Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Szefowa od jakiegoś czasu przyjmuje pozycję czworacza i tak się buja do przodu i do tyłu, cofa na wstecznym, staje na głowie i ogólnie coś tam kombinuje.💃🤸♀️
Myslicie, że niedługo ruszy ? Ile Wasze dzieci robiły takie cwiczenia zanim zaczęły czworakowac?
Na łóżku robi różne akrobacje cały czas A na macie coś nie chce. Nie wiem, czy jej za twardo, czy się boi 🤔
U nas bujał się dość długo zanim ruszył 😊 i też na początku właśnie na łóżku cudowna a na macie nie. Ale później już wszędzie -
Jednorożec89 wrote:Mam pytanie dziewczyn które też to przeszły.
Jak teraz będzie reagować mój organizm chodzi mi o to kiedy będę mieć miesiączke i jak ona będzie wyglądać?
Co do miesiączki to lekarka mi mówiła, że może być albo obfita, albo skąpa, to też zależy jak wyczyszczą .
Tylko ja miałam poronienie zatrzymane i w 11tyg zabieg.
Jeżeli chodzi o zabieg to ja miałam robiony dopiero po 16 i tego samego dnia wyszłam, ale wtedy poprosiłam lekarza, czy jest możliwość wyjścia jeszcze tego samego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 09:54
-
Inga28 wrote:Ja po łyżeczkowaniu dostałam po 6 tygodniach i była w sumie normalna. Nam lekarz po zabiegu zalecił odczekać 3 miesiące ze staraniami.
Ale tak jak Motylek pisała mi też beta rosła, oczywiście zdecydowanie za mało, ale pęcherzyk nie, i zamiast okrągły robił się taki owalny. Ja z moim lekarzem uznaliśmy, że poczekamy chwile i może poronienie będzie samoistne, ale niestety nic się nie wydarzyło i musiałam się zgłosić do szpitala
Właśnie wiem że lepiej by było jakbym sama się oczyściła ale wygodniejszy jest dla mnie zabieg bo będę się zastanawiać czy zeszło czy nie zeszło potem okaże się że nie znów szpital a wolałabym to załatwić raz na zawszeDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Herbatko, moja Majeczka już się tak buja z 2 tygodnie, wysoko podnosi tyłek i na kolankach się buja, czasem na tych kolankach trzymając jednocześnie i się bujając się przemieści ciut, ale głównie pełza po całym mieszkaniu.
I też woła ciągle baba 😀
Mam nadzieję, że niedługo pójdzie i siądzie, bo do siadu chyba też się przymierza, bo często tak na bok się układa -
Inga28, Angie1985, kar_oliv, Tajka, Clover, Suszarka, Zulugula, KarolinaMaria, Ladyo, Belie, Enigvaa, Ulaa, Maminka89, MoTyLeK🦋, Ania81, emdar, Ounai, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec, przykro mi, że Cie to spotyka ☹️ mam nadzieję, że szybko będzie po i zobaczysz się z rodzinką.
-
Ale sweeeet Oluś 💕💕 jakie oczy 🤩
Samych cudowności 🎉😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 10:11
Lalia lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Właśnie wiem że lepiej by było jakbym sama się oczyściła ale wygodniejszy jest dla mnie zabieg bo będę się zastanawiać czy zeszło czy nie zeszło potem okaże się że nie znów szpital a wolałabym to załatwić raz na zawsze
Całkowicie Cię rozumiem, ja też z każdym dniem marzyłam żeby mieć to za sobą… przesyłam dużo ciepła ❤️ -
Jednorożec89 wrote:Mam pytanie dziewczyn które też to przeszły.
Jak teraz będzie reagować mój organizm chodzi mi o to kiedy będę mieć miesiączke i jak ona będzie wyglądać?Dużo siły Ci przesyłam. Dziwną ma filozofię Twój szpital, ale chyba co szpital to inne podejście. Ja zgłosiłam się rano do szpitala( wg OM to był 8tc), dwóch lekarzy zrobiło mi usg,żeby wykluczyć pomyłkę ( pęcherzyk był już zapadnięty,owalny), zaaplikowali mi Cytocec( 2 tabletki). Po 6 h kolejne 2 tabletki,i zaczęłam lekko krwawić. Wieczorem dostałam kolejne 2, i w nocy poroniłam. Bolało jak na mega mega okres. Miałam salę pojedynczą, przychodziły do mnie non stop pielęgniarki, czułam się zaopiekowana. Rano zrobili mi jeszcze raz usg żeby sprawdzić czy wszystko się dobrze oczyszcziło, i wyszłam do domu. Krwawiłam jeszcze z 5-6 dni. Okres dostałam po prawie 10 tygodniach, i w tym cyklu zaszłam w ciążę z Julkiem. Pamiętam co mi powiedziała moja ginekolog jak mnie wypisywała ze szpitala" będzie wszystko dobrze, zobaczy Pani, głowa do góry". Tobie mówię to samo" będzie dobrze, głowa do góry kochana ". Ściskam mocno ❤
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Herbatko, u nas to bujanie w pozycji czworaczej trwało około 3 tygodni. Ale wiem, że sporo dzieci radzi sobie z tym szybciej, więc myślę, że Twoja babeczka może ruszyć już niebawem 😁 Olkowi też najpierw łatwiej było na łóżku robić te akrobacje
Lalia, ale z Olka super chłopak 🤩 Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 11 miesięcy! 🎉 Jeszcze miesiąc i roczek 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
Jednorożec, bardzo mi przykro. Dużo uścisków. Zaraz będziesz w domy ze swoimi chłopakami, wytrzymwj jeszcze chwilkę.
Herbatko, u nas Pola w ogóle się nie bujała tylko wstawała do czworaków aż w końcu ruszyła.
Ounai, włosy piękne , co odpowiednia pielęgnacja może zdziałać, jestem w szoku
Gratuluję również Tymkowi, rośnie Ci mały geniusz
Jakbyście wyczaiły gdzieś promo na Domek Dumel to dajcie znać
Ounai lubi tę wiadomość