X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    W 5.10.15 duże rabaty są, skusiłam się na kilka rzeczy. Sam znać jak z jakością.

Ja lubię 5.10.15 jeszcze nie trafiłam na złą jakość

Meggi110818 lubi tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry dziewczyny za dalszy ciah zal postu, ale zamiast cieszyc sie ze wychodzimy w piatek do domu, to krew mi tylko nasputo.
    Dostalam od siostry meza dziwnego smsa, ze jestesmy egoiatami, ze u robilam jej brata przeciwko jego prawdziwej rodzinie I takie tam. Zdziw u mnie bo nie mam pojecia o jej chodzi.
    Za Jakas chwile dzwoni maz, i mowi ze mial wielka klotnie z siostrunia. Okazal sie, ze jej corkaa korone a nie zadne przeziebienie, nudzi sie w domu na izolacja no to wypadki na pomysl ze do nas przyjadą juz w piatek, bo my przeciez po koronie to juz niby nie zlapiemy. Maz dostal bualej goraczki, ogolnie nie da sie zacytowac co jej powiedzial.
    Ja tego nie moge pojac, jak mozna byc az tak slepym. Przeciez u nas Harisek ledwo z tego wyszedl, nadal jest dosc oslabiony. Czekaja nas czeste wizyty w szpitalu. A ona tego nie rozumie, bo jej dziecko cos sobie ubzduralo.
    Nie wiem czy mam jej odpisac co mysle, czy po prostu zignorowac. 🤷‍♀️

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81 nie wierzę w to co czytam 😳 ta kobieta jest jakas niepełnosprawna umysłowo, że tak się zachowuje? Nie do wiary !
    Raz, że to dzień, którym w koncu wychodzicie do domu i będziecie mogli w koncu odpocząć i nacieszyc się pełną rodziną , to dwa że chce się zwalic na głowę z dzieckiem chorym i to jeszcze na covid, w głowie mi się to nie mieści 🤯 ile ta kobieta ma lat?

💙
    💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2021, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Ania81 nie wierzę w to co czytam 😳 ta kobieta jest jakas niepełnosprawna umysłowo, że tak się zachowuje? Nie do wiary !
    Raz, że to dzień, którym w koncu wychodzicie do domu i będziecie mogli w koncu odpocząć i nacieszyc się pełną rodziną , to dwa że chce się zwalic na głowę z dzieckiem chorym i to jeszcze na covid, w głowie mi się to nie mieści 🤯 ile ta kobieta ma lat?

Jest kolo 40stki. Ale nie takiej pelnej zycia, tylko z team ja juz jestem stara baba🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.

• Ounai Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81 wrote:
    Sorry dziewczyny za dalszy ciah zal postu, ale zamiast cieszyc sie ze wychodzimy w piatek do domu, to krew mi tylko nasputo.
    Dostalam od siostry meza dziwnego smsa, ze jestesmy egoiatami, ze u robilam jej brata przeciwko jego prawdziwej rodzinie I takie tam. Zdziw u mnie bo nie mam pojecia o jej chodzi.
    Za Jakas chwile dzwoni maz, i mowi ze mial wielka klotnie z siostrunia. Okazal sie, ze jej corkaa korone a nie zadne przeziebienie, nudzi sie w domu na izolacja no to wypadki na pomysl ze do nas przyjadą juz w piatek, bo my przeciez po koronie to juz niby nie zlapiemy. Maz dostal bualej goraczki, ogolnie nie da sie zacytowac co jej powiedzial.
    Ja tego nie moge pojac, jak mozna byc az tak slepym. Przeciez u nas Harisek ledwo z tego wyszedl, nadal jest dosc oslabiony. Czekaja nas czeste wizyty w szpitalu. A ona tego nie rozumie, bo jej dziecko cos sobie ubzduralo.
    Nie wiem czy mam jej odpisac co mysle, czy po prostu zignorowac. 🤷‍♀️
    Zignoruj niech mąż to załatwia. Ewentualnie napisz że podobnie jak mąż nie wyrażasz zgody na odwiedziny osoby chorej zwłaszcza na covid.

Edit

Ja bym napisała mniej więcej tak:
    "Nie mieszaj mnie w swoją kłótnie z bratem, to jest sprawa pomiędzy nami. Ale nasz syn ledwo przeżył covid i możemy się zobaczyć jak będziecie wszyscy zdrowi, na pewno nie teraz, kiedy Wasza córka nadal jest chora"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 18:03

emdar, Wik89, kar_oliv, Annia lubią tę wiadomość

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • emdar Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81, ja bym olała temat. Nie dokładaj sobie do głowy, masz wystarczająco dużo zmartwień. Niech mąż jasno i wyraźnie powie jej,że nie wyrażacie zgody na jej przyjazd w piątek. Ja bym się nawet nie tłumaczyła dlaczego; jeśli ona nie widzi w tym pomyśle niczego niewłaściwego to żadne argumenty do niej nie trafią. Obrazi się? Trudno; przykro pisać tak o bliskiej rodzinie, ale mi nie zależałoby chyba na sympatii osoby,która zdrowie mojego dziecka ma za nic.

Ounai, gratuluję umiejętności Tymka 👏 Może faktycznie jakiś ukryty talent?

