Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Meggi, widziałam te śpiworki u dzieciaki cudaki na Instagramie, cena może nie jest najniższa, ale te śpiworki mają różny tog, nogawki można albo podciągnąć albo naciągnąć na stopy, a jak naciagniesz nawet, to mają ABS czyli bardzo rozsądne 👌
https://www.slumbersac.pl/pl/p/-Caloroczny-New-Safari-ze-skarpetko-nogawkami-ABS-2.5TOG/191
Ooo zaraz zobaczę
Teraz będzie gorzej bo wcześniej z dwóch nie mogłam wybrać, a teraz z 5 będę musiała 🙈O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A jaki mają tog? Z ilu warst są?
Oliwka w nocy wstaje ( w sumie nie wiem jak daje rade w tym kokonie) i po 5 minutach topiero Nas woła, a w dzień sama sobie wychodzi i przychodzi do salonu 😅
2,5tog, warstw nie wiemMeggi110818 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Jutro mam zabieg prawdopodobnie puste jajo oficjalnie potwierdzone.
Przetrawilam już to w sumie nawet nie do końca byłam w ciąży dziecko nie umarło bo go nie było to chociaż tyle.
Już z optymizmem myślę o kolejnych staraniach ale na razie skupie się w stu procentach na mężu i dzieciach bo oni są najlepszym co mnie w życiu spotkałoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Czy ktoś wie taką rzecz. Jeśli będę na urlopie wychowawczym i przejdę wtedy na pół etatu u tego samego pracodawcy u którego mam teraz cały etat i np idę na zwolnienie lekarskie. Czy wtedy wypłacany zasiłek liczony jest na podstawie pensji z pół etatu czy całego? Kic, może Ty wiesz?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, ja w temacie i nie w temacie trochę 😅 ale moja kuzynka będąc na urlopie wychowawczym nie dostawała nic pensji 🤔 więc nie wiem czy to ma znaczenie czy masz cały etat czy pół i czy w ogóle możesz być na zwolnieniu lekarskim podczas urlopu 🤔
Edit
Teraz doczytałam i chyba źle zrozumiałam Twój post 🙈
Bo na urlopie wychowawczym można być zatrudnionym przez swojego pracodawcę i chodziło Ci o to że w Twojej pracy będziesz na pół etatu, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 20:34
Iryska lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Irysko, ja w temacie i nie w temacie trochę 😅 ale moja kuzynka będąc na urlopie wychowawczym nie dostawała nic pensji 🤔 więc nie wiem czy to ma znaczenie czy masz cały etat czy pół i czy w ogóle możesz być na zwolnieniu lekarskim podczas urlopu 🤔
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Na wychowawczym mogę przejść na pół etatu, chodzę wtedy do pracy i jest płacona pensja. Przynajmniej tak się dowiedziałam u mnie w pracy że jest taka możliwość.
Tak, tak, doczytałam później 🙈 -
Lalia- dzięki za info odnośnie produktów do włosów! Akurat szampony i odzywki z John Frieda używam cały czas i bardzo je lubię 😊muszę sie też wziąć za ogarnięcie włosów, bo mam coś podobnego do Twoich i przydałoby się wydobyć konkretnego loka😁
Aniu bardzo się cieszę, że wychodzicie ze szpitala! Teraz już będzie dobrze.💚
Co do TV. U mnie w domu też pamiętam, że telewizor chodzil non stop, nieważne że nikt nie oglądał 😁😁
Jak u kogoś jesteśmy i jest włączony tv, to Szefowa lubi sobie zawiesić oko 🙈😁 w domu oglądamy tylko netflixa ale to już wieczorem jak Mała śpi. W dzień tv dla nas nie istnieje. -
Jednorożec89 wrote:Jutro mam zabieg prawdopodobnie puste jajo oficjalnie potwierdzone.
Przetrawilam już to w sumie nawet nie do końca byłam w ciąży dziecko nie umarło bo go nie było to chociaż tyle.
Już z optymizmem myślę o kolejnych staraniach ale na razie skupie się w stu procentach na mężu i dzieciach bo oni są najlepszym co mnie w życiu spotkałoStarania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Nadzieja94 wrote:Bardzo mi przykro,że tak się to potoczyło do końca wierzyłam,że będzie dobrze. Trzymaj się kochana już niedługo przytulisz swoich synków i męża 💚
Poza tym cieszę się że tak się skończyło bo jest tutaj mlodziitka dziewczyna z pustym jajem i ostrym stanem zapalnym wzieli ją na zabieg na cito lekarka mówiła że nie wie czy jej uratuje macice bo jest tak źle a ona taka mlodziutka i pierwsza ciąża bardzo mi jej żalDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Weszłam jeszcze na 5.10.15 i patrze rzeczy które wczoraj zamówiłam, są dzisiaj dużo droższe. Komplety kupowałam za 30 zł są teraz po 50, bofy po 10-13, a są po 20-30. Dzisiaj jest napis zniżki do 70%, a wczeoaj nie było tego😅 więc pewnie na te zniżki zwiększyli ceny 🥴O ❤️
Z ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:Lalia- dzięki za info odnośnie produktów do włosów! Akurat szampony i odzywki z John Frieda używam cały czas i bardzo je lubię 😊muszę sie też wziąć za ogarnięcie włosów, bo mam coś podobnego do Twoich i przydałoby się wydobyć konkretnego loka😁
Aniu bardzo się cieszę, że wychodzicie ze szpitala! Teraz już będzie dobrze.💚
Co do TV. U mnie w domu też pamiętam, że telewizor chodzil non stop, nieważne że nikt nie oglądał 😁😁
Jak u kogoś jesteśmy i jest włączony tv, to Szefowa lubi sobie zawiesić oko 🙈😁 w domu oglądamy tylko netflixa ale to już wieczorem jak Mała śpi. W dzień tv dla nas nie istnieje.
Herbata, to zdjęcie wczoraj przed cięciem (tylko że miałam rozczesane), a drugie dzisiaj, jak już sama umyłam i to tym co miałam w domu, bo jeszcze nie zamówiłam nic nowego 😅 i mega mega Ci polecam dyfuzor Gamma, on kosztuje 100zl ale robi mega robotę 😳
Edit
I ona mi wcale dużo nie obcięła 😅 ja miałam włosy na równo obcięte, a ona mi je po prostu pocieniowała a z długości to obcięła na pewno mniej niż 10cm. One się tak optycznie skróciły przez ten skręt 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2021, 21:34
Clover, dmg111, Ladyo, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Weszłam jeszcze na 5.10.15 i patrze rzeczy które wczoraj zamówiłam, są dzisiaj dużo droższe. Komplety kupowałam za 30 zł są teraz po 50, bofy po 10-13, a są po 20-30. Dzisiaj jest napis zniżki do 70%, a wczeoaj nie było tego😅 więc pewnie na te zniżki zwiększyli ceny 🥴
Dlatego ja nie kupuje tam, bo mega kręcą z cenami, nie lubię tego💙 11.2020
💗 11.2023