Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc tak... Wizyta u hematologa dramat. Ogólnie stwierdzila że nic mi nie jest, że moje wyniki kupy się nie trzymają i co ja tu robię 🤦♀️ ale nje spodziewałam się cudów, baba ma naprawdę kiepskie opinie.
Natomiast w piątek mam już umówionego dobrego hematologa prywatnie, więc pójdę i zobaczę co mi powie.
Bylam też u chirurga. Chirurg ocenił moje rozejście na 1 cm, stwierdził że to naprawdę niewiele. Przepuklina kwalifikuje się do usunięcia. Natomiast po operacji jak najbardziej do fizjo, żeby zamknąć rozejście. Takze dostalam skierowanie do szpitala i trochę mnie to zestresowałomyslalam ze to laparo, a to jednak operacja normalnie. Poza tym czeka mnie spora blizna
kolejna... Ech
ja wiem, wszystko dla zdrowia. Ale po prostu mnie to podlamalo.
A do tego mam wyniki na mononukleoze i teraz już w ogóle zdurniałam co się dzieje.
Na osłodę wstawiam Wam moja kokoszkę ❤️
P. S. Jutro za to dzien dentysty 🙊 Filip rano idzie że mną na przegląd, a Zuzia idzie wyrwać 2 żeby z tatą bo zakładamy jej aparat i musi mieć na poniedziałek już usunięte żeby do wycisku 🙊
Milego wieczorku!dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Kic, rezygnujecie z obecnego żłobka? Czy dajesz jeszcze szansę? Ja będę jutro dzwonić do naszego, tam trzeba się przypominać, że nadal się chce. Chciałabym, żeby Mati poszła od września chociaż na 5h.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Motylku, przykro mi z powodu operacji, domyślam się, że to będzie spore wyzwanie logistyczne dla waszej rodziny.
Niech Twoja Mati odda mojej chociaż jednego kucyka 😍 swoją drogą dawno nie było fryzury naszej Roszpunki Malwi. Czekam na roczkowe foto 🤓MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
Nowastaraczka wrote:U nas ostatecznie się udało i dopiero koło 20 po kapieli (bo to taki jego rytual wiec nie chcialam mu zabierać) pocelebrowal cycy i potem do spania nawet się nie upominał wiec jutro ciagne temat 💪 chyba to wiekszy problem w mamowych głowach niż bobasowych .
Madzia ale słodziak!! Aż zatęskniłam za noworodziem, a ja poki co jestem nastawoiona na Leo jedynaka 😄
Nowastsraczka
czyli jaki masz plan? Będziesz dawała tylko ma dzień dobry i na dobranoc?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, Verita jeśli u mnie nic się nie zmieniło to ja wracam 28 lutego 🤭 muszę zadzwonić do pracy i ustalić co i jak, ale strasznie to odwlekam, bo się boję, że to się stanie takie realne wtedy 🙈
Motylku, zobaczysz co jeszcze w piątek lekarz powie 👍
Karolina, jeśli chcesz, to Olek chętnie odda swojego kucyka 😂 musimy w końcu ogarnąć mu te włosy, bo wygląda po wstaniu jak Grinch 🤣
https://ibb.co/xMgnTq7
https://ibb.co/LQ9Fdjjkic83, MoTyLeK🦋, KarolinaMaria, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Kic, rezygnujecie z obecnego żłobka? Czy dajesz jeszcze szansę? Ja będę jutro dzwonić do naszego, tam trzeba się przypominać, że nadal się chce. Chciałabym, żeby Mati poszła od września chociaż na 5h.
Karolina
czekamy na informacje czy będzie miejsce dla Maksa w tym prywatnym z miejscami wykupionymi przez miasto, jak będzie to składam wypowiedzenie i i składam papiery wraz z wypowiedzeniem w nowym, taki mamy plan. Póki co wykorzystuje jeszcze zaległy urlop (pracuje tu 14 lat więc trochę mi się uzbierało) i wspieram się w razie potrzeby rodzicami, bądź teściami jeśli im zdrowie pozwoli.
