Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jesteście cudowne. Nie umiem wyrazić słowami jak cenne jest dla mnie wsparcie które od was codziennie dostaje. Jestem wam niewyobrażalnie wdzieczna.
Bardzo dziękuję wam wszystkim i każdej z osobna.MoTyLeK🦋, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Cześć dziewczynki
My dziś już jesteśmy po szczepieniu, moja panienka wazy 7600 G, mierzy 68 cm. Super się rozwija i do wszystkich się uśmiecha
dzisiaj w poczekalni jakaś taka półtoraroczna dziewczynka skakała a Amelka się do niej śmiała w głos, strasznie ja te podskoki bawiły 😂. Mam nadzieje ze obejdzie się bez nopa
i zmiana u mnie- od stycznia wracam do pracy na 4 godziny tygodniowo
tak wiec ja bardzo stopniowo, ale jednak jest to progres
KarolinaMaria, Lalia, Clover, kar_oliv, Suszarka, MoTyLeK🦋, Zulugula, emdar, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
A czy wasze maluszki też tak pluły (pierdziały buzią)? 😀 I przy jedzeniu machanie rękoma, nogami, zdejmowanie skarpet, spodni itd? To jest takie śmieszne za każdym razem 😀
Lalia lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Szefowa od jakiegoś czasu przyjmuje pozycję czworacza i tak się buja do przodu i do tyłu, cofa na wstecznym, staje na głowie i ogólnie coś tam kombinuje.💃🤸♀️
Myslicie, że niedługo ruszy ? Ile Wasze dzieci robiły takie cwiczenia zanim zaczęły czworakowac?
Na łóżku robi różne akrobacje cały czas A na macie coś nie chce. Nie wiem, czy jej za twardo, czy się boi 🤔
U Nas to z miesiąc trwało, był czas że też "zapomniała" o tymO ❤️
Z ❤️ -
Tajka wrote:A czy wasze maluszki też tak pluły (pierdziały buzią)? 😀 I przy jedzeniu machanie rękoma, nogami, zdejmowanie skarpet, spodni itd? To jest takie śmieszne za każdym razem 😀
Przy jedzeniu to samo, dlatego ciężko nam idzie jedzenie bo wszystko inne ja interesuje oprócz jedzenia. -
Tajka wrote:A czy wasze maluszki też tak pluły (pierdziały buzią)? 😀 I przy jedzeniu machanie rękoma, nogami, zdejmowanie skarpet, spodni itd? To jest takie śmieszne za każdym razem 😀
Tak, nadal tak robi czasami, to tak falowo jest. 3 dni pierdzenia buzia brrrr brrrr brrrrr, później tydzień nic i za jakiś czas znowu. Teraz smoka, coś podobne do buziaka, ale inaczej układa buzię. Też były dni że klikała językiemO ❤️
Z ❤️ -
Za nami fatalna noc. Olek spał tylko na moich rękach albo przytulony do mnie cały czas. Wybudzał go kaszel, ale sama nie wiem, skąd się wziął. Jest suchy, jakby mu coś przeszkadzało w przełyku. Nie ma gorączki ani żadnych innych objawów choroby, bawi się normalnie, nie jest apatyczny. Ale idziemy jutro do pediatry, będę spokojniejsza jak lekarz go osłucha, bo to pierwsza taka sytuacja i nie wiem, co mogę podać i w ogóle jak postępować.
-
Clover, u nas też noc do bani. Matylda miała gorączkę, zasnęłyśmy na dobre o 4. Nie ma żadnych innych objawów, gorączka puściła po czopku, teraz jest ok. Nie wiem co to było, dziąsła bez zmian. Właśnie piję drugą kawę.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anet.kaa wrote:Jednorożec, bardzo mi przykro. Dużo uścisków. Zaraz będziesz w domy ze swoimi chłopakami, wytrzymwj jeszcze chwilkę.
Herbatko, u nas Pola w ogóle się nie bujała tylko wstawała do czworaków aż w końcu ruszyła.
