko może się budzić 10 razy w nocy i oczywiście sugestie, że pewnie nie śpi, bo głodna, że z piersi się nie najada, że co to w ogóle za fanaberia, że nie chce mleka z butelki. Aż się prosi, by powiedzieć 'chcecie pomóc? przyjedźcie w sobotę rano, weźcie Mati na spacer, ja wtedy odeśpię/wykąpię się/posprzątam/....'.
Zulu, Twoja teściowa jest chyba zaginioną siostrą mojej mamy 🤣 takie gadanie dla gadania akceptuję, ale rozumiem Enigvę, że czuje się jakby ktoś podważal jej matczyne kompetencje ;(
Envi, jesteś super mamą. Malwi nie stoi, ale w innych umiejętnościach przegania niejednego roczniaka. Nie wiem dlaczego samodzielny chód jest stawiany wyżej w punktacji od pokazywania paluszkiem, czy rozpoznawania zwierząt. Każda z tych umiejętności to krok milowy dla naszych dzieci.
Edit ostatnio powiedziałam tacie, że Matylda je starte jabłko bez cukru, chwila ciszy, po czym 'hmmm ale jakąś słodką odmianę?' 😂😂 wstrząsnęło nim to mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2021, 16:40
Zulugula, Clover, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
KarolinaMaria wrote:Polecam najzwyklejsze z Pepco na sznurku za 2 zł!!! Mile w dotyku, Mati ich nie ściąga.
KarolinaMaria, Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Zaryzykowałam i kupiłam na ali odkurzacz samojezdzacy z funkcją mopowania.. jak będzie kicha to opchne teściowej 😁 ale czuję, że odmieni moje życie 🌈
Kupilam też ten sorter podróbke fat brain , bomble i sztućce dla Tomcia -
Dziewczyny jeszcze w temacie butow bardzo polecam buciki firmy Renbut. To tez polska dobra firma.
na poczatku kupowalam corce glownie Emel ale te ceny ich juz odstraszają. Tym bardziej ze trzeba wymieniać no jednak czesto. Kolezanka poleciła mi właśnie Renbut jako alternatywe rownie dobra i jestem naprawdę zadowolona. Sandalki, kapcie, trzewiki jesienne i teraz zimowe mamy z tej firmy i jestem napraede zadowolona. Do 200 zl sppkojnie kupi sie buty. Wiekszosc cen to tak 120 - 160. Najwiecej dalam za zimowe bo 218Ewa88 lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
A tak w temacie rodziców/teściów, żeby nie było, że teściowie to zawsze ci źli, to pokłóciłam się dziś z moją mamą o roczek, do którego jeszcze 2 miesiące!!! Zaczęło się od niewinnego 'wysłuchaj moją wizję', a skończyło na rzuceniu słuchawką 🤣🤦♀️ powodem awantury jest brak drugiego dania w menu, no bo jak to chcemy ugościć ludzi bez schabowego.'90
06.05.2020 r. II 🦄
nick nieaktualny