Jutro mamy spotkanie ze stolarzem więc moi rodzice wpadną zająć się Maksem.
Lalia, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia
Ale czadowy kucyk!!!Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
ZielonaHerbata wrote:Czy któraś z Was kupiła książkę "Jak zadbac o zdrowie swojego dziecka" mamy pediatry z insta ?
Zastanawiam się,czy faktycznie warto, czy raczej informacje zawarte w książce są powszechne i łatwo dostępne w necie ?
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny
skandal!
2:00 w nocy a Maks przez sen "tata tata tata". No wiecie co, to ja cały czas z nim siedzę, daję cycka, zabawiam, a ten o tatusiu w nocy śni 😂😂😂dmg111, Wik89, Lalia, Maminka89, Ladyo, MoTyLeK🦋, Zulugula, Ounai, Clover lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Dziewczyny
skandal!
2:00 w nocy a Maks przez sen "tata tata tata". No wiecie co, to ja cały czas z nim siedzę, daję cycka, zabawiam, a ten o tatusiu w nocy śni 😂😂😂
Powiedzieć, że skandal to jak nic nie powiedzieć!!😂
Zulu, zapomniałam wczoraj skomentować wpis o tym, że Tomson pachnie innymi kobietami 😂 przyzwyczajaj się matka!kic83, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
My się już lepiej dzisiaj czujemy. Głową już nie boli, tylko jakąś słaba jestem. Maja czasem pokasluje lekko, a poza tym zachowuje się normalnie, więc chyba jej nic nie dolega. Może to nie covid. Ostatecznie nie robiliśmy testu, zobaczymy czy się rozwinie to.
Ja wczoraj pisałam z kadrową, mam urlop zaległy prawie 50 dni, więc do 26.06. I na ten rok 26 dni też do wykorzystania. I cały czas myślimy co robić, wakacje 2 miesięce raczej odpuszczę i zostanę jeszcze z Mają, w żłobku i tak sierpień 3 tyg wolne. A od września zobaczymy, ale bardziej się skłaniamy ku temu, abym została jeszcze z Mają.Lalia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki❤️ U nas nocka całkiem dobra, 2 pobudki, o 3 i o 6. Wstalysmy 7.30. Mela trochę marudzi przez to gardło, ale gorączki już dziś nie ma. Kurczę, tak czytam te Wasze żłobkowe opisy i rzeczywiście najwiecej zależy od placówki. Czasami ta zwykła państwowa placówka jest lepsza od prywatnej. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Chyba rzeczywiście trzeba po prostu zobaczyć j sprawdzić wszystko, a matczyna intuicja zawsze ma racje!
-
kic83 wrote:Dziewczyny
skandal!
2:00 w nocy a Maks przez sen "tata tata tata". No wiecie co, to ja cały czas z nim siedzę, daję cycka, zabawiam, a ten o tatusiu w nocy śni 😂😂😂Suszarka, KarolinaMaria, kic83, Ladyo, Zulugula, MoTyLeK🦋, Clover, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Pola idąc spać mówi tatattatata, wstając mówi tattatata, dzwoni domofon mówi tattata, ciągle tylko tata i tata niewdzięcznica.
KarolinaMaria, Ladyo, Zulugula, Clover, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Moja Iga robi tak samo. A rano jak wstaje to sprawdza obecność: "tata", "baba", "dzadzia" 😅 "mama" nie mówi praktycznie nigdy, chyba że się jej pomylą literki jak woła "mniam mniam".
KarolinaMaria, Clover, Lalia, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Megi, myślę że Twoja intuicja jest tu najważniejsza. Jeśli na samym początku coś Ci sie nie podoba to raczej lepiej nie będzie i myślałabym nad zmianą placówki.
KarolinaMaria, Annia, dmg111, veritaa lubią tę wiadomość