Ounai, włosy piękne , co odpowiednia pielęgnacja może zdziałać, jestem w szoku
Gratuluję również Tymkowi, rośnie Ci mały geniusz
Jakbyście wyczaiły gdzieś promo na Domek Dumel to dajcie znaćAnet.kaa lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Moja miała już taką fazę plucia i pierdzenia i właśnie odnalazłam filmik z września, kilka dni przed wyrznieciem się ząbków. No teraz też jej wychodzą, ale nie wiem czy to ma związek 🤔
Czy komuś jeszcze urosla stopa po ciąży? Wszystkie buty za małe 🤦♀️ pod koniec ciąży już nosiłam buty 2 rozmiary większe, ale myślałam że wszystko wróci no normy, teraz tamte buty za duże a moje inne za małe czyli mam rozmiar pośredni, czyli 40😲😲 -
Inga28 wrote:Ja po łyżeczkowaniu dostałam po 6 tygodniach i była w sumie normalna. Nam lekarz po zabiegu zalecił odczekać 3 miesiące ze staraniami.
Ale tak jak Motylek pisała mi też beta rosła, oczywiście zdecydowanie za mało, ale pęcherzyk nie, i zamiast okrągły robił się taki owalny. Ja z moim lekarzem uznaliśmy, że poczekamy chwile i może poronienie będzie samoistne, ale niestety nic się nie wydarzyło i musiałam się zgłosić do szpitala -
Tajka wrote:Moja miała już taką fazę plucia i pierdzenia i właśnie odnalazłam filmik z września, kilka dni przed wyrznieciem się ząbków. No teraz też jej wychodzą, ale nie wiem czy to ma związek 🤔
Czy komuś jeszcze urosla stopa po ciąży? Wszystkie buty za małe 🤦♀️ pod koniec ciąży już nosiłam buty 2 rozmiary większe, ale myślałam że wszystko wróci no normy, teraz tamte buty za duże a moje inne za małe czyli mam rozmiar pośredni, czyli 40😲😲 -
Matylda dostała dziś paczkę na roczek od Chrzestnych... Pianinko
od godziny dziecka nie ma! Także POLECAM
Wykonanie mega, drewienko. Dodatkowe klawisze, nie trzeba wciskać i się jara tym.
https://www.smyk.com/p/hape-baby-einstein-magiczne-dotykowe-pianinko-zwierzatka-i6800599?gclid=Cj0KCQiAkNiMBhCxARIsAIDDKNXc1_ljn8GrYcPXB7Dt4W9jqUWRKp9IqhOR7NDj01lGoFSvXrnwYTwaArGXEALw_wcBSuszarka, Clover, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Jednorożec przykro mi ☹️
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Dziewczyny, czy Wy to widzicie 😂
https://allegro.pl/oferta/odkrywczy-domek-interaktywny-kreatywny-rymowanki-8745854390
W sensie cenę?! 😂 -
Lalia wrote:Dziewczyny, czy Wy to widzicie 😂
https://allegro.pl/oferta/odkrywczy-domek-interaktywny-kreatywny-rymowanki-8745854390
W sensie cenę?! 😂
Weź Lalia myślałam, że wejdę a tam grosze będą 😂Lalia, Suszarka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyJednorozec tak mi przykro, tule mocno.
Ja mialam wyboru, zabieg, tabletki albo czekac na samoistne poronienie. Ja juz lekko krwawilam co jakis czas, na usg wyszlo ze serduszko juz nie bilo, to byl 9tc. Ja wybralam ostatnia opcje. W srode mialam usg, rozmowie z lekarzem i polozna. Gdyby do poniedzialku nic sie stalo mialam sie zgoloscic do szpitala z powrotem. W sobote czulam sie jakos dziwnie, na wieczor sie zaczelo ze mnie lac, i malenstwo odeszlo. Bolalo. Po wszystkim mialam usg (chyba po 3 tyg) endometrium bylo jeszcze troche za duze. Pierwszy okres byl bardzo obfity. Balam sie wyjsc z domu. Drugi byl juz normalny. Trzeciego juz nie dostalam.
Mi polozna doradzila starac sie po usg po stracie. Jako to stwierdzila, pierwsze 3-4 miesiace daja szanse szybszego zajscia w ciaze i wszystko powinno skonczy sie dobrze. U nas sie udalo.