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • emdar Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Inga, na roczek Gucio nic nie dostal od nas, polecam ;-)

Ale ogolnie na roczek dostał konika na biegunach, ksiazeczki, samochodziki drewniane, drewniany sorter
    Teraz z kolei mysle o mini kuchni, odkurzaczu zabawkowym (widzialam wczoraj w Carrefourze), zestawie instrumentow typu cymbalki, bebenek, itp
    Od nas też Julek nic na roczek nie dostał. Też polecam;)

Wik89 lubi tę wiadomość

42 lata
    17.02.2020 Julek 💙
  • emdar Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    W związku z tym, że cały czas jest bobas na tapecie dziś zrobiłam swojej córce wagary od przedszkola.

Idziemy na 10:00 do kina 📽️🍿, a chłopaki zostają w domu :)
    Ale fajnie!!! Na czym byłyście?

42 lata
    17.02.2020 Julek 💙
  • emdar Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie Zanzi, idę jutro na usg transwaginalne do jakiegoś przystojnego doktorka, myślicie że liczy się jako relaks 😉🤭🤭?

Lalia, Ladyo, dmg111, Annia, Suszarka, Nowastaraczka, kic83, Enigvaa lubią tę wiadomość

42 lata
    17.02.2020 Julek 💙
  • Ewa88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megii ja miałam do tej pory dwa śpiworki slepee i jeden natulino :) bardziej mi pasowały slepee a konkretnie ze względu na zamek dwustronny i napy do zapinania na ramionach, ale natulino też jest bardzo ok :)

Teraz też chcę taki ze stópkami i właśnie oglądałam te z liseklolo bo zaciekawiły mnie te skarpetki, ale chyba tylko te mniejsze są ze skarpetkami a te 86/92 chyba już nie :(

EDIT większe też są ze "skarpetkami"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 19:24

12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
    11.2024 staramy się o rodzeństwo
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 20:26

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emdar wrote:
    Od nas też Julek nic na roczek nie dostał. Też polecam;)
    Marta też ma rodziców slnerusów i nie dostała nic od nas.

Emdar, jak tam Julek zlobkowicz?

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 wrote:
    Megii ja miałam do tej pory dwa śpiworki slepee i jeden natulino :) bardziej mi pasowały slepee a konkretnie ze względu na zamek dwustronny i napy do zapinania na ramionach, ale natulino też jest bardzo ok :)

Teraz też chcę taki ze stópkami i właśnie oglądałam te z liseklolo bo zaciekawiły mnie te skarpetki, ale chyba tylko te mniejsze są ze skarpetkami a te 86/92 chyba już nie :(

O nieeee jeszcze dałaś mi do myślenia tymi ze slepee. Ale te wiesze z nogami od roku chyba już nap nie mają?

O ❤️
    Z ❤️
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Miminu tez mają śpiworki z nogawkami, w smyku za 70zl. Ja tez się zastanawiam nad kupnem, bo z kocyka wiadomo, dziecko mi się odkrywa, a w zwykłym śpiworku juz daaawno nie spi, teraz tym bardziej nie widzę Tomka w zwykłym spiworku przy jego akrobacjach

A jaki mają tog? Z ilu warst są?
    Oliwka w nocy wstaje ( w sumie nie wiem jak daje rade w tym kokonie) i po 5 minutach topiero Nas woła, a w dzień sama sobie wychodzi i przychodzi do salonu 😅

Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • Ewa88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    O nieeee jeszcze dałaś mi do myślenia tymi ze slepee. Ale te wiesze z nogami od roku chyba już nap nie mają?

Kurcze nie wiem, ale może byc że nie :(

• Ewa88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Miminu tez mają śpiworki z nogawkami, w smyku za 70zl. Ja tez się zastanawiam nad kupnem, bo z kocyka wiadomo, dziecko mi się odkrywa, a w zwykłym śpiworku juz daaawno nie spi, teraz tym bardziej nie widzę Tomka w zwykłym spiworku przy jego akrobacjach

W smyku widziałam też śpiworki Motherhood z nogawkami, różne rozmiary i grubości za ok 80-90zl. Może zamówię ze dwa i jakiś wybiorę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 19:16

• Ewa88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie planuję nic kupić na roczek, na mikołaja zamówiłam te kubeczki przyssawki, pod choinkę kupię coś większego :) a na roczek robimy większą imprezę, to chyba wystarczy :P Tym bardziej że w grudniu musimy kupić jeszcze fotelik no i buty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 19:19

• Lalia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi, widziałam te śpiworki u dzieciaki cudaki na Instagramie, cena może nie jest najniższa, ale te śpiworki mają różny tog, nogawki można albo podciągnąć albo naciągnąć na stopy, a jak naciagniesz nawet, to mają ABS czyli bardzo rozsądne 👌
    https://www.slumbersac.pl/pl/p/-Caloroczny-New-Safari-ze-skarpetko-nogawkami-ABS-2.5TOG/191

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 wrote:
    W smyku widziałam też śpiworki Motherhood z nogawkami, różne rozmiary i grubości za ok 80-90zl. Może zamówię ze dwa i jakiś wybiorę :P

To chyba w sobotę i pojadę zobaczyć te w smyku 🙈

O ❤️
    Z ❤️
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2021, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 wrote:
    Ja też nie planuję nic kupić na roczek, na mikołaja zamówiłam te kubeczki przyssawki, pod choinkę kupię coś większego :) a na roczek robimy większą imprezę, to chyba wystarczy :P Tym bardziej że w grudniu musimy kupić jeszcze fotelik no i buty :)

Byłaś już u neurologopedy?

O ❤️
    Z ❤️
‹‹ 4419 4420 4421 4422 4423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