Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Meggi, widziałam te śpiworki u dzieciaki cudaki na Instagramie, cena może nie jest najniższa, ale te śpiworki mają różny tog, nogawki można albo podciągnąć albo naciągnąć na stopy, a jak naciagniesz nawet, to mają ABS czyli bardzo rozsądne 👌
https://www.slumbersac.pl/pl/p/-Caloroczny-New-Safari-ze-skarpetko-nogawkami-ABS-2.5TOG/191
Ooo zaraz zobaczę
Teraz będzie gorzej bo wcześniej z dwóch nie mogłam wybrać, a teraz z 5 będę musiała 🙈O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A jaki mają tog? Z ilu warst są?
Oliwka w nocy wstaje ( w sumie nie wiem jak daje rade w tym kokonie) i po 5 minutach topiero Nas woła, a w dzień sama sobie wychodzi i przychodzi do salonu 😅
2,5tog, warstw nie wiem
Meggi110818 lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Rok temu zaczęłam wydobywać skręt i świadomie pielęgnował włosy. Jeśli zastanawiacie się czy warto to u mnie ten rok zmienił tyle (duże zdjęcie jest sprzed roku)
Meggi110818, calanthe, kiniusia270, Lalia, Annia, Wik89, Clover, Zulugula lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Jutro mam zabieg prawdopodobnie puste jajo oficjalnie potwierdzone.
Przetrawilam już to w sumie nawet nie do końca byłam w ciąży dziecko nie umarło bo go nie było to chociaż tyle.
Już z optymizmem myślę o kolejnych staraniach ale na razie skupie się w stu procentach na mężu i dzieciach bo oni są najlepszym co mnie w życiu spotkało -
Czy ktoś wie taką rzecz. Jeśli będę na urlopie wychowawczym i przejdę wtedy na pół etatu u tego samego pracodawcy u którego mam teraz cały etat i np idę na zwolnienie lekarskie. Czy wtedy wypłacany zasiłek liczony jest na podstawie pensji z pół etatu czy całego? Kic, może Ty wiesz?
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, ja w temacie i nie w temacie trochę 😅 ale moja kuzynka będąc na urlopie wychowawczym nie dostawała nic pensji 🤔 więc nie wiem czy to ma znaczenie czy masz cały etat czy pół i czy w ogóle możesz być na zwolnieniu lekarskim podczas urlopu 🤔
Edit
Teraz doczytałam i chyba źle zrozumiałam Twój post 🙈
Bo na urlopie wychowawczym można być zatrudnionym przez swojego pracodawcę i chodziło Ci o to że w Twojej pracy będziesz na pół etatu, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 20:34
Iryska lubi tę wiadomość
-
Na wychowawczym mogę przejść na pół etatu, chodzę wtedy do pracy i jest płacona pensja. Przynajmniej tak się dowiedziałam u mnie w pracy że jest taka możliwość.Lalia wrote:Irysko, ja w temacie i nie w temacie trochę 😅 ale moja kuzynka będąc na urlopie wychowawczym nie dostawała nic pensji 🤔 więc nie wiem czy to ma znaczenie czy masz cały etat czy pół i czy w ogóle możesz być na zwolnieniu lekarskim podczas urlopu 🤔
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Na wychowawczym mogę przejść na pół etatu, chodzę wtedy do pracy i jest płacona pensja. Przynajmniej tak się dowiedziałam u mnie w pracy że jest taka możliwość.
Tak, tak, doczytałam później 🙈 -
Lalia- dzięki za info odnośnie produktów do włosów! Akurat szampony i odzywki z John Frieda używam cały czas i bardzo je lubię 😊muszę sie też wziąć za ogarnięcie włosów, bo mam coś podobnego do Twoich i przydałoby się wydobyć konkretnego loka😁
Aniu bardzo się cieszę, że wychodzicie ze szpitala! Teraz już będzie dobrze.💚
Co do TV. U mnie w domu też pamiętam, że telewizor chodzil non stop, nieważne że nikt nie oglądał 😁😁
Jak u kogoś jesteśmy i jest włączony tv, to Szefowa lubi sobie zawiesić oko 🙈😁 w domu oglądamy tylko netflixa ale to już wieczorem jak Mała śpi. W dzień tv dla nas nie istnieje.
-
Bardzo mi przykro,że tak się to potoczyło do końca wierzyłam,że będzie dobrze. Trzymaj się kochana już niedługo przytulisz swoich synków i męża 💚Jednorożec89 wrote:Jutro mam zabieg prawdopodobnie puste jajo oficjalnie potwierdzone.
Przetrawilam już to w sumie nawet nie do końca byłam w ciąży dziecko nie umarło bo go nie było to chociaż tyle.
Już z optymizmem myślę o kolejnych staraniach ale na razie skupie się w stu procentach na mężu i dzieciach bo oni są najlepszym co mnie w życiu spotkałoStarania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙

