Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
To samo robi reserved, kupiłam kiedyś body, po jakimś czasie na wyprzedaży było minus ileś tam, ale cena bazowa 20 zł wyższa. Na szczęście my Grażyny czuwamy 😎 na BF się nie napalam, liczę tylko na darmową dostawę od blog ojciec, bo chcę kupić książeczkę, której nie ma na allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 21:46
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Meggi110818 wrote:Weszłam jeszcze na 5.10.15 i patrze rzeczy które wczoraj zamówiłam, są dzisiaj dużo droższe. Komplety kupowałam za 30 zł są teraz po 50, bofy po 10-13, a są po 20-30. Dzisiaj jest napis zniżki do 70%, a wczeoaj nie było tego😅 więc pewnie na te zniżki zwiększyli ceny 🥴
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Czy ktoś wie taką rzecz. Jeśli będę na urlopie wychowawczym i przejdę wtedy na pół etatu u tego samego pracodawcy u którego mam teraz cały etat i np idę na zwolnienie lekarskie. Czy wtedy wypłacany zasiłek liczony jest na podstawie pensji z pół etatu czy całego? Kic, może Ty wiesz?
Irysko
Podstawa wynagrodzenia chorobowego po zmianie etatu zawsze ustalana jest na nowo, tj. według nowej stawki wynagrodzenia, zasiłek będzie wypłacany tak jak Ladyo napisała na podstawie 1/2 etatu.Ladyo, Iryska lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Denerwuje mnie to wszystko. Myślałem że rano będę mieć zabieg i pójdę wieczorem do domu ale raczej nie ma opcji bo muszę mieć jeszcze wynik bety śniadanie mam zjeść potem dopiero mam być na czczo czyli zrobią mi to pewnie wieczorek więc jeszcze jedna noc w szpitalu gwarantowanaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Denerwuje mnie to wszystko. Myślałem że rano będę mieć zabieg i pójdę wieczorem do domu ale raczej nie ma opcji bo muszę mieć jeszcze wynik bety śniadanie mam zjeść potem dopiero mam być na czczo czyli zrobią mi to pewnie wieczorek więc jeszcze jedna noc w szpitalu gwarantowana
Bądź silna. Najpóźniej jutro będziesz z bliskimi. -
Jednorożec89 wrote:Denerwuje mnie to wszystko. Myślałem że rano będę mieć zabieg i pójdę wieczorem do domu ale raczej nie ma opcji bo muszę mieć jeszcze wynik bety śniadanie mam zjeść potem dopiero mam być na czczo czyli zrobią mi to pewnie wieczorek więc jeszcze jedna noc w szpitalu gwarantowana
U mnie było tak, rano śniadanie i beta. Po 12 wynik, koło 14 zabieg i po 4h do domu. Bo to w takiiej szybkiej narkozie, na 15 min. Będzie dobrze, głową do góry ❤️ -
Szefowa od jakiegoś czasu przyjmuje pozycję czworacza i tak się buja do przodu i do tyłu, cofa na wstecznym, staje na głowie i ogólnie coś tam kombinuje.💃🤸♀️
Myslicie, że niedługo ruszy ? Ile Wasze dzieci robiły takie cwiczenia zanim zaczęły czworakowac?
Na łóżku robi różne akrobacje cały czas A na macie coś nie chce. Nie wiem, czy jej za twardo, czy się boi 🤔 -
Zulugula wrote:Dlatego ja nie kupuje tam, bo mega kręcą z cenami, nie lubię tego
Ja osobiście też nie przepadam za 5 10 15 🤔 ceny codziennie chyba zmieniają, raz body kosztuje 20zl, na drugi dzień 14zl, a za dwa dni 35zl 😒 i ich styl też średnio mi się podoba, jakości nie oceniam bo miałam tylko kilka rzeczy od nich12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
ZielonaHerbata wrote:Szefowa od jakiegoś czasu przyjmuje pozycję czworacza i tak się buja do przodu i do tyłu, cofa na wstecznym, staje na głowie i ogólnie coś tam kombinuje.💃🤸♀️
Myslicie, że niedługo ruszy ? Ile Wasze dzieci robiły takie cwiczenia zanim zaczęły czworakowac?
