Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:To ten "bardziej lajtowy" typ😉
A to nie jest tak, że najgorszy typ to 1 (w sensie że najbardziej skrócone), potem 2, 3 i 4??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 08:20
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Zulugula wrote:Anetka współczuję, biedna Polcia. A co Ci powiedzieli na sorze? Że faktycznie te wymioty od tego uderzenia? Nie ma w ogóle podejrzenia np zatrucia?
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Tomus ma niby typ 3, mielismy dzis drugą wizytę u neurologo, ona daje nadzieje na wyprowadzenie tego wystającego języka poprzez wzmocnienie ciała, kazała iść do osteopaty i jeszcze do jakiejś fizjo. Łapię się tego no ale zobaczymy..
Herbata jak tam masaże Szefowej?
Zulu - masaże spoko. W nocy już w ogóle nie musimy masować. Teraz tylko w dzień co 3h ale to już tylko 10 sek i bardziej uelastycznienie i rozładowanie więc zupelnie co innego niż na początku.
Zulugula lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Zulu - masaże spoko. W nocy już w ogóle nie musimy masować. Teraz tylko w dzień co 3h ale to już tylko 10 sek i bardziej uelastycznienie i rozładowanie więc zupelnie co innego niż na początku.
A jak długo musieliście masować też przez noc? Co ile chodzicie teraz na kontrole?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:A jak długo musieliście masować też przez noc? Co ile chodzicie teraz na kontrole?
Ale mówiła, że dawno nie widziała tak dobrze i solidnie wykonanych masaży. Czyli mąż się wykazał 😁Meggi110818, KarolinaMaria, Belie, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Wiem, ale... nie wiadomo jaki jest jej wpływ dlugoterminowy bo nie ma takich badań, a moje wyniki nie sa bardzo tragiczne więc zdecydowałam,że lepiej nie ryzykować. Większość lekarzy jest tego samego zdania bo konsultowałam się z kilkoma.
"metformina wyssana z mlekiem matki" m
Tytuł artykułu, mój endokrynolog/diabetog pisał o tym. Ale ja osobiście też nie bralam w czasie karmienia.Ounai lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Pcosik_2 wrote:Mam kłopot, co byście polecały na gwiazdkę dla 6 miesięcznej dziewczynki ? Myśle z kategorii zabawki edukacyjne. Czym się wasze maluszki bawiły/bawią najczęściej w tym wieku i trochę późniejIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Pcosik_2 wrote:Mam kłopot, co byście polecały na gwiazdkę dla 6 miesięcznej dziewczynki ? Myśle z kategorii zabawki edukacyjne. Czym się wasze maluszki bawiły/bawią najczęściej w tym wieku i trochę później
Wtedy niczym, wszystko ładowane do buzi🙈 teraz książeczki są na topie, sorter fat Brain toys super się sprawdza.O ❤️
Z ❤️ -
Ewa88 wrote:Anetka współczuje przeżyć
ja też przy każdym uderzeniu jestem cała drętwa
Zamawiałaś śpiworek ze Smiki?
Herbata, Meggi jakie Wy macie kolory śpiworków z Cottonmose?
Ja mam pudrowy róż z futerkiem, ten duży combi czy jakoś tak.
Przyszedł mi śpiworek z lisek lolo, jest super.Ewa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ewa88 wrote:A to nie jest tak, że najgorszy typ to 1 (w sensie że najbardziej skrócone), potem 2, 3 i 3??
Odwrotnie. 3,4 są gorsze bo są podśluzuwkowe i trzeba czasami głęboko ciąć żeby puściło co ma puścić i terapia po nich dłużej trawaKarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Anetka współczuję, biedna Polcia. A co Ci powiedzieli na sorze? Że faktycznie te wymioty od tego uderzenia? Nie ma w ogóle podejrzenia np zatrucia?
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Tomus ma niby typ 3, mielismy dzis drugą wizytę u neurologo, ona daje nadzieje na wyprowadzenie tego wystającego języka poprzez wzmocnienie ciała, kazała iść do osteopaty i jeszcze do jakiejś fizjo. Łapię się tego no ale zobaczymy..
Brzuch trzeba wzmocnić, rozluźnić mięśnie podgnykowe i jakieś tam jeszcze, nie pamiętam już tych nazw. Nam neurlogopeda na to dała ćwiczenia, ale też do osteopaty kazała chodzić, on znalazł też napięty nerw czaszkowy odpowiedzialny w jakimś tam stopniu za język.Zulugula lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Brzuch trzeba wzmocnić, rozluźnić mięśnie podgnykowe i jakieś tam jeszcze, nie pamiętam już tych nazw. Nam neurlogopeda na to dała ćwiczenia, ale też do osteopaty kazała chodzić, on znalazł też napięty nerw czaszkowy odpowiedzialny w jakimś tam stopniu za język.
Jakie robicie ćwiczenia na brzuch?
U Poli nadal brzuszek jest słaby, ciągle siada w siad W. Co prawda nie ćwiczymy jakoś często bo większość ćwiczeń Pole denerwuje i nie da rady z nią tego robić ( np siad na moich.lolanach gdy ja siedze na piętach i zabawa czymś podwyższonym aby siedziała prosto) muszę znowu ją zabrać do fizjo lub osteo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 22:14
-
Ewa88 wrote:Anetka współczuje przeżyć
ja też przy każdym uderzeniu jestem cała drętwa
Zamawiałaś śpiworek ze Smiki?
Herbata, Meggi jakie Wy macie kolory śpiworków z Cottonmose?
Pola zasnęła dziś w opakowaniu więc nie przetestuje niestetyEwa88 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Odwrotnie. 3,4 są gorsze bo są podśluzuwkowe i trzeba czasami głęboko ciąć żeby puściło co ma puścić i terapia po nich dłużej trawa
Dokładnie, jedynki i dwójka to typowe błonki, które łatwo przeciąć i wydaje mi się, że rzadziej się zrastają.
Zulu, może uda się bez cięcia. Trzymam kciuki!Ewa88 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Być może coś jej zaszkodziło bo żadnych objawów innych nie ma tylko cały czas słyszę jak jeździ jej po brzuszku i puszcza strasznie śmierdzące bąki
Niestety nadal jakoś dużo nie pije poza piersią i mało sika.