Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:W 5.10.15 duże rabaty są, skusiłam się na kilka rzeczy. Sam znać jak z jakością.
Ja lubię 5.10.15 jeszcze nie trafiłam na złą jakośćMeggi110818 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry dziewczyny za dalszy ciah zal postu, ale zamiast cieszyc sie ze wychodzimy w piatek do domu, to krew mi tylko nasputo.
Dostalam od siostry meza dziwnego smsa, ze jestesmy egoiatami, ze u robilam jej brata przeciwko jego prawdziwej rodzinie I takie tam. Zdziw u mnie bo nie mam pojecia o jej chodzi.
Za Jakas chwile dzwoni maz, i mowi ze mial wielka klotnie z siostrunia. Okazal sie, ze jej corkaa korone a nie zadne przeziebienie, nudzi sie w domu na izolacja no to wypadki na pomysl ze do nas przyjadą juz w piatek, bo my przeciez po koronie to juz niby nie zlapiemy. Maz dostal bualej goraczki, ogolnie nie da sie zacytowac co jej powiedzial.
Ja tego nie moge pojac, jak mozna byc az tak slepym. Przeciez u nas Harisek ledwo z tego wyszedl, nadal jest dosc oslabiony. Czekaja nas czeste wizyty w szpitalu. A ona tego nie rozumie, bo jej dziecko cos sobie ubzduralo.
Nie wiem czy mam jej odpisac co mysle, czy po prostu zignorowac. 🤷♀️ -
Ania81 nie wierzę w to co czytam 😳 ta kobieta jest jakas niepełnosprawna umysłowo, że tak się zachowuje? Nie do wiary !
Raz, że to dzień, którym w koncu wychodzicie do domu i będziecie mogli w koncu odpocząć i nacieszyc się pełną rodziną , to dwa że chce się zwalic na głowę z dzieckiem chorym i to jeszcze na covid, w głowie mi się to nie mieści 🤯 ile ta kobieta ma lat?💙
💗 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Ania81 nie wierzę w to co czytam 😳 ta kobieta jest jakas niepełnosprawna umysłowo, że tak się zachowuje? Nie do wiary !
Raz, że to dzień, którym w koncu wychodzicie do domu i będziecie mogli w koncu odpocząć i nacieszyc się pełną rodziną , to dwa że chce się zwalic na głowę z dzieckiem chorym i to jeszcze na covid, w głowie mi się to nie mieści 🤯 ile ta kobieta ma lat?
Jest kolo 40stki. Ale nie takiej pelnej zycia, tylko z team ja juz jestem stara baba🤦♀️🤦♀️🤦♀️. -
Ania81 wrote:Sorry dziewczyny za dalszy ciah zal postu, ale zamiast cieszyc sie ze wychodzimy w piatek do domu, to krew mi tylko nasputo.
Dostalam od siostry meza dziwnego smsa, ze jestesmy egoiatami, ze u robilam jej brata przeciwko jego prawdziwej rodzinie I takie tam. Zdziw u mnie bo nie mam pojecia o jej chodzi.
Za Jakas chwile dzwoni maz, i mowi ze mial wielka klotnie z siostrunia. Okazal sie, ze jej corkaa korone a nie zadne przeziebienie, nudzi sie w domu na izolacja no to wypadki na pomysl ze do nas przyjadą juz w piatek, bo my przeciez po koronie to juz niby nie zlapiemy. Maz dostal bualej goraczki, ogolnie nie da sie zacytowac co jej powiedzial.
Ja tego nie moge pojac, jak mozna byc az tak slepym. Przeciez u nas Harisek ledwo z tego wyszedl, nadal jest dosc oslabiony. Czekaja nas czeste wizyty w szpitalu. A ona tego nie rozumie, bo jej dziecko cos sobie ubzduralo.
Nie wiem czy mam jej odpisac co mysle, czy po prostu zignorowac. 🤷♀️
Edit
Ja bym napisała mniej więcej tak:
"Nie mieszaj mnie w swoją kłótnie z bratem, to jest sprawa pomiędzy nami. Ale nasz syn ledwo przeżył covid i możemy się zobaczyć jak będziecie wszyscy zdrowi, na pewno nie teraz, kiedy Wasza córka nadal jest chora"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 18:03
emdar, Wik89, kar_oliv, Annia lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ania81, ja bym olała temat. Nie dokładaj sobie do głowy, masz wystarczająco dużo zmartwień. Niech mąż jasno i wyraźnie powie jej,że nie wyrażacie zgody na jej przyjazd w piątek. Ja bym się nawet nie tłumaczyła dlaczego; jeśli ona nie widzi w tym pomyśle niczego niewłaściwego to żadne argumenty do niej nie trafią. Obrazi się? Trudno; przykro pisać tak o bliskiej rodzinie, ale mi nie zależałoby chyba na sympatii osoby,która zdrowie mojego dziecka ma za nic.
