Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Ok, czyli nexta wyrzucam z ulubionych
Widzę sporo też jest z hm i zary
Matylda miała z nexta i była miękka i milusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 14:39
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Tajka wrote:Aha, to nie można dziecku zrobić wcześniej, razem z moim testem? A mąż musi test robić jak mi wyjdzie pozytyw czy niezależnie od tego?
Ty najpierw, ja jak dostalam + , to potem na ikp mialam formularz i zglosiłam domownikow i pani z sanepidu zadzwonila i wystawila im skierowania na testy. Umowili się na następny dzień i wyszły negatywy. Dzieci nie sa zaszczepione stad jedynie ta opcja zeby robic im test po skonczonej izolacji wtedy ich to zwalnia z dodatkowego tyg kwarantanny ale jeśli mała ma objawy i mąż no to chyba lepiej zrobić test wszystkim. W naszym przypadku tylko ja miałam symptomy -
Ounai zmotywowalas mnie i i od 11 do teraz a teraz wleciała drzema jestesmy bez cyckowania 😁 nawet apetyt się leciutko polepszyl. Pierwsza godzina najbardziej dramatyczna bo kilka razy histeryzowal i probowal brać siłą a potem juz podchodził coraz rzadziej i w ostatniej godzinie jakby zapomniał ❤
Wieczorne karmienie chętnie zostawię tylko mam nadzieje ze to mu znowu nie namiesza za bardzo 🙈Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Złożyłam podanie o przedszkole państwowe dla Franka wątpię że się załapie ale spróbować można w prywatnym ma zabukowane miejsce od 1 września. Dostałam też od mojej gin zielone światło do starań po poronienia na razie luzik bez spiny plan to mieć brzuszek jeszcze w tym roku
Lalia, MoTyLeK🦋, Clover, Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Nowastaraczka wrote:Ounai zmotywowalas mnie i i od 11 do teraz a teraz wleciała drzema jestesmy bez cyckowania 😁 nawet apetyt się leciutko polepszyl. Pierwsza godzina najbardziej dramatyczna bo kilka razy histeryzowal i probowal brać siłą a potem juz podchodził coraz rzadziej i w ostatniej godzinie jakby zapomniał ❤
Wieczorne karmienie chętnie zostawię tylko mam nadzieje ze to mu znowu nie namiesza za bardzo 🙈Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Motylku, tak sobie pomyślałam. Ty ostatnio dużo zrzuciłaś bez ćwiczeń. Nie brałaś pod uwagę opcji, że Ty po prostu za mało jadłaś i organizm jest wymęczony, stąd zawroty glowy i inne perturbacje? Bo tak luźno licząc, jeśli traciłaś 1kg na tydzien to znaczy, że tygodniowo obcinałaś 7000kcal bo tyle potrzeba do utraty 1kg. Zakladajac xe musisz zjadać 2000kcal dziennie oznacza to, że dostarczalas przez dłuższy okres czasu tylko 1000kcal. A takie coś prędzej czy później odbije sie na organizmie. Może warto przy okazji wizyty wspomnieć o tym lekarzowi? Może tu tkwi część problemu?
-
Meggi110818 wrote:Lekarz mówił że wiarygodny wynik jest z mosogardziela. Oliwka miała tak. Ale u dzieci to delikatniej robią, Oliwka nawet nie zauważyła, na koniec przetarła dwa razy nos, bo zostaje takie uczycie jakby łaskotania
-
Anetka, dobrze pamiętam, że twój mąż miał półpasiec? Pola od niego nie złapała, prawda? Była szczepiona na ospę?
Miałam na plecach wg mojego męża "obtarcie" od metki. Tylko jak nowe wyskoczyły to okazało się, że jednak półpasiec. 🙄 Mikołaj we wrześniu dostał 1 dawkę na ospę i jakoś tak zeszło, że nie dostał na razie drugiej bo szczepiliśmy pneumo, MMR, meningo 2 rodzaje, 6w1 w pierwszej kolejności...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:Z jakiej firmy polecacie kupić kurtkę jeansową dla dziecka? Tak żeby nie była sztywna. Szukam na vinted i jest tego mega dużo, ale właśnie się dygam żeby była za sztywna..
Ja mam 2 z next i jedna jest mega sztywna a druga jest ok, ale na wiosne/lato juz bedzie za mala 😭🔸28 lat