Nadia💗

-
Dziękuję pogodziłam się z tym mam jasny plan na przyszłość poza tym nie jest to mój ostatni dzwonek trochę czasu jeszcze mam i na pewno nie powiedziałam ostatniego slowa w kwestii dzieci ale razie muszę odpocząć i się zresetować.Nadzieja94 wrote:Bardzo mi przykro,że tak się to potoczyło do końca wierzyłam,że będzie dobrze. Trzymaj się kochana już niedługo przytulisz swoich synków i męża 💚
Poza tym cieszę się że tak się skończyło bo jest tutaj mlodziitka dziewczyna z pustym jajem i ostrym stanem zapalnym wzieli ją na zabieg na cito lekarka mówiła że nie wie czy jej uratuje macice bo jest tak źle a ona taka mlodziutka i pierwsza ciąża bardzo mi jej żal -
Weszłam jeszcze na 5.10.15 i patrze rzeczy które wczoraj zamówiłam, są dzisiaj dużo droższe. Komplety kupowałam za 30 zł są teraz po 50, bofy po 10-13, a są po 20-30. Dzisiaj jest napis zniżki do 70%, a wczeoaj nie było tego😅 więc pewnie na te zniżki zwiększyli ceny 🥴O ❤️
Z ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:Lalia- dzięki za info odnośnie produktów do włosów! Akurat szampony i odzywki z John Frieda używam cały czas i bardzo je lubię 😊muszę sie też wziąć za ogarnięcie włosów, bo mam coś podobnego do Twoich i przydałoby się wydobyć konkretnego loka😁
Aniu bardzo się cieszę, że wychodzicie ze szpitala! Teraz już będzie dobrze.💚
Co do TV. U mnie w domu też pamiętam, że telewizor chodzil non stop, nieważne że nikt nie oglądał 😁😁
Jak u kogoś jesteśmy i jest włączony tv, to Szefowa lubi sobie zawiesić oko 🙈😁 w domu oglądamy tylko netflixa ale to już wieczorem jak Mała śpi. W dzień tv dla nas nie istnieje.
Herbata, to zdjęcie wczoraj przed cięciem (tylko że miałam rozczesane), a drugie dzisiaj, jak już sama umyłam i to tym co miałam w domu, bo jeszcze nie zamówiłam nic nowego 😅 i mega mega Ci polecam dyfuzor Gamma, on kosztuje 100zl ale robi mega robotę 😳

Edit
I ona mi wcale dużo nie obcięła 😅 ja miałam włosy na równo obcięte, a ona mi je po prostu pocieniowała a z długości to obcięła na pewno mniej niż 10cm. One się tak optycznie skróciły przez ten skręt 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 21:34
Clover, dmg111, Ladyo, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Weszłam jeszcze na 5.10.15 i patrze rzeczy które wczoraj zamówiłam, są dzisiaj dużo droższe. Komplety kupowałam za 30 zł są teraz po 50, bofy po 10-13, a są po 20-30. Dzisiaj jest napis zniżki do 70%, a wczeoaj nie było tego😅 więc pewnie na te zniżki zwiększyli ceny 🥴
Dlatego ja nie kupuje tam, bo mega kręcą z cenami, nie lubię tego💙
💗