Ounai, gratuluję umiejętności Tymka 👏 Może faktycznie jakiś ukryty talent?
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Wik89 wrote:Inga, na roczek Gucio nic nie dostal od nas, polecam
Ale ogolnie na roczek dostał konika na biegunach, ksiazeczki, samochodziki drewniane, drewniany sorter
Teraz z kolei mysle o mini kuchni, odkurzaczu zabawkowym (widzialam wczoraj w Carrefourze), zestawie instrumentow typu cymbalki, bebenek, itpWik89 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
kic83 wrote:W związku z tym, że cały czas jest bobas na tapecie dziś zrobiłam swojej córce wagary od przedszkola.
Idziemy na 10:00 do kina 📽️🍿, a chłopaki zostają w domu42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
W temacie Zanzi, idę jutro na usg transwaginalne do jakiegoś przystojnego doktorka, myślicie że liczy się jako relaks 😉🤭🤭?
Lalia, Ladyo, dmg111, Annia, Suszarka, Nowastaraczka, kic83, Enigvaa lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Megii ja miałam do tej pory dwa śpiworki slepee i jeden natulino
bardziej mi pasowały slepee a konkretnie ze względu na zamek dwustronny i napy do zapinania na ramionach, ale natulino też jest bardzo ok
Teraz też chcę taki ze stópkami i właśnie oglądałam te z liseklolo bo zaciekawiły mnie te skarpetki, ale chyba tylko te mniejsze są ze skarpetkami a te 86/92 chyba już nie
EDIT większe też są ze "skarpetkami"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 19:24
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Megii ja miałam do tej pory dwa śpiworki slepee i jeden natulino
bardziej mi pasowały slepee a konkretnie ze względu na zamek dwustronny i napy do zapinania na ramionach, ale natulino też jest bardzo ok
Teraz też chcę taki ze stópkami i właśnie oglądałam te z liseklolo bo zaciekawiły mnie te skarpetki, ale chyba tylko te mniejsze są ze skarpetkami a te 86/92 chyba już nie
O nieeee jeszcze dałaś mi do myślenia tymi ze slepee. Ale te wiesze z nogami od roku chyba już nap nie mają?O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Miminu tez mają śpiworki z nogawkami, w smyku za 70zl. Ja tez się zastanawiam nad kupnem, bo z kocyka wiadomo, dziecko mi się odkrywa, a w zwykłym śpiworku juz daaawno nie spi, teraz tym bardziej nie widzę Tomka w zwykłym spiworku przy jego akrobacjach
A jaki mają tog? Z ilu warst są?
Oliwka w nocy wstaje ( w sumie nie wiem jak daje rade w tym kokonie) i po 5 minutach topiero Nas woła, a w dzień sama sobie wychodzi i przychodzi do salonu 😅Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Miminu tez mają śpiworki z nogawkami, w smyku za 70zl. Ja tez się zastanawiam nad kupnem, bo z kocyka wiadomo, dziecko mi się odkrywa, a w zwykłym śpiworku juz daaawno nie spi, teraz tym bardziej nie widzę Tomka w zwykłym spiworku przy jego akrobacjach
W smyku widziałam też śpiworki Motherhood z nogawkami, różne rozmiary i grubości za ok 80-90zl. Może zamówię ze dwa i jakiś wybioręWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 19:16
Ja też nie planuję nic kupić na roczek, na mikołaja zamówiłam te kubeczki przyssawki, pod choinkę kupię coś większego
a na roczek robimy większą imprezę, to chyba wystarczy
Tym bardziej że w grudniu musimy kupić jeszcze fotelik no i buty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 19:19
Meggi, widziałam te śpiworki u dzieciaki cudaki na Instagramie, cena może nie jest najniższa, ale te śpiworki mają różny tog, nogawki można albo podciągnąć albo naciągnąć na stopy, a jak naciagniesz nawet, to mają ABS czyli bardzo rozsądne 👌
https://www.slumbersac.pl/pl/p/-Caloroczny-New-Safari-ze-skarpetko-nogawkami-ABS-2.5TOG/191 -
Ewa88 wrote:Ja też nie planuję nic kupić na roczek, na mikołaja zamówiłam te kubeczki przyssawki, pod choinkę kupię coś większego
a na roczek robimy większą imprezę, to chyba wystarczy
Tym bardziej że w grudniu musimy kupić jeszcze fotelik no i buty
Byłaś już u neurologopedy?O ❤️
Z ❤️