Na łóżku robi różne akrobacje cały czas A na macie coś nie chce. Nie wiem, czy jej za twardo, czy się boi 🤔 -
ZielonaHerbata wrote:Szefowa od jakiegoś czasu przyjmuje pozycję czworacza i tak się buja do przodu i do tyłu, cofa na wstecznym, staje na głowie i ogólnie coś tam kombinuje.💃🤸♀️
Na łóżku robi różne akrobacje cały czas A na macie coś nie chce. Nie wiem, czy jej za twardo, czy się boi 🤔
Jednorożec, bardzo mi przykro, że tak się potoczyłoale cieszę się że masz plan! A ten szpital to jest kompletna porażka. Tak myślałam że będą Cię trzymać na siłę żeby dostać kasę z NFZtu. Nawet w takiej sytuacji. Dno.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Herbatko mój Jasio robi dokładnie tak samo i jeszcze krzyczy przy tym baba zadowolony z siebie.
Taką mam rozkmine że najgorsze ( sama nie wierzę że to mówię) będzie jak jakimś cudem beta rośnie bo dopóki rośnie on tego nie ruszy bo jak mi powiedział nie chce zebym mu potem coś zarzucała. A mówię tak bo wczoraj był pecherzyk w trakcie poronienia i cienkie endometrium czyli jest po wszystkim na pewno, ale on będzie się bety trzymać. Więc mam nadzieję że ładnie spada albo przynajmniej się utrzymujeDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Taką mam rozkmine że najgorsze ( sama nie wierzę że to mówię) będzie jak jakimś cudem beta rośnie bo dopóki rośnie on tego nie ruszy bo jak mi powiedział nie chce zebym mu potem coś zarzucała. A mówię tak bo wczoraj był pecherzyk w trakcie poronienia i cienkie endometrium czyli jest po wszystkim na pewno, ale on będzie się bety trzymać. Więc mam nadzieję że ładnie spada albo przynajmniej się utrzymujeIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Jednorożec89 wrote:Herbatko mój Jasio robi dokładnie tak samo i jeszcze krzyczy przy tym baba zadowolony z siebie.
Taką mam rozkmine że najgorsze ( sama nie wierzę że to mówię) będzie jak jakimś cudem beta rośnie bo dopóki rośnie on tego nie ruszy bo jak mi powiedział nie chce zebym mu potem coś zarzucała. A mówię tak bo wczoraj był pecherzyk w trakcie poronienia i cienkie endometrium czyli jest po wszystkim na pewno, ale on będzie się bety trzymać. Więc mam nadzieję że ładnie spada albo przynajmniej się utrzymuje
Dawaj znać jak będą wyniki! -
Jednorożec, bardzo mi przykro.. dużo sił i zdrówka dla Ciebie oraz szybkiego powrotu do domu 😘
-
Mam pytanie dziewczyn które też to przeszły.
Jak teraz będzie reagować mój organizm chodzi mi o to kiedy będę mieć miesiączke i jak ona będzie wyglądać?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Jednorożec89 wrote:Mam pytanie dziewczyn które też to przeszły.
Jak teraz będzie reagować mój organizm chodzi mi o to kiedy będę mieć miesiączke i jak ona będzie wyglądać?
Ja po łyżeczkowaniu dostałam po 6 tygodniach i była w sumie normalna. Nam lekarz po zabiegu zalecił odczekać 3 miesiące ze staraniami.
Ale tak jak Motylek pisała mi też beta rosła, oczywiście zdecydowanie za mało, ale pęcherzyk nie, i zamiast okrągły robił się taki owalny. Ja z moim lekarzem uznaliśmy, że poczekamy chwile i może poronienie będzie samoistne, ale niestety nic się nie wydarzyło i musiałam się zgłosić do szpitala