Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha na black friday obniża do 300zl i że mega promka 😀
Ja właśnie wróciłam ze spaceru, cała mokra, tak zaczęło lać, że aż biało.. Schowałam się pod drzewem i pół godziny stałam, później już poszłam, parasolka mi się rozwaliła, to jeb*** ją do kosza po drodze, Maja po drodze jeszcze ryk, buty przemokły, skarpety mokre...
A teraz wyszło słońce 🤗😑
Chyba dosyć tych spacerów... Cały wrzesień, październik i pół listopada w sumie nam służyło, bo może z 3x nie wyszłam, czas na balkon🤔 -
Ania81 wrote:Jednorozec tak mi przykro, tule mocno.
Ja mialam wyboru, zabieg, tabletki albo czekac na samoistne poronienie. Ja juz lekko krwawilam co jakis czas, na usg wyszlo ze serduszko juz nie bilo, to byl 9tc. Ja wybralam ostatnia opcje. W srode mialam usg, rozmowie z lekarzem i polozna. Gdyby do poniedzialku nic sie stalo mialam sie zgoloscic do szpitala z powrotem. W sobote czulam sie jakos dziwnie, na wieczor sie zaczelo ze mnie lac, i malenstwo odeszlo. Bolalo. Po wszystkim mialam usg (chyba po 3 tyg) endometrium bylo jeszcze troche za duze. Pierwszy okres byl bardzo obfity. Balam sie wyjsc z domu. Drugi byl juz normalny. Trzeciego juz nie dostalam.
Mi polozna doradzila starac sie po usg po stracie. Jako to stwierdzila, pierwsze 3-4 miesiace daja szanse szybszego zajscia w ciaze i wszystko powinno skonczy sie dobrze. U nas sie udalo.
Ogólnie chciałam dać sobie czas ale po jego słowach chyba jednak nie będę zwlekaćAnia81 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lalia wrote:Dziewczyny, czy Wy to widzicie 😂
https://allegro.pl/oferta/odkrywczy-domek-interaktywny-kreatywny-rymowanki-8745854390
W sensie cenę?! 😂Lalia, Zulugula, Clover, Nowastaraczka, Ladyo, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Moja miała już taką fazę plucia i pierdzenia i właśnie odnalazłam filmik z września, kilka dni przed wyrznieciem się ząbków. No teraz też jej wychodzą, ale nie wiem czy to ma związek 🤔
Czy komuś jeszcze urosla stopa po ciąży? Wszystkie buty za małe 🤦♀️ pod koniec ciąży już nosiłam buty 2 rozmiary większe, ale myślałam że wszystko wróci no normy, teraz tamte buty za duże a moje inne za małe czyli mam rozmiar pośredni, czyli 40😲😲Tajka lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ojaa co wejdę na forum to Oluś🤩🤩
No matka, jeszcze tylko jedno foto 🙉
Zulu, te zdjęcia z kolorowymi karteczkami robimy dla dziadków i wysyłamy co miesiąc 😁 a te "ciekawsze" z ramką robimy w tajemnicy, bo na dzień babci i dziadka chcemy zrobić im kalendarze, a że Olek kończył 1miesiec w styczniu, 2 miesiąc w lutym to się to super składa 🤭 dlatego też tak próbuję go ubierać tematycznie albo do pory roku albo święta które w danym miesiącu wypada 😅Clover, KarolinaMaria, Zulugula, Nowastaraczka, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Meggi, Ty wstawiałaś propozycję jeździka autka. Widziałam dziś u fizjomoomy na IG, że nie poleca jeździków, na których trzeba szeroko rozstawiać nogi. Sorry, że co chwilę wyskakuje z czymś dot. fizjo, ale mam bzika na tym punkcie 🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 14:44
Lalia, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Meggi, Ty wstawiałaś propozycję jeździka autka. Widziałam dziś u fizjomoomy na IG, że nie poleca jeździków, na których trzeba szeroko rozstawiać nogi. Sorry, że co chwilę wyskakuje z czymś dot. fizjo, ale mam bzika na tym punkcie 🤦♀️
A pokazywała jakie poleca? Chce kupić coś dobrego pod względem fizjo. Na razie już niby nie musimy chodzić, kontrolę w styczniu mamy, ale nie chce niczego zepsuć np. Zła zabawką 🙈O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A pokazywała jakie poleca? Chce kupić coś dobrego pod względem fizjo. Na razie już niby nie musimy chodzić, kontrolę w styczniu mamy, ale nie chce niczego zepsuć np. Zła zabawką 🙈
Pisała po prostu, żeby nie był z szerokim siedziskiem. Niech ma wąskie siedzisko jak np. Scott. Calanthe kiedyś pokazywała jeździk dziewczyn. Tamten wydawał się spoko. Nie pamiętam nazwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 14:51
'90
06.05.2020 r. II 🦄
Zulugula wrote:Ale będą mieć super niespodziankę! 🙉
Moja rodzina uwielbia te miesięczne zdjęcia Tomka, także dziadki oszaleją na taki kalendarz z Olkiem🧡
Ja z kolei na dzień dziadków robię fotoksiazke, na jednej stronie jest jedno duże miesięczne i do każdego trzy mniejsze "making of" czyli akrobacje Tomka podczas robienia zdjęć 😃 a na drugiej stronie normalne zdjęcia z każdego miesiąca. Dość fajnie mi to idzie, więc się jaram 😁
Jejku, ale to musi być super 😁🤩
My rodzicom na pierwsze święta po ślubie zrobiliśmy fotoksiazke gdzie było kilka naszych zdjęć z dzieciństwa, później jak się poznaliśmy a potem właśnie ze ślubu 😁Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam sobie Zanzibar i zamówiłam matę Pranamat! Teraz będę mogła mieć zanzi codziennie 😂 widzę ze już nadana do paczkomatu to może nawet jutro będzie 😍 ale się jaram! Ma któreś z Was może, macie jakieś opinie? Tajka mi tez noga urosła z 38 na 39, chociaż mam wrażenie ze powoli jednak wraca do swojego przedciazowego rozmiaru
Zulu świetny pomysł z ta fotoksiążka, jestem pewna ze dziadkowie będą zachwycenie! Lalia uwielbiam Olusia!!! A ten kalendarz na pewno będzie świetny! Fajnie się złożyło z tymi miesiącami
Zulugula, Lalia, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Ladyo, daj znać jak sprawdza się ta mata, wiem, że są też odpowiedniki od 4fizjo. Z kim zostanie Mela jak wrócisz do pracy? Czy będziesz pracować z domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 15:34
'90
06.05.2020 r. II 🦄
Ladyo ja mam tą matę, to jest narzędzie tortur, zobaczysz jak się położysz o ile Ci się uda. A tak na poważnie, to pierwsze 5 minut to dyskomfort, wbija Ci się ten plastik i ja mam wrażenie, że mnie to podziurawi na wylot a potem...mmm relaks, szczególnie jak się zejdzie to rozluźnienie mięśni super. Ja zasnelam na niej po 15 min. 🤣🤣🤣🤣 zycze powodzenia i zdaj relacje, plecy po takim leżeniu to wygladaja jak po poparzeniu słonecznym 🙈🙈🙈
Ladyo, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dla mnie dziś jej story spadło jak z nieba, bo zastanawiałam się nad takim autkiem 3w1 zamiasr scoot and ride
To ja chyba też będę polować na scoot. Jak znajdziecie gdzieś taniej (Laila taniej!! 🤪) to dawajcie cynka😁
W sobotę będę też w dużym takim dziecinnym i na żywo popatrzę na te jeździki 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 15:57
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️