Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasiek od wczoraj robi swoje pierwsze kroczki 😍❤️.
Czy u któreś z Was dziecko gryzie książeczki? Janek woli je gryźć niż oglądać 🤷♀️. Co kupię nową to za chwilę do buzi i już doira zrobiona 🤦♀️. Nie wiem czy to normalne...Ounai, KarolinaMaria, kic83, Meggi110818, Zulugula, Iryska, Suszarka, Lalia, Clover, Ladyo, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 , kar_oliv, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
My dziś oglądaliśmy mieszkanie i mój mąż po raz pierwszy jest wręcz zachwycony.
Ciężka decyzja przed nami
Dodatkowo jest rowerownia, wozkownia 11 miejsc w garażu dla gości, podwójne miejsce w garażu gdzie jedno auto stawałoby za drugim, w cenie parapety, ogrzewanie podłogowe, wyprowadzana instalacja do klimatyzacji i wideofon (największą z pierdół ale mnie jara)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 19:09
Suszarka, Clover, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Trzeba zobaczyć jeszcze jej wagę. Ja się przymierzałam do niej, ale znajoma miala dużą i jak była zapakowana to nie dawała rady jej wysunąć 🙈
-
Ounai wrote:My dziś oglądaliśmy mieszkanie i mój mąż po raz pierwszy jest wręcz zachwycony.
Ciężka decyzja przed nami
Dodatkowo jest rowerownia, wozkownia 11 miejsc w garażu dla gości, podwójne miejsce w garażu gdzie jedno auto stawałoby za drugim, w cenie parapety, ogrzewanie podłogowe, wyprowadzana instalacja do klimatyzacji i wideofon (największą z pierdół ale mnie jara)
Super duże okna😍 uwielbiam takie.
Jaki metraż? To jest to co ostanio pokazałaś?O ❤️
Z ❤️ -
Ounai wrote:Oooo to o tym nie wiedzialam, niestety w obecnym mieszkaniu nie mamy miejsca na cargo
Takie duże do samej góry plus jak mają trochę szerokości, chyba tamto miało 30 czy 40 cm i jest zapakowane całe od góry do dołu, oleje, makarony konserwy i co tam jeszcze, to ciężko jest wysunąć.
Ale może już się zmieniło coś, ja 5 lat temu kuchnie robiłam.O ❤️
Z ❤️ -
KarolinaMaria w formie komunikacji to Malwina jakos od 1,5msc pokazuje ze tam chce isc albo to jej dac. Wczesniej wskazywała zwierzatka w ksiazce jak pytalam „pokaz kotka,oko,nosek” (to jakos na przełomie 8-9msc pokazywala), a od 3 tygodni wskazuje tez mame czy tate, wczesniej tylko patrzyla w naszym kierunku
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Dziś byliśmy na ostatniej wizycie u fizjo, która jest tez SI. Mówi żebyśmy spróbowali właśnie z tą kołderką na lepszy sen i dzisiaj wieczorem chce do tego usiąść i zamówić. Nie ma co tracić czasu, może akurat będzie ciut lepiej 😁😁🙈
Ona sama mowi, że sobie kupiła i śpi się jej o wiele lepiej. -
Kic, ja mam cargo, takie na 40 cm szerokości i głębokość lodówki. W środku są tylko cztery półki więc wygodnie jest wszystko wyciągać.
Uważam że bardzo fajna opcja 👌
Maminka, Olek bardzo dłuuuugo jadł książki, teraz Paluszkiem Grzebuszkiem ogląda strona po stronie 👍 -
ZielonaHerbata wrote:Mamity A czy któraś z Was już się zdecydowała na kołderke obciążeniową?
Jakieś firmy konkretne polecacie ?
Dziś byliśmy na ostatniej wizycie u fizjo, która jest tez SI. Mówi żebyśmy spróbowali właśnie z tą kołderką na lepszy sen i dzisiaj wieczorem chce do tego usiąść i zamówić. Nie ma co tracić czasu, może akurat będzie ciut lepiej 😁😁🙈
Ona sama mowi, że sobie kupiła i śpi się jej o wiele lepiej.
Herbata a pytałaś coś więcej kiedy się diagnozuje zaburzenia SI itp?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Olek w akcji 😁 Mam nadzieję że dobrze wrzuciłam, bo ja nie umiem w jutuby 😅
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 13:54
Lalia, Suszarka, Wik89, Maminka89, Ounai, dmg111, asias86, Nowastaraczka, Ladyo, Tajka, Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
-
Herbata, my mamy kołdrę obciążeniową z allegro, ale jeszcze jej za dużo nie testowałam. Mati byla chora przez długi weekend, wymiotowała i nie chciałam jej dokładać wrażeń. Jakościowo szału nie robi, ale to miłe uczucie czuć takie dociążenie.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Clover, pięknie Olek chodzi 😍😍😍
P.s. nie wiem czy Ci to przeszkadza, ale na dole filmu jest Twoje imię i nazwisko.
P.s. kiedyś mi się podobał chłopak, który miał tak na imię jak Ty na nazwisko 🤣Clover lubi tę wiadomość
-
Nasza druga córka będzie chyba mieć na imię Liliana
ostateczna walka rozegrała się między Lilką a Jagódką (z tego miejsca przesyłam pozdrowienia dla Ladyo 🤩).
KarolinaMaria, Iryska, Maminka89, Lalia, Ewa88 , dmg111, Ounai, Meggi110818, MoTyLeK🦋, Clover, Ladyo, Tajka, Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022